Şimdi Ara

atasun 1000 tl üzerine %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

böyle kampanya mesajı geldi yaralanmak isteyen için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• akşam üzeri bulunduğum şehirdeki tek mağazalarına uğradım, kendi markaları olan inesta marka 2 farklı gözlük modeli arasında kaldım amacım 1 tanesini alıp çıkmaktı, 2 modelinde adet fiyatı 999 TL, kampanyadan yararlanmak için 1000 TL alt limit var, evet 1 TL yüzünden indirimden faydalanamıyoruz, poşet çanta falan geçin 1000 TL tamamlayın dedim 😂 sadece gözlüklerde geçerliymiş. ayrıca güneş gözlüklerinde 2000 TL üzerine 200 TL kampanyaları var, normalde 2 kampanya birleşiyormuş fakat yine 2 gözlüğü almak istesem 1998 yapıyor ve 200 TL indirimden yararlanamıyoruz gıcık olup çıktım mağazadan.

neyse sadede geleyim ; mağazadayken gözlüklerin 1 tanesinde karar kılıp gözlük üzerindeki etiketin resmini çektim belki internet sitesinde daha ucuzdur diye. google amcada arattım ve bingo, n11 mağazasında indirim var 1000 liralık gözlük 800 liraya düşüyor sepette, 100 TL tık hızı kuponla 700 liraya düşüyor, 100 lirada naystan gelecek maliyeti 600 TL oldu. 1 TL yüzünden tilkilik yapmasalar 800 liraya alacağım gözlüğü 200 lira daha ucuza aldım, ihtiyacı olanlar bu şekilde değerlendirebilir.
  • paycell 500e 250 veriyor.
    paycell
    Paycell’den Atasun Optik’te 250 TL Hediye! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycellden-atasun-optikte-250-tl-hediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bunu kullanabilen var mı ki? Ben yapamadım.

• mmgenel M kullanıcısına yanıt

Böyle bir ibare var Paycell QR Faturana Yansıt ile yapılan 500 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişlerinde 250 TL Hediye!

• 15 temmuzda paycell hesabına geliyor o para cekilemiyor. sadece alışverişte kullanılıyor.

• Ekstra bir indirim kombosu var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atasunun n11 mağazasına bakın daha uyguna geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mediamarkt 500/50 indirim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nundina1st kullanıcısına yanıt

n11 + kupon + nays %15 kombosu oluyor sipariş geçtim

• henry7444 H kullanıcısına yanıt
    Kuponu indirimsiz fiyattan düşüyor değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • henry7444 H kullanıcısına yanıt

Hocam kupon ne kuponu acaba

• akşam üzeri bulunduğum şehirdeki tek mağazalarına uğradım, kendi markaları olan inesta marka 2 farklı gözlük modeli arasında kaldım amacım 1 tanesini alıp çıkmaktı, 2 modelinde adet fiyatı 999 TL, kampanyadan yararlanmak için 1000 TL alt limit var, evet 1 TL yüzünden indirimden faydalanamıyoruz, poşet çanta falan geçin 1000 TL tamamlayın dedim 😂 sadece gözlüklerde geçerliymiş. ayrıca güneş gözlüklerinde 2000 TL üzerine 200 TL kampanyaları var, normalde 2 kampanya birleşiyormuş fakat yine 2 gözlüğü almak istesem 1998 yapıyor ve 200 TL indirimden yararlanamıyoruz gıcık olup çıktım mağazadan.

neyse sadede geleyim ; mağazadayken gözlüklerin 1 tanesinde karar kılıp gözlük üzerindeki etiketin resmini çektim belki internet sitesinde daha ucuzdur diye. google amcada arattım ve bingo, n11 mağazasında indirim var 1000 liralık gözlük 800 liraya düşüyor sepette, 100 TL tık hızı kuponla 700 liraya düşüyor, 100 lirada naystan gelecek maliyeti 600 TL oldu. 1 TL yüzünden tilkilik yapmasalar 800 liraya alacağım gözlüğü 200 lira daha ucuza aldım, ihtiyacı olanlar bu şekilde değerlendirebilir.

• Hugo marka güneş gözlüğü 4900₺ + numaralı cam ve inceltilmiş işlem 1800₺ + boyaması 700₺ - indirim %20 = Toplam = 6420₺ ödeme yaptım.

• Mağazaya giderseniz toplamda 2000 TL üzeri 2 veya daha fazla gözlük alışverişinde 200TL indirim kampanyası ile birleşiyor.

Maximum kart ile alırsanız 5000'e 500 TL puan veren babalar günü kampanyası da geçerli olabilir, açıklamalarında optik sektörü de geçiyor.

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/babalar-gunu-moda-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 10 Haziran 2024; 12:43:1 >
  • Arkadaşlar Bankkart’ın Atasun’da güneş gözlükleri için geçerli puan kampanyası var, ben Atasun’dan düz numaralı gözlük alsam pos cihazından cidden ayırt edebiliyorlar mı? 3000₺’ye 500₺ puan veriyor şu an Ziraat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.