Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

ne günlerdi cidden.
    Arada sırada polis baskını da olurdu,heyecanlı günlerdi.

atari salonları illegal yerlermiydi neden polis gelirdiki ?

çünkü ne kadar ipsiz sapsız berduş serseri varsa oralara uğrardı. kimi bali çekerdi kimisi de küçük çocuklara sigara yada daha kötü maddeleri alıştırmaya çalışırdı.

Zaten adam gibi bir yer olsalar camları siyah cam filtresiyle kaplı olmaz, nezih güzel bir mekan olurdu

ben bide şeyi anlamadım siz it kopuk değilsiniz ne diye kaçarsınız polisten
  • quote:

quote:

quote:

ne günlerdi cidden.

çünkü ne kadar ipsiz sapsız berduş serseri varsa oralara uğrardı. kimi bali çekerdi kimisi de küçük çocuklara sigara yada daha kötü maddeleri alıştırmaya çalışırdı.

Zaten adam gibi bir yer olsalar camları siyah cam filtresiyle kaplı olmaz, nezih güzel bir mekan olurdu

Alıntıları Göster
    Ben hiç beceremezdim atari salonlarındaki kontrolleri, mustafa'da ilk ben ölürdüm, sf ex'de garudadan dayağı yerdim, tekkende king'i alırdım ne yaptığımı hatırlamıyorum bile, bazı abiler vardı zamanında, tek başına oturur tekkende sf'de ne combolar yaparlardı, yanına oturup hayranlıkla seyrederdim ufakken.

Yıllar geçti, daha sonra eve arcade stick aldık ssf4 sayesinde ve alıştık çok şükür oynaya oynaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Ocak 2012; 15:37:47 >
  • senin orada bulunman polisin gözünde potansiyel serseri olman demek.
  • quote:

senin orada bulunman polisin gözünde potansiyel serseri olman demek.

türk polisi işte
  • quote:

quote:

ne günlerdi cidden.

yaş sınırı olduğundan gelirdi polis, 12 yaşındaki cocuklar giremezdi polis gördüğünde bir şekil olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

ne günlerdi cidden.

yaş sınırı olduğundan gelirdi polis, 12 yaşındaki cocuklar giremezdi polis gördüğünde bir şekil olurdu

pek heyecanlıymış ya ben daha hakaret edilmesini istemem ama ortaokuldayım ve tuzla askeri kampda arcade yeri var hep sf atarız ark larla bi keresinde salon sahibini yenmişdim 2 saat internet 10 tane de makina jetonu kazandım
  • Vay be benim hiç böyle anılarım yok, benim oyunculuğum PS'le başlıyor. İmrendim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Vay be benim hiç böyle anılarım yok, benim oyunculuğum PS'le başlıyor. İmrendim size.

Zor günlerdi.
  • çok iyi teşekkürler.
  • Sf ex'de chunliyle çok dayak yedim bi abiden toplam 20-30 jeton atmıştım ve yenememiştim abiyi
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Çok güzel günlerdi.

Hagar ( Final Fight ) oynarken Sodom'dan önce trenin vagonlarında beklemek yasaktı. Mekan sahibi kızardı inip dövüşürdük... Polis'in tükürdüğü sakız iyi enerji verirdi. Partnerin canına göre kimin alacağına karar verirdik.

Cabal'a benzeyen kovboylu bir oyun vardı. konserve kutusuna seri şekilde ateş ederek hak çıkarırdık. ama makina genelde donardı. Mekan sahibi de makinayı kapatıp jetonumuzu vermezdi ( amma pis herifmişsin lan sen ! )

Snowbros oynayan oyunculara gıpta ederdim. hiç beceremediğim bir tarzdı ve napıyo la bunlar diye izlerdim hep.

Art Of Fighting'de oyunu ilk bitirdiğimde oleyyy diye anırıyordum salonda.

DJ Boy diye bir oyun vardı hatırlar mısınız bilmem? patenle kayarak ilerlerdik ve osuran bir kadını döverdik ilk bölümün boss'u olarak.

