birde tavsiye mesajın üst kısmındaki mail adreslerini sil istersen
Haklısın ama artık silme imkanım yok zannederim. Uyarın için yine de teşekkür ederim
mesajın yanında kalem resmi var (edit) buradan silebilirsin
Dursun, Bana bir kelimeden fazlasını öğrettiğin için en az 40 yıl kölenim. Sağolasın
arkadaşlar bu tip mailler spamdır...
mail adreslerini toplamak amacıyla üretilirler... lütfen bunu forwardlayın falan derse zaten amacını belli etmiş oluyor...
ayrıca mailde belirtilen adrese her tıklayışınız onlar için bir destek bunu unutmayın... tıklama başına gosterdikleri reklamlardan para bile kazanıyorlar... ben o site yerinde olsaydım boyle bir mail çıkarırdım... ne guzel bedavadan reklam yapıyor acemi internet kullanıcıları sayesinde... biraz duyarlı olalım ve bu tip mailler geldiğinde lütfen ama lütfen FORWARD ETMEYELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu mail spam değil daha öncededen bu iğrenç siteyi biliyordum şimdi düzelmiş burada arkadaşın gelene maildeki tüm adresleri burada yayınlaması sorun olabilir
forward layın ben atam için güne 100 spam silmeye raazıyım (BENİM FİKRİM )
07.11.2003 tarihi öncesinde Türk Millettinin kurtarıcısı Mustafa Kemal ATATURK'e karşı bu site adresi üzerinden yapılan çirkin hakaretlere gösterdigimiz yogun tepki sayesinde bu adres altındaki site kapatılmışdır ve şu anda bu site adresi ( Domain ) HE-ADD ( Hessen Eyaleti Atatürkçü Düşünce Dernegiwww.he-add.org ) adına kaydırılmışdır. Hepinize bu hassas davranışınızdan dolayı teşekkür ederiz...
Bu hassas ve etkili tavrımızla ne kadar kısa sürede ne kadar etkili olabilecegimizide göstermiş olduk.</b>
<b>Atamıza ve onun ilkelerine bütün içtenligimizle ve sonuna kadar baglıyız...</b>
[vkng]
<b><font size='3'>ARKADAŞLAR, BU GÖREVİ BAŞARIYLA YERİNE GETİREN ; " <font color='red'>HESSEN EYALETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ</font id='red'>"'NE TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETELİM VE ONLARI KUTLAYALIM.</font id='size3'></b> <b><font size='3'>Halkla Iliskiler; [url]halkla.iliskiler@he-add.org[/url] </font id='size3'> http://www.he-add.org/index2.htm</b> [drctr]
mail adreslerini toplamak amacıyla üretilirler... lütfen bunu forwardlayın falan derse zaten amacını belli etmiş oluyor...
ayrıca mailde belirtilen adrese her tıklayışınız onlar için bir destek bunu unutmayın... tıklama başına gosterdikleri reklamlardan para bile kazanıyorlar... ben o site yerinde olsaydım boyle bir mail çıkarırdım... ne guzel bedavadan reklam yapıyor acemi internet kullanıcıları sayesinde... biraz duyarlı olalım ve bu tip mailler geldiğinde lütfen ama lütfen FORWARD ETMEYELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok doğru hala bunlara inanan var mı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme