Şimdi Ara

Kaliteli en ucuz gömlek markası hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesimi kumaşı kaliteli olup en uygun fiyata alabileceğimiz gömlekleri olan marka hangisi ?

zara nın fiyatlarına indirimli tommy gant alabileceğim için gömlekte zara tercih etmiyorum tommy gant lacoste alayım desem gömlekleri 2-5k arası değişiyor bu paranın karşılığını sunuyorlar mı yoksa marka algısına mı farkı veriyorum onuda kestiremiyorum çünkü bu markalarda orta segment markalar sonuçta ipek kaşmir vs kullanmıyorlar muhtemelen bunlarla aynı ayarda kumaşlar kullanan markalar vardır diye tahmin ediyorum

Varmı önerdiğiniz markalar gömlek için

• Lacoste'un kendi resmi sitesine bir bak. Bir zamanlar mağazada 700 lira olan tshirtü kendi sitesinden 250 liraya almıştım.

Gömlek sonuçta, çok fazla misyon yüklemeye gerek yok. Çok dandiklerden olmadığı sürece kumaşına modeline fiyatına falan bakıp alırsın

Edit: locoste değil polo olacak o benim hatam pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 4 Mart 2025; 12:34:47 >
  • woxow kullanıcısına yanıt

bir zamanlar derken milattan önce miydi? 

Erkek Gömlek - Slim Fit, Keten, Klasik Gömlek | Lacoste

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

ohaaaa fiyatlara bak, 2 sene oldu olmadı, bir önceki yaz işte. aaa dur, şimdi baktım bahsettiğim poloymuş benim. Polonun kendi sitesinde uygundu yani diyim. Ben karıştırdım.

lacoste olanlar çok eski boşver onları bilmiom zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 4 Mart 2025; 12:30:7 >
  • woxow kullanıcısına yanıt

aman hocam kalbime indirecektiniz. ben 2018'de lakos tshirt aldım 400 lira civarı o da indirimde miydi neydi bir de dar geldi nasıl oturdu içime anlatamam.  hediye ettim nasıl sevindi. kazık ya lakos daha da bulaşmadım. bi timsah logo için değmez al yerli malı gömlek kumaşı fıstık gibi olur. lakosun %25 indirimde en ucuz gömleği 4300 öh yani gerek yok. polo iyidir en azından iş görür kazık da olmaz.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

lacoste de yerli malı 

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

yerli derken bir ton markamız var daha hesaplı. lakos gavur malı nerede üretildiği önemli değil bu fiyatlarla. daha bile kötü hatta bizde üretip bize bu fiyatlara satmaya çalışmaları. logoyu düzgün yapabilen çakmasının kumaşı bile daha kaliteli olabilir yani ülkemize has olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

• Tudors kötü mü?

• Kalite ucuz olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.