Şimdi Ara

Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
16
Favori
12.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menü seçer gibi cam seçtiriyorlar ama çalışanların bilgisi yok. Hangi cam hangi marka hangi özellik bilen yok. Tablodakileri okuyorlar. Platin olanı kullanıyorum, yedek olarak da en ucuz olanı almıştım. Fazla bilgim yok bilen arkadaşlar daha iyi anlayacaktır, uv filtresi mi başka bir şey mi bilmiyorum hafif güneş vurunca yeşil çizgi görüyorum gözlükte ve başım dönüyor. O yüzden ucuz olana geçtim çok daha rahat kullanıyorum daha çizilme vs olmadı tshirtümle siler geçerim Atasun Optik  %30 cam çerçeve indirimi. 

• Essilor crizal alize 1800 TL kendi platin camlariyla ayni fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 Ocak ta kızımın camlarını değiştirirken çekmiştim fiyat listesini

Atasun Optik  %30 cam çerçeve indirimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    4000 tl olanın cam markası nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci gözlükte %50 indirim olayı, ikinci cam için geçerli oluyor mu?

Gidenler essilor, seiko markaları için güncel fiyatları yazabilirse güzel olur.

• Serciey kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar cam markası galiba, ne farkı var atasunun kendi camı ile bilginiz var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaferd16 -- 26 Ocak 2025; 21:21:18 >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt

Hocam garantiden değiştirdik biz camlarını, fiyat listesindeki camların markalarını sormadım ama çarşamba günü cam almak için uğrayacağım o zaman sorabilirim

• Ankaferd16 kullanıcısına yanıt

Sattıkları Seiko ve Essilor markaları kendi camlarına göre daha kaliteli diye biliyorum. Platin/elmas paketlerinde bu markaları veriyorlar mı bilmiyorum.

Bu konuyu inceleyebilirsiniz gözlük camları hakkında detaylı bilgi almak için;

https://forum.donanimhaber.com/gozluk-cami-rehberi-almadan-once-kesinlikle-okuyunuz-2-milyon-tiklama-gelsin-tsk--47890570-620#160473535

• 4-5 sene öncesi kadar atasunda essilor tecrübesi edindim ama çok memnun kalmadım. Tanıdık ve samimiyetine güvendiğim inandığım bir optikçiye cami gosterdigimde direk atasundan mi aldın dedi. Nerden bildin diyince elindeki crizal ile farklarını anlatınca pişmanlığım tescillendi malesef. Zaten zamanla da mal kalitesini belli etti ve emekliye ayırdım o camları, iyi ki de ayırmışım dedirtti kullandıkça.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen gün çekmiştim;

Tek odaklı (uzak/ yakın);

Çok odaklı (ışık yansımış, 2.400 tl - 13.000 tl arası fiyatlar)

Bunların hepsi atasunun kendi camları.

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Kaliteli midir camları, en kaliteli camlar hangileri hangi markalar

Ben en ucuzundan aldım hocam şimdi 360 tl olandan, geçen sene 220 tl falandı sanırım. Carl zeiss, crizal gibi üst markalar var opmarda, seiko ve essilor var atasunda. Kaliteli üst segment cam denemedim hiç, o yüzden yorum yapamıyorum hocam.

essilor kaliteli midir

Atasun gümüş paketle aynı fiyattaydı essilor, muhtemelen 1200 tl dir şu an. Pek kaliteli olduğunu sanmıyorum bu fiyata. Ama sarf malzemesi gibi görüyorum ben gözlük camlarını, çizilmez diye çok para verilen de çizilebiliyor. Ben rahatça kullanayım sıkıldıkça model değiştireyim diye en ucuzundan 8 tane aldım sürekli farklı model takmış oluyorum. Eve arabaya iş yerine birer tane yedek koydum. 3 tanesini de cam boyama yaptırıp güneş gözlüğüne çevirdim. Bir kaliteli cam fiyatına bir sürü gözlük, kullan sıkılınca at kenara gibi oldu.

benim bütçe 4,5k bu bütçeye en uygun markalar hangileri

Aşağıdaki linkte markaları iyi bilenler var, orada cevap verebilirler bütçeye uygun marka olarak sorunuza

https://forum.donanimhaber.com/gozluk-cami-rehberi-almadan-once-kesinlikle-okuyunuz-2-milyon-tiklama-gelsin-tsk--47890570-620%23160473535

• Yıllardır Platin paket + Mavi ışık engelleme + turuncu garanti alırım. kırılma vs gibi bir sorun olmadı hiç. bir kez çizildiğinde turuncu garantiden değişmişti. bu sene ölçümde göz numaram aynı çıktı o sebeple değişim yapmayacağım. camları kaliteli bence.

• 27.01.2025 itibariyle sadece aranan müşterilere indirim olacakmış. 03.02.2025-09.02.2025 tarihlerinde tüm müşteriler için %30 indirim olacakmış.

• Cercevede indirim var mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.