Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım bir an önce bulunur ancak merak ettiğimden sormak istiyorum motorsikletlere de otomobiller gibi kapsamlı kaskolar uygulanabiliyor mu ?
  • Up Allah belalarını versin Up insanların emeklerine t**a*üz etmek şu dünyadaki en aşağılık harekettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkron2 -- 17 Mayıs 2020; 0:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam çok üzüldüm geçmiş olsun en yakın zamanda bulunur inşallah. bende Yamaha Xmax 250 aldım yeni daha 1-2 ayı oldu oturduğum semt güvensiz kasko yaptırdım. 2019 modele 1.600 tl kasko çıkardılar her şey dahil. Ama açık ve net söyliyeyim sizin site gibi bir sitede otursam kasko yaptırmazdım. Yani böyle sitelerden çalınıyorsa bu araçlar diyecek bir şey yok.

• Yahu ne kadar mantıksız insanlar var. 500 tane araç vb taşıt olan yerde güvenlikçiler ne yapsın? Kapıdan değilde duvardan vs yerden atlayıp girmiştir hırsız. Yok kapıdan girdi ise, kime geldiği sorulur, haber verilir. Onu çalanda, ben şuna geldim diyerek girmemiştir.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Sirenin otorpArk girişinde 3 bariyer varmış. 2 kişi scooter ile girmiş. Güvenlik şüpheli araç girdi diye de anons etmiş. Yani göz göre göre olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Bu mesaj silindi.
    Konuya girer girmez senin bu saçma mesajını gördüm ve yazmak istedim. Baştan belirteyim, dikkat çekmeye çalışırken saçmalamışsın.

Bir motosiklet nasıl ve ne şartlarda alınıyor, ne kadar para ödeniyor, o araca olan manevi bağ ne düzeyde, bu konular hakkında hiç fikrin var mı?

Ya da herhangi bir şeyini çaldırdın mı? Çalışıp çabalayıp kazandığın para ile aldığın bir eşyan çalındı mı mesela?

Ondan sonra forumun seviyesi neden düştü diye yaygara kopartıyorlar, senin bu mesajın seviyeyi düşürüyor. Yazmadan önce çok değil 1 dk. düşün, kendini konu sahibinin yerine koy.

Selametle
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt
    Tamamda, şüpheli araç girdi ne demek? Kapıdan, kime geldiniz diye sorulup o kişiye haber verilmez mi? Teyit edilmez mi? Bu durumda güvenlikçi suçlu.

Daha önce bende çok kalabalık bir yere girdim, kapıdaki sormadı bile, kimsin, necisin diye.

• Motosiklet. Nette de paylaş. Çok geçmiş olsun. Umarım parçalanmadan bulunur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi motormuşda güvenlikli otoparktan nasıl çalınıyor insan hayret ediyor? Kameralardan tespit edilemedimi hırsız? Çok geçmiş olsun
  • arkadaşın da çaldılar geçmiş olsun gitti o motor yamaha çok çalıyorlar dikkat ediyorum çalınanların çoğu yamaha
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    aynen bizimde R1'imizi çaldılar bırak bulmayı emniyet ilgilenmedi bile ... yazık üzücü bir durum umarım başımıza gelmez .
  • Her kelimesi doğru hocam. Benim kendi motorumu allahtan çok çalmıyorlar. Kafam biraz rahat ama bu yaz satıp r25 veya cbr500 alıcam. O gps takip olayını kesin yapacağım. Çünkü kaskolar cidden anlamsız. Onun yerine 3 bin liraya abus disk kilidi + onguard züncir ve u kilit + gps takip sistemi yaparsınız. Daha mantıklı daha uzun ömürlü olur. Maalesef Türkiye işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 17 Mayıs 2020; 2:13:3 >
  • Hocam geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekşisözlüğe başlık açtım. Hesabı olan herkes entry girerse yardımı dokunur belki.

ekşi sözlük
    13 mayıs 2020 nef22 çalınan motor 34cen486
    https://eksisozluk.com/13-mayis-2020-nef22-calinan-motor-34cen486--6523078

Edit: Motosiklet.net de konu açtım. Umarım yardımım dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 17 Mayıs 2020; 2:24:57 >

• Geçen yıl haziran ayında benim de r25'im çalındı, ne yazık ki giden gitti.
    CBR250 Çalarken Hırsızları bizzat suç üstü yakaladım.
    Özet; Adamlar darptan dava açtı, motor ortalıkta yok, pert bir araba ve calınan motor kaldı.
    he adamlar 1 ay yattı, sonra denetimli serbestlik tabi cıktıktan sonra devamke..
    bunların mesaisi mayısta/haziran artıyor gecede 9-10 motor

geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan.akbaba -- 17 Mayıs 2020; 1:27:19 >
  • Hocam geçmiş olsun umarım bulunur konu up up up up merak ettiğimden soruyorum zincir ya da disk kilidi mevcut muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1978conqueror

aynen bizimde R1'imizi çaldılar bırak bulmayı emniyet ilgilenmedi bile ... yazık üzücü bir durum umarım başımıza gelmez .
    r6 gitti bizim. banka kamera kayıtları var tipler belli ama uğraşmadı polis. hızlı motorları çalıp uyuşturucu kuryeliği yapıyorlar. sonra parçalayıp satıyorlar. şasi hariç herşeyini satıyorlar. nette çıkma parça alan olduğu sürece bu çalmalar devam eder
  • kilit yokmuydu motorda veya alarm
  • Dostum öncelikle büyük geçmiş olsun. Şunu belirtmek isterim ki, otoparkta aracın çalınmasından işletme sorumludur.

Klasik otoparklarda bu kural geçerlidir. Sitenin de öyle olacağı zannındayım çünkü orası da bunun için senden aidat adı altında bir bedel alarak hizmet veriyor.

Eğer motorun bulunmazsa ve davacı olursan kesinlikle kanunen haklı olacaksın.
    https://boldmedya.com/2019/02/04/yargitay-otoparka-aracin-calinmasindan-isletme-sahibi-sorumludur/
  • Hocam geçmiş olsun üzücü bir durum ya, benim anlamadığım sitede oturuyorsunuz galiba ve otoparkı yer altında bi otopark hırsız buraya girip motoru nasıl çaldı aklım almadı valla.

Motorda disk kilidi falan yok muydu? Bir de nasıl çalıştırmışlar ya? immobilizerin gözünü seveyim çalıştırıp gitmişlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 17 Mayıs 2020; 5:43:35 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.