< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende kampanya kapsamında mevcut çerçeveme sadece cam taktırmak istedim. Ankarada'ki şubenin birisi kampanyanın çerçeve+cam birlikte alındığında geçerli olduğunu söyledi ve sadece indirimli cam alınmasına izin vermedi. Bende satıcının verdiği akla uyarak en ucuz olan çerçeveyi seçerek camı taktırdım. Sonra başka bir şubeye bu durumun doğru olup olmadığını sorunca kampanya kapsamında sadece cam taktırılabileceğini, aldığım çerçeveyi tekrardan iade edebileceğimi söyledi. Müşteri hizmetlerini arayarak bu bilginin doğru olduğunu teyit ettirdim.
Benim anladığım sadece çerçeve alınca indirim uygulanmıyor ama cam alınınca uygulanıyormuş. Geri dönüp şubeye çerçeveyi iade etmesini istedim olmaz filan kampanya öyle değil dedi. İstersen müşteri hizmetlerini ara deyince daha fazla ısrar etmeyip ücret iadesinde bulundu.
Bu da benim başımdan geçen bir olay
-
Şimdi bu kampanyayla 2 gözlük almıştım. Biri gözüme büyük gibi geldi, alışamadım. Tüm özelleştirilmişliğine rağmen gidip kısmi iade yapabilir miyim tek çerçeve+camlar için? 1 senelik garantiyi de iade ediyorlar mı daha önce deneyen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faturada "ilk alışverişten itibaren 7. günün sonuna kadar iade hakkından yararlanabilir,..." yazmakta. Mağazaya iade etmek istiyorum demeniz yeterli olur, ürün, fatura, fiş slibi vs. ile birlikte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X