Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyla ilgili fazla bilgim yok ama çok fazla çalınma hikayesi okuyorum bu motorlara GPS siste kurulamıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım tez zamanda motorunuzu bulursunuz, bende benzer bir sitede yaşamaktayım , öncelikle ana güvenlik bariyerlerini aşması için geldiği blok ve daireyi söylemesi gerekiyor bunu araştırdınızmı bilmiyorum fakat bu bilgileri vermeden içeri alınıyorsa şahıslar , olayın yaşandığı gün ve saatte kontrolde duran güvenlik personeli yada personellerini güvenlik müdürünüde yanınıza alarak konuşun derim , etrafta ki paket servis yapan esnaflar , firmaların motor kuryeleri uzun bir zamandan sonra bazı güvenlik personelleri ile içli dışlı olduğundan blok-daire numarası vermeden kapıları açılabiliyor. Buda haliyle güvenlik açıği yaratıyor malesef. Motorunuzu bulamazsanız dahi , hukuki yollar ile güvenlik firmasından tazminat alacağınıza eminim. Birde olayı fark ettiklerinde polise ihbar etmişlermi ? Bunu yapmaları gerekiyor lakin etmemişlerse bu nasıl bir salla başı al maaşıdır , tekrardan geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Gethron G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hayır polise ihbar etmemişler, ben il dışından döndüğümde farkettim, güvenlik şefi de duyunca durumu, aa demek hırsızlıkmış dediler.

• Hocam cok geçmiş olsun, kamera kayıtlarına baktırdınız mı? Ne tesadüf aynı sitede aynı katta aracımın sileceği kırıldı. Aracın bulunduğu yerde kamera yoktu. Ama sizin motorunuzun bulunduğu yerde kamera varsa bakın mutlaka.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Benim güvenligi olan sitede oturan arkadaşımin evine hırsız girdi. Pek bir anlamı yok site güvenliklerinin.

• Aa hırsızlıkmış deyip işin içinden çıkamaz , bence bu olayda güvenlik biriminin olduğu kadar site yönetimininde suçu var. Sonuçta bu güvenlik site yönetimi ile her ne kadar koordineli çalışsada , yönetim tarafından parası verilen bir şirket. Bu verilen paralarda sitede yaşayan insanların aidatının içinden ödeniyor. Biraz uzun soluklu olabilir fakat bence bu işin peşini hukuki olarak bırakma derim. Sonuçta sen orada oturuyorsan öncelikli arzın güvenliktir sonrasına peysaj, otopark vs diğer imkanlardır ve bunu almak için ona göre ödeme yapıyorsundur.

• Hocam motorsiklet gibi çalınması kolay bir araca kasko yapmadan biniyorsanız büyük cesaretmiş sizinki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

la akıllı, Motorsiklet sahibi yukarıdaki mesajlarda anlatıyor zaten her şeyi: sen neyin kurgusunu yapıyorsun?

"Görüntüler elimde var, iki kişi bir scooter ile sitenin ana otoparkından giriyor, güvenlik durduruyor ama içeri giriyorlar, direk benim motorumun bulunduğu bölgeye geçiyorlar, ardından motoru çalıştırıp basıp gidiyorlar, güvenlik şüpheli şahıs diye anons geçiyor ama çoktan çalıp gidiyor kişiler."

Siz hala burda geveleyip durun. O evlerde kalanlar hırsızlık mı yapacak Allahını seversen. Hırsızın parası mı yeter oraya.
    Açıkça güvenliğin suçu! Güvenlik ne halta duruyor. Durdursalarmış, Hırsızlar elini kolunu sallayarak içeri girmişler.

Al yorum:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143487550

Alıntıları Göster
    kamera goruntuları varsa ve bu sekıldeyse guvenlık haklı yere ıstek cıkartılır tazmınatta verılmez hatta motosıklet ıcın dava ada acılabılır. SAhıslar gırdıyse cıkartmamaları lazımdı dırekt guvenlık hatası. Sen merak etme ben oyle sıtelerde oturan ne dolandırcılar ne terorıstler gordum heryerde ıyısıde var kotusude

Yalnız suda var o kısıler scooterla dırekt 4. kata motosıkletın bulundugu yere ınıyorlarsa yanı nokta atısı olarak tam yerını bılıyorlarsa orda da demekkı bılen bırı oldugu kesın yıne ıcerden bırının parmagı var derım. Yada guvenlık icınden bırının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 16 Mayıs 2020; 21:8:48 >

• Araba gibi değil hocam. Çok anlamsız fiyatlar çıkıyor. Bizde yaptır(a)mıyoruz maalesef.

• up
  • Çok geçmiş olsun, inşaAllah kısa sürede bulunur.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz fiyatlar çıkıyormuş. Tanıdıkta yamaha mt07 vardı eleman kasko yaptıracaktı sıfır motora öyle bir fiyat geldi ki benim diyor dudağım uçukladı. Hani neredeyse 2. mt07'i alacaktık diyor zorlarsak öyle bir fiyat çekmişler. O da çinden içine sim kart takılan gps modülünden getirtip onu şase içinde gizledi. Uygulaması var oradan takip ediyor, aküden bağlantı kesilirse bile ki çalanların ilk yaptığı oymuş sistem hemen kendi pili var oradan devam ediyormuş. İçinde birde tabi ucuz hat vardı böylece işte nereye gitse konumu herşeyi anında iletebiliyormuş. Hani en azından motor nerede acaba diye olayın tazeliği ile anında bulunabilir. Takip edersin bulursun polisi ararsın falan işi çözersin. Öbür türlü çok zor. Birde böyle R25 mt07 şu bu çok feci çalınan motorlarmış. Hemen anında parçalayıp parçaları okutuyorlarmış vs. vs. tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum.

• Çok geçmiş olsun. Oturduğum sitede kaç kere hırsızlık yapıldı.

Site diye güvenlik olmuyor. Maalesef. Artık müstakil hayat lazım.

• Kameranın önüne bıraktığınız halde kameranın başka yöne bakıyor olması, güvenliğin bu elemanları içeri alması, hırsızların direkt sizin motora gidip nokta atışı yapması vs. derken ben güvenlikçilerden şüphelendim. Belliki birisi sizin motoru hedef göstermiş.
  • Güvenlikli bir site mi burası ?
  • Bildiğim kadarıyla nef 22 de otopark girişinde güvenlik yok herkesde kepenk kumandası var güvenlik sadece kamerayla izliyor kepenk in orayı. Eğer motoru çalıştırıp goturdulerse güvenlik bir suçu yok bide kapı kumandası varsa zaten :/ geçmiş olsun birader

• Umarım bulunur, geçmiş olsun, öne çıkardım.
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    mokoko kardeş mokoko, babam mı saldı o kadar hüküm yemiş suçluyu=? şerri hüküm olsa olacakları yazayım: muhalifleri, doğruyu söyleyenleri asarlar gene hırsızları kral yaparlar. hakimler insan olduğu sürece bu düzen düzelmez, basacaksın yapay zekayı verecek cezayı. indirim af yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 16 Mayıs 2020; 23:53:25 >
  • Planlı bir hırsızlık gibi görünüyor hocam
    Hem sizin il dışında olduğunuzdan haberdar hem de motosikletin yerinden
    Geçmiş olsun
    En kısa sürede sapa sağlam bulmanızı dilerim
    Up

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.