Şimdi Ara

atari kasetleri |SS'li| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
14
Favori
18.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bomberman, snowbros, contra, double dragon, bide bi futbol oyinu vardi adini bilmiyorum ama arkadaslarla aramizda macit diyoduk acilirken yaziyordu galiba. 3-4 atarim oldu neydi gamemaster mi gamestar mi oyle bir sey vardi boyle bordo renkli. Contra nin basindan kalkmazdik cay be her gun bir arkadasin evine giderdik millet kasetleriyle hava atardi. Kasetciye gidip pahali kasetle ucuz kasetin icini degistirirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99999 in 1 kasetleri yerine içinde tek bir oyun olan kasetleri tercih etmek daha akıllıcaydı.En azından o tek oyun adam gibi oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Şimdiki ultra grafikli oyunlar o oyunların verdiği zevkin %5'ini veremez.

her zaman aklimda. durumumuz cokta iyi degildi. 1.000.000 liraya zar zor bir atari almistik. kasetler 250.000 tl falandi. 2 kasetim vardi. hep onlarla oynardim ve bikmazdim.

simdi ise allaha sukur durumumuz iyi. istesem haftada 2-3 oyun alacak durumum var. ama gel gör ki hic tadi yok

hep aklimdadir bu olay.

bir de sega mega drive2 aldigim zamani hatirliyorum. sevincten olecektim

• ben kasetlerin kaplarını çıkartıp kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Siyah atarinin tabancası.en fazla 1 hafta içerisinde bozulurdu.ne günlerdi...

atarinin üzerinde IR filan yoktu, ekrana yada başka tarafa doğrulttuğumuzu atari nasıl anlıyordu halen çözebilmiş değilim.

Bende çözemedim

ekrandaki renklere göre algılıyordu, beyaz ördeği vurmak için beyaz bir bölgeye nişan almanız yeterliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

Nba fenaydı.. Yarı finalde seattle i yenmek çok zordu.. Bide basket atarken yakın çekime alıyodu.. 3 boyutlu gibi gelirdi bize

• eski günler aklıma geldi vay be ne günlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girip gaza geldim açtım nes emulatorunu 2100 oyun var felix the cat ile başladım oynamaya. Yanında da ıccacık çayım şuan 1995 ten yazıyorum beyler. Yün kazağım üstümde.
  • contra ve tusubasa üstüne oyun tanımam
  • tsubasa benim en favori oyunum idi. sabahın 8'inde arkadaşım bize gelir, top oynama saatine kadar o tsubasayı bitirmeye çalışırdık..

top oynama saati: yazın havalar sıcak olduğu için dışarıya öyle ha deyince çıkamazdık,yasaktı. akşamüstü saatleri beklenirdi..
    edit: o tsubasa 'nın kartal mı, paraşüt mü ne özel bir atışı vardı..dışarda maça başlamadan evvel o atışı yapmayada çalışırdık

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-Klavye -- 7 Aralık 2012; 2:47:39 >

• Ben hala bazılarını oynuyorum, pc'de oynamak isteyen varsa arşivime göz atabilirhttps://docs.google.com/open?id=0BwhmA57nV6kWYVpQUkFPN29paXc
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

15 yıl sonra da şimdi gözünü mw serisi ve bf serisiyle açanlar aynı şeyi diyecek , ah ah klavye mouse vardı eskiden şimdi biz tetiği çekiyoruz ateş ediyor nerde o günler diyecekler.

hiç alakası yok, şimdi burda yeni mainstream oyunların dandikliği ile milyon tane madde yazardım da üşeniyorum
    bu oyunların hepsi (atari oyunları olsun, eski pc oyunları vs.) ayrı bir oynanış ayrı bir zevk sunuyordu, şimdiki oyunlar gibi grafik abanıp birbirinin aynısı oyunlar yapıp 60-10 $ arası fahiş fiyatlardan satmıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Aralık 2012; 3:23:55 >

•  atari kasetleri |SS'li|

şu oyunun kasetini 2 kere kaybetmiştim snaırım, o yüzden hep aklımda naptım kaseti lan diye düşünüyorum lkgdfjs
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|

bir anda kaç yıl öncesine gittim ya en çok oynadıklarımdan biri buydu
  • ulaaaaaaaaaaaaan inadına mı açıyorsunuz böyle konuları , salya sümük bırakıyorsunuz her defasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|

ilkokul bitti orta 1 e gectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

her zaman aklimda. durumumuz cokta iyi degildi. 1.000.000 liraya zar zor bir atari almistik. kasetler 250.000 tl falandi. 2 kasetim vardi. hep onlarla oynardim ve bikmazdim.

simdi ise allaha sukur durumumuz iyi. istesem haftada 2-3 oyun alacak durumum var. ama gel gör ki hic tadi yok

hep aklimdadir bu olay.

bir de sega mega drive2 aldigim zamani hatirliyorum. sevincten olecektim

Ne Xbox ne pc yani...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan ya nasil ozlemisim keratalari , tenis vardi 5. levelda zorlasiyodu o maclari kazanamadim diye ne aglardim ..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.