Şimdi Ara

Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
13
Favori
10.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

500 tl kapora verip reçeteyi ay sonuna kadar getirebiliyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atasunun cizilmez camlari bile cayir cuyur ciziliyor ve gorusu fazlaca bozuyor. ama genelde lens kullaniyorum. camlari yeniletmek konusunda kararsiz kaldim fiyatlar epey artmis.

bir de recedeki degeri degistirebiliyor muyuz?

doktor astigmata 2.0 yazdi. bir kac gun sonra 1.75 yapti. ama yeni recete vermediydi.

• Buradan aldığınız seiko ve essilor camlar iyi olmayacak. Oem ürünler.

Ben maalesef geçen sene öyle bir hata yaptım. Essilor aldım, beğenmeyip iade ettim. Ardından yine küçük bir zincir olan bir optikçiden "essilor crizal rock" modelini aldım. Müthiş bir şey. 6 ayda en ufak çizik olmadı.

Atasun'un işçiliği de kalitesi de verdiğiniz paraya değmiyor artık. Özellikle avm'ler rezalet. Küçücük odada bir günde onlarca gözlük montajı yapılıyor. Buradan iyi bir işçilik çıkması çok mümkün değil.

Düzgün bir optikçiden aldığınız camlar her koşulda f/p olacak. Türkiye'de gözlük camı hakkında bulabileceğiniz en iyi kaynak yine bu forumda. Orada optik uzmanı arkadaşlar,ucuza çok güzel camlar öneriyor.

Ben 10 yıldır atasun'dan başka optikçi kullanmayan biriydim. Eski fırsat başlıklarında da bir sürü mesajım var. Bir bilen olan günümüzde bu hataya düşmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 15:24:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Oem, modeli yok. Ucuz olduğu kadar kalitesiz. Maalesef essilor mu essilor diye alınıyor. Bizzat geçtiğimiz sene kalite farkını tecrübe ettim. Essilor oem ile sapphire-prevencia-crizal rock arasında dağlar kadar fark var.

Aldığınız sertifikada essilor'un yanında bir model adı göremediğiniz sürece oem'dir. Atasun ne derse desin adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 15:34:59 >
  • Essilor’a mavi ışık filtresi eklemek istediğimde Prevencia modeli geldiğini belirttiler, bu doğrultuda sipariş geçtim. Düz Essilor cam 1800₺, Prevencia farkı 1600₺, toplam tutar 3400₺. Bu rakam üstünden %30 indirim yapıldı, ayrıca sigorta satın aldım, 2770₺ ödeme yaptım, vade farksız 3 taksit.

Daha önce gittiğim optikçi Prevencia için 6000₺ liste fiyatı verdi, 4800₺ olur dedi. Koşarak çıktım. İyi ki Atasun var.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Sertifika kartını aldığınızda bakın, üstünde prevencia yazısını görmezseniz, prevencia değildir. Eskiden yazmazdı, belki bu sene değiştirmişlerdir diye kesin konuşmuyorum.

Prevencia yalnızca mavi ışık filtresi değildir. Çizilme, yansıtma, yağ-su-toz-parmak izi tutma özellikleri baz modelden daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 9 Şubat 2025; 16:14:41 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Tahminen iki hafta sonra teslim alacağım, konuyu güncellerim. Farklı bir yazı görürsem teslim almama hakkım yine saklı.

• Prevencia da kenarlardan mor ışık yansıması normal mi

• Z.E.U.S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam umarım bende sorunsuz kullanirim:)

• Arkadaşlar musteri hizmetlerine sordum ama hepsi farklı bir şey söyledi ben gözlüğü farklı bir magazadan alacağım aldığım magazadan oraya kargolanacak. Teslim alırken hasar görürsem veya sorun görürsem iade edebilir miyim ? İncelemeye gider iade edemezsin diyor biri diğeri kargo hasarı olursa 48 saat içinde iade edilir diyor. zaten bunlar sigortalı gitmiyor mu kargo da anlamadim. Ve camda işçilik kaynaklı sorun veya başka sorun olursa her magazadan işlem yapılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porazo -- 9 Şubat 2025; 17:1:40 >
  • 2 adet gözlük için siparişimi verdim, %20 kapora ödedim. %80’lik kısmı ürünleri alırken ödeyeceğim. Optikte geçerli olan banka/ön ödemeli kart kampanyası bilen var mı acaba? Özellikle vade farksız 3 taksitle kombolayabilirsem çok güzel olur :)

• -lightning- kullanıcısına yanıt

ziraat bankkartta 4 taksit var 7500 üzerine 250 de puan veriyor

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    7-16 şubat ilk bakışta aşk %20 indirimi vardı mağazada ancak bindirim yapıldığı için indirimli hali de pahalı. Önceki fiyata gelmesi için %30 indirim gerekiyor.

Rayban 4200 e geliyordu şuan 5bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 10 Şubat 2025; 3:2:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt

Reçetedekinden farklı yapmıyorlar.

• 5 para etmez bir yer,

sadece çerçeve almak istedim. Vermiyorlar.

Cam da almam gerekliymiş.

Dışarıda Zeiss cam taktıracağım, siz de yok diyorum. Bakıyorlar öyle...

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Hocam belliki cam satmak için yapılmış bir kampanya, neye bu kadar sinirlendin anlamak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Standart camdan alsaydınız, 252 liraya geliyordu zaten.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt

onu hiç düşünemedim, yardımcı da olmadılar zaten.

Sadece çerçeve alana indirim şeklinde bir kampanyaları yok zaten, kampanya şartlarını okumak lazım, çalışanların suçu yok tabi ki bakacaklar ne diyor diye…

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.