Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
944
Cevap
17
Favori
61.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunların hepsi,Mame dosyası olarak bilgisayarda oynuyoruz.Arcade kolları da var.Offf
  •  ATARİ SALONU MUHABBETLERİ
    buda fenaydı okuldan kaçıp super sidekick i izlerdik .ilk defa bir futbol oyununda futbolcu isimleri yazıyordu yarım yamalak ve biz baktıkça kendimizden geçiyorduk.
  • Bunun 3 ü çıktığında olay olmuştu.

Nego geo nun yaptığı ev konsolu var.Bazen oynuyorum.Bu ve bir kaç oyun..
  • Bir de polis geldi, muhabbeti vardı..O dönem 18 yaşımızdan küçük olduğumuz için hemen dışarı kaçardık...Önce ''Polis geldiiii'' sesi duyulur sonra da tüm arcade makineler dükkan sahibi tarafından kapatılırdı..Bazen de jetonlar boşa gitsin, salondaki oyun oynamayan kalabalık dağılsın diye böyle şeyler yapıyorlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Bir de polis geldi, muhabbeti vardı..O dönem 18 yaşımızdan küçük olduğumuz için hemen dışarı kaçardık...Önce ''Polis geldiiii'' sesi duyulur sonra da tüm arcade makineler dükkan sahibi tarafından kapatılırdı..Bazen de jetonlar boşa gitsin, salondaki oyun oynamayan kalabalık dağılsın diye böyle şeyler yapıyorlardı..

Evet bazen yaparlardı
  • Birde salonun şanslı kişileri vardı. Salonun sahibini tanırlar. İlk jeton parasıyla alınır diğerleri beleşe gelirdi. Mesela çocuk jetonunu harcamışsa ve elinde jeton kalmamışsa tanıdığının oğlu olması sebebiylen "olm bittimi jetonun gel al oyna bakalım bir kaç el daha" derdi biz dumur.
  • Ek olarak çok nadirende olsa elektrik kesilme durumu vardı. Elektrik kesildiğinde bizim memlekette salon sahibi oyunculara birer jeton verirdi. Tabi oyunda olmayan biz balkon müdavimleride abi oynuyorduk valla oynuyordukla jeton alırdık ve mutlu olurduk.

Bu arada double dragon favorilerim arasındaydı.

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ

Birde shinobi.

Shinobi de her level sonunda hak alma bölümü vardı. Mutlak suretle abi geçemiyosan geçeyim uzmanları vardır ki çok kez onlara verip hak aldırmışlığım vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Birde salonun şanslı kişileri vardı. Salonun sahibini tanırlar. İlk jeton parasıyla alınır diğerleri beleşe gelirdi. Mesela çocuk jetonunu harcamışsa ve elinde jeton kalmamışsa tanıdığının oğlu olması sebebiylen "olm bittimi jetonun gel al oyna bakalım bir kaç el daha" derdi biz dumur.

offf deşme yaramı..Salon sahibinin oğlu olmak varmış derdim hep içimden hatta babamı bu işi yapmaları için baskıda bulunmuşluğum bile vardır
  • FENERBAHÇE PYRAMID'İ BİLEN YOK MU????
  • hey gidi gunler:)
    iki katlıydı gittigimiz atari salonu bizim,magicland,unutmamısım. bir polis geldi sesi,direk ust kata cıkmıstık,arcade makınaların arkasına saklanmıstıkki,atari salonu sahibi gelip,siz uyanıkmısınız lan deyip,bizi polise vermişti, bir,fırça sonra ismimizi almıştı polis,telefon numaramızı alıp evimizi arayacagını soylemıstı:s bir hafta evde telefon basında beklemıstım,kosarak okuldan gelip anne benim,için evi arayan oldumu diye,sordugumu hatırlıyorum:) ulan ne olacaktı ki,hatırladım konuyu gorunce:))))))

deli gibi mustapha oynardık:) et için pasta için kavga ederdik, birkaç enstantane;

1-bolum sonu dusmana geldiginde("kasap,jilet,dede:)") gitmezdim,yanımdaki eleman gitsin diye,öne cıkanı seciyor eleman mantıgı:)))))))
    2-bu elemana gelince abi,ben gideyim benim canım daha fazla muhabbeti:))
    3-Arabayı ben,kullanayım diye elemanları bırakıp direk atlayan tipler:)
    4-Kasapta,sürekli koşacaksın abi,yerinde durunca ustune atlıyor muhabbetleri:)
    5-birde klasik eti ben alayım,benim canım daha az muhabbetleri,dinlemez alırsan kesin kavga sebebidir:)

Fakat,arkadaşlar ben bu oyunları nerden bulabilirim? oynamak istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

hey gidi gunler:)
    iki katlıydı gittigimiz atari salonu bizim,magicland,unutmamısım. bir polis geldi sesi,direk ust kata cıkmıstık,arcade makınaların arkasına saklanmıstıkki,atari salonu sahibi gelip,siz uyanıkmısınız lan deyip,bizi polise vermişti, bir,fırça sonra ismimizi almıştı polis,telefon numaramızı alıp evimizi arayacagını soylemıstı:s bir hafta evde telefon basında beklemıstım,kosarak okuldan gelip anne benim,için evi arayan oldumu diye,sordugumu hatırlıyorum:) ulan ne olacaktı ki,hatırladım konuyu gorunce:))))))

deli gibi mustapha oynardık:) et için pasta için kavga ederdik, birkaç enstantane;

