Şimdi Ara

Cazador markası iyi midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
18.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün cazador marka bir mont aldım,colins e baktım,loft a baktım,fiyatlar biraz tuzlu geldi,150-160 tl olan modelleri de ben beğenmedim,mavi ye zaten hiç yaklaşmadım,kuzenim ve mağazada ki çalışan cazador iyidir dedi,valla ben hiç duymadım bu markayı bunu da benm cahilliğime verelim hadi dedim,montu 160 liraya aldım,mağazada başka markalarda vardı koton,cazador,jack jons,mavi aklıma gelenler,sonra nette cazador firmasının yeni bir firma olmadığını 9 yıllık bir firma olduğunu gördüm,ama ne nette ne tv reklamlarında hiç reklamını görmedim,siz nasıl bilirsiniz bu markayı ? iade etmeyi düşünüyorum,montu aldıktan sonra
    defacto ya girdim benm montun nerdeyse aynısı 100 liraydı,birde mont marka tavsiyesi istiyorum,bunlardan hangisini almalıyım sizce :

loft,koton,colins,jack jones,de facto

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cazador: Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Cazador Nasıl Bir Marka?

Cazador, 1996 yılında Türkiye'de kurulan bir ayakkabı markasıdır. Erkek, kadın ve çocuk ayakkabıları üretmekte uzmanlaşmıştır. Geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve günlük kullanımdan resmi etkinliklere kadar çeşitli ihtiyaçları karşılar.

Cazador Nerenin Malı?

Cazador, Türkiye'nin önde gelen ayakkabı üreticilerinden birinin markasıdır. Ürünleri Türkiye'deki fabrikalarda üretilmektedir.

Cazador Hangi Ülkenin Markası?

Cazador, bir Türk markasıdır. Türkiye'de kurulmuştur ve merkezi İstanbul'dadır.

Cazador Nerenin Markası?

Cazador, Türkiye'nin markasıdır. Türk bir şirket tarafından kurulmuştur ve Türkiye'de üretilmektedir.

Cazador Kimin?

Cazador, Türk ayakkabı üreticisi Ayakkabı Dünyası A.Ş.'ye aittir. Şirket, Türkiye'nin en büyük ayakkabı üreticilerinden biridir ve perakende mağazaları ve çevrimiçi platformlar aracılığıyla ürünlerini satmaktadır.

Cazador, Türkiye'de tanınan ve güvenilen bir ayakkabı markasıdır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve yüksek kalite standartlarıyla bilinmektedir. İster günlük kullanım için rahat ayakkabılar ister özel günler için şık ayakkabılar arıyor olun, Cazador ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İkoncan'ım ama ilk defa duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

İkoncan'ım ama ilk defa duydum.
    yaa o kadar ucuz bir markada degilmiş bi pantolonunu gördüm 100 tl yok mu bu marka mont giyen giymiş olan
  • Bende bir kaç ürünü var arkadaşlarımda da bir kaç ürünü var bir yamukluk yok açıkçası daha kaliteli ürünler var tabiki ama fiyat performans açısından fazlasıyla iyi özellikle switleri güzel oluyor
  • Hocam ne iyi ne kötü yorum duydum hakkında ama bence iade et. 160 tl biraz pahalı geldi. Adidas nike tarzında gunluk bir tarzda mont da bakabilirsin.
  • Bende montu hırkası tshirti her şeyi var şahsen sevdiğim markadır sürekli kullanırım kalitelidir için rahat olsun
  • Cazadorun Montunu kullanıyorum 2 yıl tepe tepe kullandım deforme olmaya yeni başladığı için bende mont arayışına girdim ancak şu an üzerimde o mont var gayet iyi ben memnunum markadan için rahat olsun.
    Bende giyim mağazasında çalışırken almıştım 210tl idi koyu kahve içi mavi battaniye gibi astar koymuşlar parasına değer dedim aldım ki çalıştığım mağaza jack and jones ta satıyordu ozamanlar. Bence memnun kalırsınız iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 8 Aralık 2015; 13:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Cazadorun Montunu kullanıyorum 2 yıl tepe tepe kullandım deforme olmaya yeni başladığı için bende mont arayışına girdim ancak şu an üzerimde o mont var gayet iyi ben memnunum markadan için rahat olsun.
    Bende giyim mağazasında çalışırken almıştım 210tl idi koyu kahve içi mavi battaniye gibi astar koymuşlar parasına değer dedim aldım ki çalıştığım mağaza jack and jones ta satıyordu ozamanlar. Bence memnun kalırsınız iyi günlerde kullanın
    Bende bu markanın şortu vardı.2 senenin sonunda rengi attı ve yırtılmıştı.Öyle çok dar da değildi.Bir tane daha aynı marka şortum var ona bir şey olmadı daha.

