Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi oynadığım söylenemez Siegfried falan takılıyorum, ama istersen eğlence olur kapışırız, cumartesi falan :)
  • sunset riders
    4 kişi oynardık oyunu bitirmeye az kaldıgı zaman atari salonun sahibinin oglu gidip şalteri indirirdi tabii bizde seni dışarda yakalarsan görecen sen :))
    Mustafada enerji için kapışırdık aldıgımız zamanda hhaah sen şimdi ölcen benim canım var :))
    En çok uyuz oldugumda lan zaten oyunu bilmiyoruz SF2 daha yeni oynuyorum bizden büyükler hemen girmeye çalışıyor birde bizi yenince Sürat bir şekil alıyor o işte ondan nefret ediyordum içimden Saydırıyordum :)))

birde Efsane vardı KARI SOYMACA :)))

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 19 Ocak 2012; 15:57:59 >
  • arkadaşlar formula yarışında sisli kısımda o sisin nasıl olduğunu merak edeniniz yokmuydu, birden bire araba farları çıkardı, hem yola çarpmamak hemde arabaya çarpmamak için neler yapardık, şimdiki gt5 halt etmiş...
  • babam ve annem sırf atari salonlarından uzaklaştırmak için eve atari 600 almışlardı, sonra atari 1200 commodore. amiga500, sega megadrive, psone, ps2 ve ps3 diye devam ediyorum. yaş 40 bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comodor64

Çok iyi oynadığım söylenemez Siegfried falan takılıyorum, ama istersen eğlence olur kapışırız, cumartesi falan :)

Soulcalibur 2 zamanında krallıkların kapışması vardı herkesin kendi karakteri falan. 1.idim Sonra save ler silinde gitti Herkes tanır sc den beni, oynarız bi ara. Hatta orda çalışan bi çocuk var zayıf uzun karpuzcu de anlatır maceraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotlaw

River Raidi ataride oynamışlığım vardır. Eski tip makinelerdendi. Ekranı karşıda değil aşağıdaydı. Cam vardı arada.

ilk atari oyunlarından biridir, zor bir oyundur. daracık yerlerden kenara çarpmadam geçmek ve fueloil alıp benzinsiz kalmamak için ne taklalar atardır bee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

River Raidi ataride oynamışlığım vardır. Eski tip makinelerdendi. Ekranı karşıda değil aşağıdaydı. Cam vardı arada.

ilk atari oyunlarından biridir, zor bir oyundur. daracık yerlerden kenara çarpmadam geçmek ve fueloil alıp benzinsiz kalmamak için ne taklalar atardır bee.

İlk atari oyunu demeseydin keşke yaşımız ortaya çıkıyor.
  • devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

KARA KUTUUUUUUUU
  • Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer...
  • Önceki mesajlarda bahesetmiştim... SUPER PANG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Ocak 2012; 23:51:13 >
  • Mame ile avunuyoruz.Yanında da arcade kol ile eski günleri yad ediyoruz....

Jeten da beleş...
  • Hatırlayan var mı? Rad Mobile.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Önceki mesajlarda bahesetmiştim... SUPER PANG

Ben bunu hala oynuyorum. Öğle aralarında vakit geçirmek için ideal :)
  • Bende dingoo a320 var atari salon oyunlarının çoğunu çalıştırıyor. Geçen metroda Mustafa oynuyordum bi baktım 8-10 kişi tepeme toplanmış heyecanla izliyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

EVET SENE 80'LER ATARİ SALONLARI ÇOK REVAÇTA,HER KÖŞE BAŞINDA MAHALLE ARASI ATARİ SALONLARI VAR DAHA BÜYÜK SEMTLERDE DAHA LÜXLERİ OLURDU!!!
    ŞİMDİ GELELİM KONUMUZA O DÜNYA BAŞKA BİR DÜNYAYDI,SALON İÇİNDE ENTRESAN MUHABBETLER VE ENTRESAN İNSAN TİPLERİ TANIRDINIZ SIRALAMAK GEREKİRSE BAŞLICALARI ŞUNLARDI;

TİPLER;