4 tane kolu olan kovboylu oyun ( sunset riders ? ) müthiş bişeydi bizim için. 4 kişi co-op :)

Mustapha ( C&D) oyununda daima Mess'i alırdım.Mustafanın aksine.

bi tane alevli malevli basket oyunu vardı fransaya uyuz olurdum o oyunda. paso üçlük çakarlardı.

SF II' oyununda Ken'in elbisesini lacivert secerdim. sanki kırmızıdan daa güçlü gibime gelirdi

off.. daha neler neler var.
  • Ben devamlı jeton alıyorum diye bu parayı neden buldun muhabbeti dönmüştü aramızda jeton satan ihtiyar ile.

Herif rahatsız valla işine gelmesi lazımken nereden buluyorsun bu parayı diyor devamlı jeton alıyorum diye. (Jetonun 20 kuruş olduğu zamanlar)

Gittiğim yer gerçi iğrenç bir yerdi. 1 hafta boyunca gidip daha sonradan gitmeyi kestim bazı olayları görüp. Bu arada kadın soymalı bilardo oyunuda vardı salonda.
  • Atari salonlarının yerini ne ps3 nede xbox360 tutabilir…hey gidi yaşam abi salonu tekrar açsada oyun oynasak…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Cabal'a benzeyen kovboylu bir oyun vardı. konserve kutusuna seri şekilde ateş ederek hak çıkarırdık. ama makina genelde donardı. Mekan sahibi de makinayı kapatıp jetonumuzu vermezdi ( amma pis herifmişsin lan sen ! )

Blood Bros.

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ
    />
  • Heh iste bu be @CTranger :)
    Sagolasin..kutuya ates etmek yasaklanmisti bi sure sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Ben devamlı jeton alıyorum diye bu parayı neden buldun muhabbeti dönmüştü aramızda jeton satan ihtiyar ile.

Herif rahatsız valla işine gelmesi lazımken nereden buluyorsun bu parayı diyor devamlı jeton alıyorum diye. (Jetonun 20 kuruş olduğu zamanlar)

Gittiğim yer gerçi iğrenç bir yerdi. 1 hafta boyunca gidip daha sonradan gitmeyi kestim bazı olayları görüp. Bu arada kadın soymalı bilardo oyunuda vardı salonda.

Bir gün okuldan kaçmıştık 2 arkadaş harçlıklarımızın hepsini jetona harcamıştık ve aç gibi devam edip oynamak istiyorduk, sabahlara kadar olsa oynayacaktık.. Parkın birinde büfe vardı ve adamın 10-15 tane depozitolu boş şişesini aldık kaçtık onları sattık ve jeton aldık oyuna devam ettik.. Vay be neler yapmışım neler
  • Vallahi ben atari salonlarına çok az gittim ben de o zaman neler var sayiyim
    1. Bi ara ''SEGA master system vardı noldu bilmiyorum
    2. Atari Jaguar
    3.Bide Gameboy Vardı

Atari jagur varken 9 yaşındaydım çok eğlenirdim otururdum cipsimide alır 5 saat kalkmazdım açardım tekken 1 alırdım law'ı
  • @ApMoMo_Tr valla aralarında netür ilişkiler dönüyordu bilmiyorum ama bir çok kez baskın yemişti gittiğim mekanlar.
  • Ankara Mithatpaşa Caddesinde hala açık atari salonu var haftasonları hep gidiyorum. 3 tane Jeton 1 TL. Soul Calibur, Air Hockey bide 3 Ekranlı uçak oyunu oynuyorum ben. Epey makine var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: comodor64

Ankara Mithatpaşa Caddesinde hala açık atari salonu var haftasonları hep gidiyorum. 3 tane Jeton 1 TL. Soul Calibur, Air Hockey bide 3 Ekranlı uçak oyunu oynuyorum ben. Epey makine var :)

soulcalibur iyi oynuyorsan kapışalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.