Şimdi Ara

ATAMIZ YERLERDE! Tepkimizi gösterelim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeşim bi resmin tamamını versenize görelim belki kocaman bi atatürk posteri var orda.Ne bilim ben elin s.a gazetesinin sallamadığını ve hala kaynak yok kaynak
  • Yargitay eski Bassavcisi Vural Savas görevde olsayi, CHP´nin kapatilma davasi acilmisti bile degil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

ya kardeşim bi resmin tamamını versenize görelim belki kocaman bi atatürk posteri var orda.Ne bilim ben elin s.a gazetesinin sallamadığını ve hala kaynak yok kaynak

Allah gözünüzü doyursun. Resimler, birinci agizlardan aciklamalar neyinize yetmiyor. Bu Ülke´de birakin resmi, aciklamayi; kiytirik bir köse yazisi yüzünden kac kelle gitti biliyor musun?
  • quote:

ya kardeşim bi resmin tamamını versenize görelim belki kocaman bi atatürk posteri var orda.Ne bilim ben elin s.a gazetesinin sallamadığını ve hala kaynak yok kaynak

kaynakhttp://www.vakit.com.tr/
  • Sanki bazılarının Atamızın resminin nerede olduğu çok umrunda, kalkmış burada siyasi propaganda yapıyorsunuz. Ben gönderdim Chp'ye eleştiri ve sorumu, doğruluğunu araştırırız gerekirse tepki de veririz. Buradan boş laf üreteceğinize, kendinize pay çıkaracağınıza sizde aynısını yapın. Ayrıca 'haber 7' kaynaklı bir haberin (fotonun adresinden çıkardım) çok daha ince araştırması gerektiğini düşünüyorum.

http://www.chp.org.tr/index.php?module=feedback&page=send_feedback

Ekleme: Küçük bir araştırma ile haberin kaynağını, tam adresini veriyorum. Vakit gazetesi muhabirinin gözünden kaçmamış, buyrun...

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=194971

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanoglu.net -- 28 Ekim 2006; 17:09:48 >

• düşünceleri beyinlerinde, hedefleri hedeflerinde olmadıktan sonra; resmini çatıya koysalar ne yazar..
  • chp nin Atatürk'ün kurduğu bir partinin devamının böyle bir hata yapması affedilir değil......
    kimse kimseye sana ne diyemez... umrundaki yazıyor....
  • Olay carpıtılmamıssa gercekten CHP nin yaptıgı bir rezalet . Ancak bunu propaganda ya donusturmeyin !

Protestomuzu yaparız ama bunu siyasi bir rant a cevirmeden . Bazı partileri sınıfları bu olay sayesinde ovmeye calısmadan . Ayrıca Vakit gazetesi yayınlamıssa pek de guvenemem habere dogrusu .

Ayrıca Lutfen Gerekli tepkimizi koyalım sessiz kalmıyalım Ama olayın tam aslını ogrendikten sonra !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 28 Ekim 2006; 17:30:24 >
  • Chp gibi bi partinin bunu özellikle yapmış olcağına inan arkadaşlar varsa harbiden gülerim
  • Yobazların mekanı olmuş bura...

Kendi çapınızda çırpının bakalım kendi yarttığınız derede boğulacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Chp gibi bi partinin bunu özellikle yapmış olcağına inan arkadaşlar varsa harbiden gülerim

iste toplumumuzda onyargi varchp yaptiysa vardir birbildigi akp yaptiysa hurrraaaa kapatin cezalar verin hapise atindimi siz boylelerdensiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

kaynakhttp://www.vakit.com.tr/

asıl bu kaynak istiyor bunun olmasını...
  • olayı yapan suçlu olmuyor haberi yapan suçlu oluyor...... ne biçim bir zihniyettir.....
  • Kimse gevrek gevrek gülerek 'fotoşok' dememiş, yoksa diyenlerin büyük çoğunluğu gericiler mi?

Atatürk düşmanlarının bir yalanı gibi geliyor bana, chp ye mesaj atan var mı bilmiyorum ama ben attım, cevap gelirse ve tabi bu konu açık kalırsa burada paylaşırım. Aman ezmeyin fazla gericileri yoksa konu silinir, gider.
  • çeşitli gazetelere suç atanlar bir kere bile elinize alıp gazeteleri alıpta okumuşlarmı yoksa danik medyadanmı almışlar voktan(v yazan yer b) haberi....
  • Ya arkadaşlar yanlişlıkla olmustur ya belki hani dikkat ceksin hani atamızn resmi ön planda olsun ya ataturku sevenler vardir bende severim bence chp öyle bişey yapmazdır.Atatürkü Seven Böyle bişey yapacagini zannetmiyorum hele chp gibi aklı basında bi partinin. Bu arada hani böyle tbmm falan atısıyorlarya birbirlernini mal varlıgını ortaya koyuyorlar ya izlemesi cok zevkli oluyo baya bi gülüyorum.Fanatiklik gibi bişey parti olayi.
  • bence bu saygi yada saygisilk degil
  • YOBAZ OLMAYANLARIDA GÖRÜYOZ.. ATATÜRKÇÜLERİDE GÖRÜYORUZ.. SOKAKLARDA KÜRTLERDEN KORKAN.. PKK LILARA YAN BİLE BAKAMAYAN PFF Ben Atatürk ü anlamaya çalışan onun izinden giden biriyim ama Bunun Yanında Milli Görüşcüyüm.. Ve bakıyorumda ben cumhuriyetimi sizden daha iyi koruyorum.. Bu YAHUDİ medyanın sizi hala uyuttugunu düşünüyorum.. Neyse siz devam edin böyle kavgalara.. Belki bakarsın Nasrettin hocanın dediğini gibi.. Tutarsa

29 ekim Cumhuriyet Bayramımız Hepimize Kutlu Ve Hayırlı Olsun.

Dipnot: Bu arada Okulda Kendini çağdaş sanan gerizekalılar Tören de Bırakın saygı duruşunu İstaklal Marşında Güle oynaya küfürlü bi şekilde söylediler... Ayrıca Konuşmalarda saygısızlıgın en önde gidenini yaptılar.. Ben ise arkadaşlarıma İstiklal marşında Saygı duyucagımızı öğrettim

• quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul
    Dipnot: Bu arada Okulda Kendini çağdaş sanan gerizekalılar Tören de Bırakın saygı duruşunu İstaklal Marşında Güle oynaya küfürlü bi şekilde söylediler... Ayrıca Konuşmalarda saygısızlıgın en önde gidenini yaptılar.. Ben ise arkadaşlarıma İstiklal marşında Saygı duyucagımızı öğrettim

istiklal marsı konusunda arkadaşıma sond erecede katıluıyorum cuma aksamı istiklal marsı okuyoruz lise 2 de oglenci olmustum karsidada bizim 9 dan 3 kadar mı ne bi okul var her neyse onlar tatile girdi ondan sonra cocuklar geliyo onlarin bahcesinde top onuyor biz istiklal marsı soylerken bitane şere-fsiz cocugun teki kasti olarak topu atti ve bir arkadaşımızın kafasına geldi ben böyle bişeyi kınıyorum türk milletini böyle insanlara emanet ediyoruz.

• YALNIZ ŞUNU SÖYLİYİM BU OLAYI AKP YAPSA YERDEN YERE VURULURDU
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.