GEÇİP VERİYİM TİPLERİ(GENELDE SEVDİKLERİ OYUNLARIN YANINDA SOTEDE BEKLERLER KURBAN GELİP JETONU ATAR,YAVAŞTAN YANINA YANAŞAN Bİ KİŞİ VARDIR ÖNCE OYUNU İZLER,RAUND'U YENİLDİĞİNİZ ANDA O SES YANDAN USULCA KULAĞINIZA GELİR''GEÇİP VEREYİM Mİ???
    YANDAN MÜDAHALE ELEMANLARI(BU TİPLER GENELDE OYUNU ÇOK İYİ BİLMEKLEN BERABER BİR O KADARDA ZÜĞÜRT OLAN KİŞİLERDİR GENELDE TEK JETON MANTIĞI İLE BÜTÜN GÜNLERİNİ SALONA VERİP OYUN OYNAYAN KİŞİLERE YANDAN TAKTİK VERME İSTEĞİ DUYARLAR
    JETON YİYİCİLER(BU TİPLER MASTER KONUMUNA ULAŞMIŞ SAĞLAM GAMERLARDIR.GENELDE ARCADE TİPİ OYUNLARDA GÖRÜNÜRLER,JETONU ATARSINIZ ADAMINIZI SEÇERSİNİZ İLK RAUND BAŞLARKEN YAN TARAFINIZDA ELİNDE PARLAYAN BİR JETONLA BELİRİRLER O ANDA İÇİNİZE Bİ KORKU DÜŞER(şu yaşımda o korkunun nedenini halen anlamış değilim)JETONU ATAR VE NE HİKMETSE O KİŞİ SİZİN YANINIZA OYUNA DAHİL OLDUĞU ANDA ARKANIZ BİR ANDA İZLEYİCİLERLE DOLAR SONUÇ %90 YENİLGİ OLUR(du)
    SALONUN TANINMIŞ ABİLERİ(BU TİPLER GENELLİKLE SİZDEN YAŞCA BÜYÜK VE MASTER GAMER KONUMUNDA OLAN KİŞİLERDİR,SALONUN KÜÇÜKLERİ TARAFINDAN BÜYÜK SAYGI DUYULAN BU TİPLER BU OLAYDAN HABERDAR OLDUKLARINDAN SİZİ FAZLA TINLAMAZLAR
    ESRARENGİZ KİŞİLER(GENELDE REVAÇDA OLMAYAN OYUNLARIN BAŞINDA GÖRÜRSÜNÜZ BU ADAMLARI AMA SÜREKLİ AYNI OYUNU OYNARLAR ,GENELDE KİMSEYLE MUHABBETİ OLMAYAN BU TİPLER OYNADIKLARI OYUNDA ULTRA MASTER KONUMUNDADIRLAR ARADA BİRDE OLSA ÖZENİRSİNİZ BU TİPLERE
    ÜMİTSİZ VAKALAR(SALONLARDA OLDUKÇA FAZLA GÖRÜLEN TİPLERDİR,HER OYUNU OYNAMA İSTEĞİ DUYARLAR YUKARIDA BAHSETTİĞİM JETON YİYİCİLER FAMİLYASINDA OLAN BU TİPİN JETON YİYİCİ IRKINDAN TEK FARKI YANINIZDA BELİRDİKLERİ ANDA JETONLARI PARLAMAZ, JETONU HIZLI VE GÜVENSİZ BİR BİÇİMDE BIRAKIRLAR HAZNEYE O ANDA İÇİNİZE Bİ GÜVEN DUYGUSU GELİR AMAA BU OLAYDA ARKANIZ KESİNLİKLE İZLEYİCİ İLE DOLMAZ NEDENİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM

ENSTANTENELER;

BOŞ MAKİNELERİN ALT KISMINDAKİ JETON DÜŞME HAZNESİNE PARMAK SOKUP JETON BULMA HEYECANI
    İNSERT COİN YAZAN MAKİNELERİ KONTROL EDEREK BİR UMUTLA JETON ATILMIŞ BİR MAKİNA BULMA HEYECANI
    MAKİNELERİ KONTROL AMAÇLI GEZEN ELEMANIN KEMERİNDE ASILI OLAN ANAHTARLARIN O AN SENDE OLMASINI DÜŞÜNMEK VE ANLIKDA OLSA MUTLU OLMAK (Bende vardı)
    JETON SATIN ALIRKEN JETONCUNUN YANLIŞLIKLA BİR JETON FAZLA VERMESİNİ UMUT ETME HEYECANI
    ATTIĞINIZ JETONUN MAKİNE TARAFINDAN YUTULDUĞUNU GÖREVLİ KİŞİYE SÖYLEMEK İÇİN KOŞTURMA HEYECANI
    OYNANAN BİR OYUNA, KENDİNE NE KADAR GÜVENSENDE JETON ATARKEN DUYULAN HEYECAN VE KORKU
    JETON BİTER VE EL CEBE ATILIR SADECE BOZUK PARALAR KALMIŞTIR,KALAN BOZUK PARALARIN BİR JETON ALMAK İÇİN YETMESİNİ ÜMİT ETME HEYECANI

DAHA ÇOK VAR AMA GERİ KALANLARINIDA SİZ SÖYLEYİN

VEYA EN GICIK OLDUĞUNUZ TİP VE EN ÇOK YAPTIĞINIZ ENSTANTENELERİ SEÇİN

Levelden calmissin hacu bunlari alintidir de bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Level linkini verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Level linkini verir misin?

2010 veyahut 2011 dergilerinin birinde vardi kesip asmistim duvarima ayni yazilqr tamamen aynisi kesinlikle bakip yazmis birde sanki kendisi yazmis gibi gosteriyor ayip gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Ben devamlı jeton alıyorum diye bu parayı neden buldun muhabbeti dönmüştü aramızda jeton satan ihtiyar ile.

Herif rahatsız valla işine gelmesi lazımken nereden buluyorsun bu parayı diyor devamlı jeton alıyorum diye. (Jetonun 20 kuruş olduğu zamanlar)

Gittiğim yer gerçi iğrenç bir yerdi. 1 hafta boyunca gidip daha sonradan gitmeyi kestim bazı olayları görüp. Bu arada kadın soymalı bilardo oyunuda vardı salonda.

Gals Panic ve Miss World 96 kraldır. Az tahrik olmazdım hani o ergen çağlarımda elim gitmiyordu desem yalan olurdu bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: comodor64

Çok iyi oynadığım söylenemez Siegfried falan takılıyorum, ama istersen eğlence olur kapışırız, cumartesi falan :)

Soulcalibur 2 zamanında krallıkların kapışması vardı herkesin kendi karakteri falan. 1.idim Sonra save ler silinde gitti Herkes tanır sc den beni, oynarız bi ara. Hatta orda çalışan bi çocuk var zayıf uzun karpuzcu de anlatır maceraları

Aga şimdi Soul Calibur 5 geliyor. Malum Tekken den çok daha zor olan hatta dövüş oyunları içinde en zor olan oyun. Almaya değer mi dersin?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.