Şimdi Ara

atari kasetleri |SS'li| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
14
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguney

bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|

aynen, 5 yıl oldu.
  •  atari kasetleri |SS'li|

ne yapacağımı anlamdığım için rafa kaldırmıştım sonra diğer oyunlardan sıkılıp inatla üstüne gidince çözmüştüm .ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

quote:

quote:

Babamın bir elektronik dükkanı vardı pasaj içerisinde belki gültepede oturanlar bilir ziya abi vardı aterici. Babamın dükkanıyla yan yanaydı hergün ordan kaset alırdım ziya abide bişey demezdi belkide görmezdi meğersem babam parasını ben aldıktan sonra veriyormuş . Ne günlerdi arkadaş eve koşarak giderdim oyunu oynardım ve o kasetin kokusunu içime çekerdim aşk böyle bişey herhalde :)

Ben gültepe harmantepe de oturuyordum hocam üniversite için başka şehre taşındım. Sende mi gültepedesin.

Ben gürcistandayım şuan üniversite dolayısıyla. Gültepe de audiogarage bilir misin ?

bilemedim

gültepe

yahyakemal , harmantepe , ortabayır ve bacadibi diye bölümlere ayrılıyor senin bahsettiğin yer hangi tarafta

Ortabayırda bodyci erolu tanır mısın yada audiogarage erdoğan :)

tanımam ben yahyakemal ve harmantepede oturdum ortabayırı çok bilmem :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Babamın bir elektronik dükkanı vardı pasaj içerisinde belki gültepede oturanlar bilir ziya abi vardı aterici. Babamın dükkanıyla yan yanaydı hergün ordan kaset alırdım ziya abide bişey demezdi belkide görmezdi meğersem babam parasını ben aldıktan sonra veriyormuş . Ne günlerdi arkadaş eve koşarak giderdim oyunu oynardım ve o kasetin kokusunu içime çekerdim aşk böyle bişey herhalde :)

Ben gültepe harmantepe de oturuyordum hocam üniversite için başka şehre taşındım. Sende mi gültepedesin.

Ben gürcistandayım şuan üniversite dolayısıyla. Gültepe de audiogarage bilir misin ?

bilemedim

gültepe

yahyakemal , harmantepe , ortabayır ve bacadibi diye bölümlere ayrılıyor senin bahsettiğin yer hangi tarafta

Ortabayırda bodyci erolu tanır mısın yada audiogarage erdoğan :)

tanımam ben yahyakemal ve harmantepede oturdum ortabayırı çok bilmem :)

hmm anladım bende sevinmiştim tanıdık çıkar diye

• Kasetteki oyun sayisi ile oyun kalitesi ters orantili degisiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offff deştiniz yemin ediyorum akşam akşam laaaaeeee.Favori oyunum gol 3 tür giderdik kaset almaya 99 tane derdi sevinirdik eve gelirdik hepsi aynı oyun çıkardı
  • bilgisayarda hatırladığım tüm atari oyunları var ama televizyon karşısında terleyen ellerle o kolu saatlerce bırakmayıp oyuna dalmanın tadını veremez
  • bizde hala var saturnden 30tl ye aldım nostalji yapıyorum arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

Hepsi bu kadar, nostalji yaşayanlar olmuştur umarım son olarak
     atari kasetleri |SS'li|

Şu oyunun sonunu bir türlü görememiştim. Hey gidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

bizde hala var saturnden 30tl ye aldım nostalji yapıyorum arada

Hocam hala satılıyor mu ?
  • Contra nın 99999 in 1 şeklinde olanı vardı bi tanesinde 30-40 can veriyodu onu seçip arkadaşla birlikte bitirene kadar oynardık mezeside capri sun ve püskeviti olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

bizde hala var saturnden 30tl ye aldım nostalji yapıyorum arada

Hocam hala satılıyor mu ?

taksim saturn de en alt katta olması lazım.
  • Bazı notlar aldım onları paylaşayım.

1 Eskiden inceleme diye birşey mi vardı, olay 999 in 1 kasetlerde tamamen kumardan ibaretti. 2 saat bakardık ıkına ıkına parayı verip kasedi alırdık. Kimi kaset iki buçuk milyon lira kimisi ise 4~6 milyon lira idi.
    2 O resimler hep sega ve süper nintendo resimlerinden konurdu biz de bilsek bile iyi çıkması umuduyla alırdık.
    3 İlk sayfada chip & dale - batman & flash oyun kasetlerini gördüm bunlar başka oyunun üstüne yazma hack
    oyunlardı ikisi de iki kişi açılabiliyordu. co-op o günlerde oynadığım sahilde çıkarmayla başlayan chip& dale versiyonunu bir daha göremedim.

4 Alaaddin, Jungle Book, Tsubasa, Flintsontes, Tüm Teenage Mutant Ninja Turtles'lar, Bomberman, Goal 3, daha neler neler. Hepsini bitirdim.
    5 Mario da hiç bitmezdi ha... Ondan sonra mighty final fight, tiny toons bitirirken ter akardı. Hatta
    ortaokulda sabah snow bros bitirir öyle giderdim.

street fighter ve mortal kombat kopyaları aslını yaşatırdı.

• Millet çok özür dilerim şunu eklemekte geç kaldım :D

• Siyah atarinin tabancası.en fazla 1 hafta içerisinde bozulurdu.ne günlerdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Siyah atarinin tabancası.en fazla 1 hafta içerisinde bozulurdu.ne günlerdi...

atarinin üzerinde IR filan yoktu, ekrana yada başka tarafa doğrulttuğumuzu atari nasıl anlıyordu halen çözebilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Siyah atarinin tabancası.en fazla 1 hafta içerisinde bozulurdu.ne günlerdi...

atarinin üzerinde IR filan yoktu, ekrana yada başka tarafa doğrulttuğumuzu atari nasıl anlıyordu halen çözebilmiş değilim.

Bende çözemedim

•  atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

sanırım en çok oynadığım oyunlardı.
    ah ahh ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

bunu hatırlayanlar üni'yi bitirdi

atari kasetleri |SS'li|

Daha yeni başladım.
  • Bende hala kasetler duruyor.Birazdan ss eklerim.

Edit:

atari kasetleri |SS'li|

atari kasetleri |SS'li|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YhY_ -- 7 Aralık 2012; 1:58:56 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.