Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Fantasy Land de de ki müzik kutusunda çalan 10 müzik den 7 si Micheal Jackson müziğiydi. Bende çok çalardım. Müzği başlatır asma katta ki balkondan aşağı bakardım. Bu müziği ben başlattım dinleyin lan der gibi

Orada bi ara videolu bir müzik kutusu vardı, müzik çalarken klibi de izleyebiliyordun. 99 ve 2000'in başlarında Ankara'da bulundum, o aralar. Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl atardım sürekli. Klibi ve şarkıyı pek bilen yoktu sanırım herkes merakla izlerdi.

• Fenerbahçe Pyramidin fotoğrafı kaç senesinde açılmıştı burası beyler hatırlayan var mı 92 veya 93 senesi diye hatırlıyorum
     ATARİ SALONU MUHABBETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 25 Şubat 2012; 19:38:59 >
  • Şu seksenler dizisindeki futbol manyağı ufaklık atariye dadanıp babasından bi sopa yese güzel senaryo olurdu.Diziye atari muhabbetleri de eklemeleri lazım.Aslında dizinin senaristine e-mail atmak lazım.Gözden kaçmış olabilir ama 80'lere damga vuran en önemli olaylardan biri de atari salonlarıydı.Okulu asıp ataride babasına yakalandıktan sonra sopa yiyen çocuklar 80'lere damga vuran olaylardan.
  • Birde bazı makinelerin ticket veren yerinin içine elini sokup orda azıcık dışarı çıkmış ticket'ı yakalayıp çekebilmek için umut ederdim
  • Bir keresinde kendimi kaptırmışım sabahtan akşama kadar atari salonunda kalmışım. Evdekiler arabayla beni arıyorlarmış kaç saat

Bir kerede abim pataklamıştı kaç saattir dönmüyorum diye

Bir tane basketbol oyunu vardı Sokak basketbolu o oyunu çok severdim. Gelen geçeni yenerdim. Girebilir miyim diyene istersen gir ama jetonun boşa gider derdim. O gazla girerlerdi yenerdim. Demedim mi derdim

Çok kere jeton kaybetmeye dayanamayıp bir kaç jetonu eve götürüp bakırdan seklini vermiştim. Çaktırmadan atıyordum jeton aldıktan sonra.
    Bir de ip bağlardık arkadaşlarla hemen kapatırdık makinayı görünmesin diye atar çekerdik
    Aklıma gelen başka şeyde yine makinenin jeton kısmına vururduk oyun oynarken düşer mi diye.
    En çok güldüğüm tiplerde salona girer girmez boş makinalara koşturanlar vardı acaba jeton var mı, insert coin kısmında 1 yazıyor mu diye. 100 metre şampiyonları

Çok kaçtım okuldan sabahın köründe girip oynardım okul saati bitene kadar. Hey gidi günler hey. Yaş oldu 30 hala oyunda oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 26 Şubat 2012; 10:34:30 >
  • bi futbol oyunu vardı ismini hatırlayamadım belli bi gol atma yontemı vardı topu kanata goturup rakıp kale ıle orta saha cızgısının tam ortaları gıbı bı yer 2 3 kez sektırıp capraz olarak kaleye havadan orta yapardık forvet oyuncusu gelısıne rovesata vurudu hep gol olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

bi futbol oyunu vardı ismini hatırlayamadım belli bi gol atma yontemı vardı topu kanata goturup rakıp kale ıle orta saha cızgısının tam ortaları gıbı bı yer 2 3 kez sektırıp capraz olarak kaleye havadan orta yapardık forvet oyuncusu gelısıne rovesata vurudu hep gol olurdu

Football Champ (World) güzel oyundur.
  • UMK 3'de sadece smoke alırdım, çünkü sadece onun kombolarını ve fatality'lerini biliyordum.. Metal slug'u arcadede bitirmek için bütün paralarımı jetona harcamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

bi futbol oyunu vardı ismini hatırlayamadım belli bi gol atma yontemı vardı topu kanata goturup rakıp kale ıle orta saha cızgısının tam ortaları gıbı bı yer 2 3 kez sektırıp capraz olarak kaleye havadan orta yapardık forvet oyuncusu gelısıne rovesata vurudu hep gol olurdu

Football Champ (World) güzel oyundur.

youtube dan video larına baktım evet dedıgım oyun football champ mıs tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Fantasy Land de de ki müzik kutusunda çalan 10 müzik den 7 si Micheal Jackson müziğiydi. Bende çok çalardım. Müzği başlatır asma katta ki balkondan aşağı bakardım. Bu müziği ben başlattım dinleyin lan der gibi

Orada bi ara videolu bir müzik kutusu vardı, müzik çalarken klibi de izleyebiliyordun. 99 ve 2000'in başlarında Ankara'da bulundum, o aralar. Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl atardım sürekli. Klibi ve şarkıyı pek bilen yoktu sanırım herkes merakla izlerdi.

