Şimdi Ara

Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
15
Favori
8.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En incenin bir alti cam almak istiyorum seiko esseilor mu yoksa atasunun kendi cami mi acaba?
    Birde fiyat listesi atacak var mı seiko için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ego367 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam beni aramadılar boşu boşuna gidecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 27 Ocak 2025; 12:2:26 >
  • geçen hafta benide aradılar Ankara kızılay şubesinden 3-9 şubat 2025 tarihleri arasında %30 indirim var dediler.

• Lenslerde var mı indirim?

• Mustang-prevencia,inesta-crizal alize,inesta gunes gozlugune alize ve kaplama turuncu garantiyle 8.900 TL tutuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atasuna geldim indirim falan yok arkadaşlar

• hidolgoo kullanıcısına yanıt

haydaaa

• porazo P kullanıcısına yanıt

Ben atasun un kendi camını 3 senedir kullanıyorum, 3-4 derece astigmat 1-2 derece normal derecem var. Fena değil gibi.

• zero-man kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam benim derece 5 6 miyop 1 1.5 astigmat iki gozde numaralar yüksek olunca iyi olsun fark eder diye düşündüm de

• Bugün 4200 liraya dereceli gözlük siparişi verdim. Parayı da ödedim. Şimdi bu başlığı gördüm çok canım sıkıldı. Yapabileceğim bir şey yok mu? Birkaç gün sonra gitsem indirimli alacaktım. 10 günü bulur ürünün gelmesi dediler. İptal etsem tekrar sipariş versem mümkün mü böyle bir şey? Ücreti ödedim bi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Geçen hafta sipariş vermiştim gözlükte gelmişti fakat ödeme yapmamıştım mağaza ile görüştüm gelen ürünü iade ettik tekrar sipariş oluşturduk. 7 gün iade süreniz var zaten onu kullanırsınız.

• KariVaara kullanıcısına yanıt
    Hocam benden neden ücreti hemen aldılar acaba? Böyle bir şey var olduğunu bilmiyordum bile. Yarın uğrasam ücret iadesi yapılır mı? Ürün geldikten sonra ödeme yapsam yararlanabilirim eğer böyle oluyorsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Öncesinde veya sonrasında ödeme alabiliyor atasun. Görüşürsünüz mağaza ile gelecek olan ürünü iade oluşturursunuz. Kampanya başladığında ise tekrar sipariş geçmeniz gerekir o siparişin ödemesini de ürün geldiğinde yapacağınızı söylersiniz. Tüm mağazalarda bu şekildedir diye düşünüyorum.

Tamam hocam ama aklıma şu soru da geliyor. Şimdi şu özellik, bu özellik diyerek bana özel bir ürün oluştu. Bunu nasıl iade alıyorlar?

Politikaları bu şekilde hocam. Mesela cama garanti yaptırıyorum ben 1 senelik yapıyorlar. Sene dolmaya yakın giderim çizildi diyerek camı ücretsiz değiştiririm. Bu sebeplerle uzun süredir atasunla çalışıyorum.

Anladım hocam. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yarın bi uğrayayım. Umarım halledebilirim. İyi geceler.

Rica ederim hocam. İyi geceler.

• Optik gözlüklerde marka çok fark ediyor gerçekten. Atasunun kendi markası ile nikon , zeiss, seiko arasında dağlar kadar fark var. Heleki zeiss. Çok başka bişey. Aynı numaralı iki camı yan yana koyun. Biri mesela atasun kendi markası olsun diğeri zeiss yada nikon seiko olsun. Görüntü kalitesinde bile fark var ciddi derecede. Bu yüzden illaki atasundan alacaksanız kendi markası yerine seiko yada essilor almanızı öneririm en azından. Kendi markasına oranla biraz daha iyidir. Ama genel anlamda atasuna ben pek ısınamadım optik gözlük olarak.
    Seikonunda esilorunda kendi içinde çeşit
    Çeşit camı var. Sanırım atasun en başlangıcını satıyor bu markalarda. Opmar gibi optikçilere gittiğimizde bu markaların çeşitlerini görebilirsiniz. Atasın harici opmar gibi markalara gidip fikir almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 28 Ocak 2025; 2:28:22 >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

@porazo

Şimdiii... Öncesinde daha iyi bir şeyi denemediğim için atasun iyi demiştim. Eğer essilor, seiko bambaşka yerdeyse deneyip görmek lazım.

Ben mahalle arasındaki optikçiden alırdım gözlüğü. Atasunda şuan %30 indirimle 3500e gelecek. Diğer camların kalite/fiyat oranı nerededir bilemiyorum.

Sigorta sonrası cam çizik diye değişiyorlar mı camları,iyiymiş öyle ise...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.