1-bolum sonu dusmana geldiginde("kasap,jilet,dede:)") gitmezdim,yanımdaki eleman gitsin diye,öne cıkanı seciyor eleman mantıgı:)))))))
    2-bu elemana gelince abi,ben gideyim benim canım daha fazla muhabbeti:))
    3-Arabayı ben,kullanayım diye elemanları bırakıp direk atlayan tipler:)
    4-Kasapta,sürekli koşacaksın abi,yerinde durunca ustune atlıyor muhabbetleri:)
    5-birde klasik eti ben alayım,benim canım daha az muhabbetleri,dinlemez alırsan kesin kavga sebebidir:)

Fakat,arkadaşlar ben bu oyunları nerden bulabilirim? oynamak istiyorum?

Mame emülatörünü pc'ye kurup rahatlıkla bütün atari salonu oyunlarını oynayabilirsin.Hatta bir versiyonu vardı online olarakta oynama imkanı sunuyordu ama hatırlayamadım şimdi.Google mame yaz zaten karşına çıkar çok basit önce emülatörü indir daha sonra rom sayfasından oyunun romunu indir indirmiş olduğun romu emülatörün içinde ki rom klasörüne zipli şekilde at(veya orda dosyaları çıkar tam hatırlayamadım şimdi)daha sonra mameyi aç f5'e bas olan oyunları önüne çıkarsın bu kadar.Gene takıldığın bir şey olursa soararsın iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

ya,birsürü,mame indirdim.rom,flnda pek↨anlamıyorum.yardımcı olabilecek misin?lütfen

Mame32 programını indir inen zip klasörünün içinde "roms" diye bir klasör var indiğinin oyunları bu klasörün içine at daha sonra MAME32 yi çalıştırıp oyunları oynayabilirsin

Bütün Emulatorleri bu linkde bulabilirsin:http://www.rom-world.com/emulators.php

MAME32 Emulator burdan indirebilirsin:http://www.rom-world.com/file_emu.php?id=80

Oyunları buradan indirebilirsin:http://www.rom-world.com/

Siteye girdiğinde sol tarafta ROMS menüsünün altındaki MAME sekmesine
    tıklayıp açılan sayfadan indirebilirsin oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 10 Kasım 2011; 1:26:06 >
  • konu dehşet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

buda fenaydı okuldan kaçıp super sidekick i izlerdik .ilk defa bir futbol oyununda futbolcu isimleri yazıyordu yarım yamalak ve biz baktıkça kendimizden geçiyorduk.

Ne çok oynardım yaa
  • Konu hortlamış.

O oyunun adı,super sıde kıcks.Bende halen konsolu ve oyunu mevcut.Fakat ps3 den fırsat kalmıyor...
  • Atariyi bıraktık , aradan 1 sene falan geçti.Atarici abiyle yolda karşılaştım.Yaw siz nerlerdesiniz?Sizin gibi müşteri gelmedi bir daha.Sizin gibi efendi müşteriler başımızın tacıydı... demişti.Atarinin sahibi bizdik nerdeyse.Kimse kimseye yamuk yapamazdı.Kafasına çakardık iki tane.Daha küçük yaşlarda serserilerden çok çekmiştik ama büyüyünce abilik yaptık.

Bi keresinde evde oturuyorum , benim birader geldi.Abi ataride biri beni rahatsız ediyo dedi.Ulen biz yokuz diye meydanı boş bulmuşlar bi de benim biradere artislik yapıyolar ha.Bi gittim ateriye göster bakalım kimmiş o dedim.Çocuk çıktı dışarı aldım karşıma sorguya çekecem.Bu arada birader yanımda duruyo.Daha sorguya başlamadan bi baktım bizim birader uçan tekmeye kalkmış.Kimbilir biradere ne dediyse çok kızmış anlaşılan.Engel olmaya çalışayım derken bizim biraderin uçan tekmesi çocuğun suratında patladı.Çocuk küfürü basıp başladı topuklamaya.Öteki mahalleye kadar kovalamıştım.
  •  ATARİ SALONU MUHABBETLERİ

River Raidi ataride oynamışlığım vardır. Eski tip makinelerdendi. Ekranı karşıda değil aşağıdaydı. Cam vardı arada.
  • ne günlerdi cidden.
    Arada sırada polis baskını da olurdu,heyecanlı günlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

ne günlerdi cidden.

atari salonları illegal yerlermiydi neden polis gelirdiki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

ne günlerdi cidden.

atari salonları illegal yerlermiydi neden polis gelirdiki ?

çünkü ne kadar ipsiz sapsız berduş serseri varsa oralara uğrardı. kimi bali çekerdi kimisi de küçük çocuklara sigara yada daha kötü maddeleri alıştırmaya çalışırdı.

Zaten adam gibi bir yer olsalar camları siyah cam filtresiyle kaplı olmaz, nezih güzel bir mekan olurdu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.