Neyseki paylaşımcı üyeler varda, indirim gerçek mi değil mi öğreniyoruz! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik %30 cam çerçeve indirimi. (5. sayfa)
-
-
Sipariş verdim ben de 2400 Luk platin paket artı çerçevesiz gözlük toplam 3650 tuttu , indirim+ cam sigortasi 2555 TL oldu. Devletin cam çerçeve indirimi de uygulandı.Ay içinde gözlüğü teslim edecekler. Cam kendi Atasun un kendi camı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş çerçeveme güneş gözlüğü camı taktırmak istiyorum ama optikler çok uçuk fiyat veriyorlar. Üstelik camları da öyle ahım şahım değil. İzmir’de güvenilir ve ekonomik optik tavsiyesi olan var mı?
Atasun’a da gittim bu arada ama kırılırsa mesuliyet kabul etmiyoruz falan dediler pek güven vermedi gittiğim şubedeki çalışanlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çizik olmasında bile gerek yok. Sigorta varsa 1 sene dolmaya yakın yani aldıktan 11 buçuk ay sonra 7 tane gözlüğümün camlarını sıfırladım geçen hafta. 2 tanesini neredeyse hiç kullanmamıştım hatta. Sorgusuz sualsiz siparişleri veriyorlar istediğinizde. Cam siparişleri mağazaya geldiğinde gözlükleri götürüp değiştirtiyorsunuz uzun da sürmüyor.
Buradaki fiyatlardan yüzde 30 düşmek suretiyle fiyatlandırma yapılıyor.
-
Yüzde otuz indirim var görünüyor, siz yok gibi mi söylediniz acaba?
-
500TL kapora vererek kampanyayı kendi adınıza ay sonuna kadar uzatabiliyormuşsunuz.
Doktor randevusu bulamayan vs varsa işine yarayabilir.
Essilor prevencia 1800+1600=3400TL imiş liste fiyatı. İndirim ile 2380TL oluyor. Cam hakkında bilgisi olan var mı acaba? Normal atasun camlarına göre fark hissedilir mi?
Çerçeveyi hangi markadan aldınız hocam onlarda da indirim varmıydıquote:
Orijinalden alıntı: liberty_15
Sipariş verdim ben de 2400 Luk platin paket artı çerçevesiz gözlük toplam 3650 tuttu , indirim+ cam sigortasi 2555 TL oldu. Devletin cam çerçeve indirimi de uygulandı.Ay içinde gözlüğü teslim edecekler. Cam kendi Atasun un kendi camı.
Cam ile alınan tüm çerçevelerde %30 indirim uyguluyorlar.
-
tek başına çerçeve alımında %30 indirim uygulanıyor mu?
yoksa cam çerçeve birlikte mi alınmalı?
-
Cam ile çerçeve birlikte alındığında uygulanıyor
Bende sipariş verdim, essilor cam %40 inceltilmiş, rayban çerçeve ve 1 yıllık sigorta devletin ödemesi düştükten sonra 5900 e düştü. Opmarda sadece essilor cam için 8500 tl fiyat verdiler.
Hocam essilorun hangi serisini veriyor atasun acaba?
-
Bende aldım arkadaşlar armani çerçeve essilor cam ve 1 yıllık sigorta 5800 ödedim
Bunun serileridemi var, hiç bilmiyorum. Alınca sertifikasından bakıp yazarım
Markası bilmiyorum hocam, çerçevesiz olanlar içinden beğendim 1249 TL ydi. Marka çok önemli değil benim için. Yüzüme gitsin bir de mevcuttaki cam modelimi taşısın yeterli diye düşünüyorum.
%60 inceltilmiş seiko ve rayban çerçeve aldım. aldığım mağazadan başka bir mağazalarına kargolatarak alacağım umarım problem sorun olmaz.
edit: yanlış cam takılması, iki camın kesiminin farklı olduğu için yüzde asimetrik durması, camların tam oturtulamaması, seiko camların 1 yıldan kısa sürede hemen çizilmesi gibi sorunlar gördüm. Ama sanırım 7 gün içinde koşulsuz iade hakkı var en büyük avantajı
-
3 yıldan uzun süredir seiko %45 inceltilmiş kullanıyorum bir çizilme vs. yaşamadım.
-
Son günü görmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X