Şimdi Ara

Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin Desteğinize İhtiyacı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ataması yapılmayan öğretmenler 11 yıldır olduğu gibi bu sene de Şubat ataması istiyorlar. Şubat'ta en az 30 bin öğretmen ataması isteyen öğretmenler BUGÜN sizden destek bekliyor. Öğretmenler #ÖğretmenlerŞUBATTA30binATAMAistiyor TAG'ıyla Trend Topic olmaya çalışıyorlar. Desteğinizi bekliyoruz. Etkinliğimiz saat 19.00'da başlayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:http://personelatama.com/2013/01/twitter-etkinligi-cok-onemli-2/

• daha çok beklerler
  • Kaliteli öğretim üyeleri yetişmiyor. Kimisi atanmıştır dersde öğrencilik hikayelerini anlatır veya 40 kişinin karşısında tek başına yemek yer. Kimiside atanamamıştır.

Kaliteli bilgili öğretmenleri zaten dershaneler özel okullar almak için can atıyorlar.
  • Hiç biri atanamaz umarım.
  • Saygısızlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimmer

Saygısızlar!

Öğretmen olacağı daha şimdiden belli
  • Ne alaka?!
  • Liseliler basmış konuyu....

Cuma günü ciddi konumu açılır ayrıca konu dışı özele açman gerekliydi....!!
  • quote:

Ne alaka?!

Bu da hâlâ öğrenci olduğunun göstergesi
  • aynı sesiniz seçimlerde çıkmıyo ama
  • Destek olmuyorsaniz kostekte olmayin bir ogretmen adayi olarak umarim atanirlar arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sesim seçimlerde çıkıyor valla! Söylediğiniz saygısız cümleler üzerine uzun uzun yazsam ne olacak? Yazdıklarımı anlamayacağınız yazdıklarınızdan belli oluyor. Kimin liseli olduğu belli oluyor! Ayrıca konuyu Cuma günü açmadım, açsam ne olacak? Ayrıca nereye açmam gerektiğini bilmiyordum.

Teşekkür ederim Sungur Bey! Evet, destek olmuyorsanız köstek olmayın bari! Eğitimini aldığımız alanda istihdam edilmek istememiz çok doğal, bu bizim en doğal hakkımız, üstelik acil 127 bin öğretmen açığı varken!
  • twitterda tt olunca atanılıyorsa bi ara asgari ücretide tt yapıp yükseltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 12 Ocak 2013; 3:22:42 >
  • quote:

Benim sesim seçimlerde çıkıyor valla! Söylediğiniz saygısız cümleler üzerine uzun uzun yazsam ne olacak? Yazdıklarımı anlamayacağınız yazdıklarınızdan belli oluyor. Kimin liseli olduğu belli oluyor! Ayrıca konuyu Cuma günü açmadım, açsam ne olacak? Ayrıca nereye açmam gerektiğini bilmiyordum.

Teşekkür ederim Sungur Bey! Evet, destek olmuyorsanız köstek olmayın bari! Eğitimini aldığımız alanda istihdam edilmek istememiz çok doğal, bu bizim en doğal hakkımız, üstelik acil 127 bin öğretmen açığı varken!

Sen hasta mısın kardeşim sanamı dedim liseliler diye...Konuyu baltalayana diyorum üstüne alıyorsun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

twitterda tt olunca atanılıyorsa bi ara asgari ücretide tt yapıp yükseltelim.

Sen varya adamsın adam çok güzel bi şey söyledin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam atan atan bitmediniz atamaların branşları dengeli olmalı ve puanlar min. 70-75 olmalı ama dengesizlik var
  • her öğretmeni devlet kadroya almak zorundaysa bende bir mühendis olarak ağlamaya başlamalıyım demektir
  • Dengesizlik eğitim sisteminde, biz ne yapalım?! Evet, her öğretmeni devlet istihdam etmek zorunda! Anayasanın 49. maddesini okuyun isterseniz. Biz hakkımızı arıyoruz, siz de arayın. MEB bizi kadroya almayacaksa nerede çalışacağız acaba? Eğitimini gördüğümüz mesleği yapmak istiyoruz sadece.

TT olunca bir şey olmuyor madem 4 gün önce vali TT oldukları için İstanbul'daki okulları nasıl tatil etti ama??? Devlet artık Twitter'dan yönetiliyor ne yazık ki!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

quote:

Benim sesim seçimlerde çıkıyor valla! Söylediğiniz saygısız cümleler üzerine uzun uzun yazsam ne olacak? Yazdıklarımı anlamayacağınız yazdıklarınızdan belli oluyor. Kimin liseli olduğu belli oluyor! Ayrıca konuyu Cuma günü açmadım, açsam ne olacak? Ayrıca nereye açmam gerektiğini bilmiyordum.

Sen hasta mısın kardeşim sanamı dedim liseliler diye...Konuyu baltalayana diyorum üstüne alıyorsun!!!

Siz düzgün konuşamıyor musunuz?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.