500 tl kapora verip reçeteyi ay sonuna kadar getirebiliyorsunuz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
500 tl kapora verip reçeteyi ay sonuna kadar getirebiliyorsunuz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
atasunun cizilmez camlari bile cayir cuyur ciziliyor ve gorusu fazlaca bozuyor. ama genelde lens kullaniyorum. camlari yeniletmek konusunda kararsiz kaldim fiyatlar epey artmis. bir de recedeki degeri degistirebiliyor muyuz? doktor astigmata 2.0 yazdi. bir kac gun sonra 1.75 yapti. ama yeni recete vermediydi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 15:24:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 15:34:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 16:14:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim hocam umarım bende sorunsuz kullanirim:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 9 Şubat 2025; 17:1:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ziraat bankkartta 4 taksit var 7500 üzerine 250 de puan veriyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 10 Şubat 2025; 3:2:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Reçetedekinden farklı yapmıyorlar. |
5 para etmez bir yer, sadece çerçeve almak istedim. Vermiyorlar. Cam da almam gerekliymiş. Dışarıda Zeiss cam taktıracağım, siz de yok diyorum. Bakıyorlar öyle... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Standart camdan alsaydınız, 252 liraya geliyordu zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onu hiç düşünemedim, yardımcı da olmadılar zaten. |