Just Dance 3 sayesinde öğrendim. :D Fena bir şarkı değil.
  • football champ oyunu ps2 ye cıkmıs da haberım yokmus ındırıp oynamayı dusunuyorum taito legends 2 cıkmıs icinde hat trick hero diye geçiyo oyun ayrıca bı efsane futbol oyunu olan super sidekıck3 de snk arcade classıcs ıcınde mevcut ps2 de oynuyorum eskı atarı salonu gunlerım aklıma gelıyo
  • Burda Fantasy land e takılanların cok jetonunu yemişliğim vardı genelde fantasyde tırsarlardım bende SF3'de bu arada benim en sevidigim oyun tumblepopdu benim tek jetonla bitiricem diye çok kasmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Levelden calmissin hacu bunlari alintidir de bari

Level linkini verir misin?

2010 veyahut 2011 dergilerinin birinde vardi kesip asmistim duvarima ayni yazilqr tamamen aynisi kesinlikle bakip yazmis birde sanki kendisi yazmis gibi gosteriyor ayip gercekten

Laf olsun diye girip asılsız şekilde suçlama yapmadan önce elinde bir ispatın olması gerekir,bu yaşıma kadar bir kere bile Level dergisi okumuş değilim ve yazılan konunun tümü bana aittir ne başka bir forumdan çalıntı nede Level dergisinde yayınlanan bir yazı değildir,benim konuma benzer bir konu diğer forumlarda veya dergilerde bu konudan önce veya sonra yayınlanmış olabilir!Lütfen forumdaki konulara suçlayıcı yorum yapmadan önce İspatınızı hazırlayınki daha sonra forumun fişlenmiş kişileri arasına girmeyin.Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun vardi sene 95-96 civari yanlis hatirlamiyorsam,oynanis acisindan hagara yani final fight'a cok benziyordu,3 adet karakter vardi,biri mavi elbiseli sari sacli elinde mavi eldivenleri olan genc bir adam,digeri iri yari kel kafali bir dazlak,digeri kirmizi elbiseli uzun sacli zayif bir kiz vardi,cok kaliteli bir oyundu,hagardan daha zevkliydi atari salonuna 6ay kadar durdu sonra kayiplara karisti oyunun adini bir turlu hatirlayamadim,bilen varsa soylesin lutfen.not:bare kungle,streets of rage degil,segada falan oyle oyun gormedim,yani atari salonu oyunu,he birde ipucu mavi eldivenli adamla oyun bitirince oyun sonunda cocuklarini omuzuna aliyordu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 7 Eylül 2012; 14:59:16 >
  • paramız olupta jeton alamazdık abı gecıwerıyıımmı muhabbetı wardı bende de ama şimdi cok sukur ewımde o makınadan war hemde butun oyunlarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: censorship

Bir oyun vardi sene 95-96 civari yanlis hatirlamiyorsam,oynanis acisindan hagara yani final fight'a cok benziyordu,3 adet karakter vardi,biri mavi elbiseli sari sacli elinde mavi eldivenleri olan genc bir adam,digeri iri yari kel kafali bir dazlak,digeri kirmizi elbiseli uzun sacli zayif bir kiz vardi,cok kaliteli bir oyundu,hagardan daha zevkliydi atari salonuna 6ay kadar durdu sonra kayiplara karisti oyunun adini bir turlu hatirlayamadim,bilen varsa soylesin lutfen.not:bare kungle,streets of rage degil,segada falan oyle oyun gormedim,yani atari salonu oyunu,he birde ipucu mavi eldivenli adamla oyun bitirince oyun sonunda cocuklarini omuzuna aliyordu :))

Valla çok düşündün ama aklıma gelmedi nedense Bak şimdi benim de kafamı kurcaladı iyice Bir görüntü falan olsa diyeceğim de o zaman zaten oynun adını da görmüş olurduk... Neyse hatırlarsam yazarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Bir oyun vardi sene 95-96 civari yanlis hatirlamiyorsam,oynanis acisindan hagara yani final fight'a cok benziyordu,3 adet karakter vardi,biri mavi elbiseli sari sacli elinde mavi eldivenleri olan genc bir adam,digeri iri yari kel kafali bir dazlak,digeri kirmizi elbiseli uzun sacli zayif bir kiz vardi,cok kaliteli bir oyundu,hagardan daha zevkliydi atari salonuna 6ay kadar durdu sonra kayiplara karisti oyunun adini bir turlu hatirlayamadim,bilen varsa soylesin lutfen.not:bare kungle,streets of rage degil,segada falan oyle oyun gormedim,yani atari salonu oyunu,he birde ipucu mavi eldivenli adamla oyun bitirince oyun sonunda cocuklarini omuzuna aliyordu :))

Valla çok düşündün ama aklıma gelmedi nedense Bak şimdi benim de kafamı kurcaladı iyice Bir görüntü falan olsa diyeceğim de o zaman zaten oynun adını da görmüş olurduk... Neyse hatırlarsam yazarım artık.

Vendetta diyecem ama o değil kız yok onda.
  • vaybe kof serilerini ne oynardık.
  • mk3 ultimate de az oynamadık hey gidi günler be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Iri yari dazlak olan Dazlak olan ya iki ileri yumruk yada geri ileri yumruk yapinca cok yuksek bir sesle "yahiya" diye bagirarak aparkat benzeri bir hareket yapardi.belki aklina gelir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.