Saydıkların içinde koton, jack jones, loft iyidir.De factoyu pek tavsiye etmem.Colinsi de herkes kötülüyor ama şansıma iyi malına denk geldim 4 senedir kullanıyorum.

• Kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Kullanıyorum memnunum.
    Lcw,ca,defacto gibi markalardan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Lcw,ca,defacto gibi markalardan iyidir.

Alıntıları Göster
    Hırkasını 2012'den beri kullanıyorum. Sıkıntı yok canavar gibi. Bir de sweat var onu da alalı 1-2 ay oluyor gayet memnunum. Rahatlıkla kullanabilirsin.
  •  Cazador markası iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

5-6 kez giydiğim cazador marka montumun sol cebinde bugün sökülme oldugunu gördüm,bosuna 160 lira verdim,adam bide paketlerken güle güle giy güzel mont aldın dedi,moralim bozuldu yaw,napıcam şimdi ben,böylede giyilmez ki bu

• Turkuaz,krem rengi,siyah kazak pantolon falan aldım 3 yıl oldu hala solmadılar :D cidden güzel yani ürünleri beğendim ama pek bilindik bir marka olmadığı için çok ürün almadım
  • Hem kullandım, hem sattım ezbere bilirim ürünlerini. Triko ve sweatleri oldukça iyidir. Kolay kolay esnemez, çekmez. Montları ortalama piyasa fiyatındadır ve kalitelidir. J&J, Zara ya da Bershka'dan da alsanız aynı kalitede ürün almış olursunuz.

Şu an firmada 2. ürüne %50 indirim kampanyası var ve yakın zamanda her üründe %50 indirim gelir.

Başka markalar hakkında da sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.
  • paardon kullanıcısına yanıt
    5 kez giydim montu resimdeki hali aldı,160 liram çöpemi gitti şimdi,para iadesi yapmazlar demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

5 kez giydim montu resimdeki hali aldı,160 liram çöpemi gitti şimdi,para iadesi yapmazlar demi ?

Hocam öncelikle perakende sektöründe, ayıplı ürün sınıfına giren ürünlerde iade hakkınız bulunmakta. Ürünü nakit aldıysanız nakit, kartla aldıysanız kartınıza iade şeklinde alabilirsiniz. Çoğu mağazada bu gibi talepler kasiyerleri bezdirdiği için size sonuç almanın zor olduğu izlenimi verilir. Problemli ürünle birlikte aldığınız yere gidin faturanızı verin iade etmek istiyorum deyin. En geç 1 ay içerisinde (ortalama 1 hafta 10 gün.) sonuçlandırmak zorundalar.
  • casador almada ne alırsan al.bi mont aldım bi ay giyemeden çöpe atmıştım
  • paardon kullanıcısına yanıt
    para iadesi yaparsalar hangi marka şişme mont almamı tavsiye edersin bütçem max.200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

para iadesi yaparsalar hangi marka şişme mont almamı tavsiye edersin bütçem max.200 tl
    Cazador'un üretim yeri (ya da yerlerinden biri) memleketim Zonguldak'ın Devrek ilçesindeymiş bunu yeni farkettim, yani Cazador kendi üretim yapmıyor fason tekstil firması Cazador için üretim yapıyor. Her şeyi geçtim, ürünlerini hiç kullanmadım kalitesi nedir bilmem ama Devrek gibi bir ilçede, hele ki iş olanaklarının oldukça kısıtlı olduğu, sürekli işsizlikten kaynaklı göçün olduğu bir şehirde yaklaşık 55 kişiye iş imkanına sebep oldukları için firmayı tebrik ediyorum. Ticari karları nedeniyle bu şehri seçmiş olabilirler, bu normaldir ama sebepleri her ne olursa olsun 55 civarı aile bu durumdan nasipleniyor. Umarım iş olanağı sağlayarak takdirimi kazanmış bir marka sizi de mağdur etmez. Eğer ki sizi de mağdur etmeyerek müşteri memnuniyetini sağlayabiliyorsa bundan sonra alacağım markalar arasına girecek, sizin mağduriyetinizi giderip müşteri memnuniyetini sağlayamazsa yavaş yavaş piyasadan silinmesini izlemek zorunda kalacağım.
    Sorununuzun çözülmesi dileğiyle, saygılar hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.