Şimdi Ara

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
25.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
864 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "başlığı görüp bir heycanla gelen püsküllü kadir müritleri yallah geldiniz yere şimdi "

Bu cümleyi görüpte orgazm olur gibi sevinip gururlanmamak eldemi. Eline Sağlık. +1000
  • 1)

2)
    57. alay'ın hepsi şehit olmadı. Atatürk 19. Tümen Komutanıdır. Atatürk'ün çanakkale'de rütbesi yarbay yani birlikleri yönetiyor eline silahı alıp taaruza kalkacağını beklemiyorsundur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Al işte bu gibi üyeler provoke etmek için ve milleti birbirine düşürmek için mücadele vermiyorsa karın ağrısını indirmek için konu açmıyorsa bende bir şey bilmiyorum.

Forumda şuan adminlerin bile yazdığı bir konu var ve orada donanımhaber 10 seneye bitecek diye bu konu açıldı ve orada herkesin en çok şikayet ettiği ülke ve siyaset gündemi idi ve orada yazanlar ne diyorlar, işte bu tarz konuların açıldığı ve içinde de insanları kavga etmek için teşvik edenlerin olduğu deniyor, bu konu da bu denilenlerin özetidir. O yüzden yönetim o konuyu dikkate alırsa ve herkesin ortak derdini anlarsaaaaa işte bu tarz konular içinde milleti birbirine düşürmek için uğraşanlar da nasibini almış olur. Konu sahibinin yazdığı ve Cem 'in en çok beğeni aldığı mesaj yeteri kadar forumun halini gösteriyor.
    Benim hakkımda yazıyorsun ve beni etiketlemiyorsun çok ayıp

Sürüyle imamoğlu söyle, yavaş böyle, chpkk yazan, kavgaya teşvik eden konular onlar varken bu duyarı bu konuda kasmak niye genco, yoksa bir karın ağrın mı var

• Ulu önder İngilizleri coşturuyor
    Mısır patlama sesleri size de geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Karın ağrısı olanlar belli konuyu açan ile senin attığın mesaj ortada, ve senin ardından 5 6 7 üye de daha aynı düşünce ile yazmış durmuş neredeler niye cevap yazamıyorlar şu bu apaçık milleti galeyana getirme emelleri ile yaşamaya devam edin. Karın ağrısı görmek istiyorsan aynaya bakacaksın. Ben konu açmıyorum ben kin nefret kusmuyorum anlayanlara. :)

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaberin-10-sene-omru-kaldi--143174673

Bu konuda herkesin ortak şikayeti belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Mayıs 2020; 18:18:18 >
  • Başlık ve konu içeriği efsane olmuş Bazılarının durumu 90+5 te gol yiyen takım taraftarı gibi şu an
  • quote:

Karın ağrısı olanlar belli konuyu açan ile senin attığın mesaj ortada, ve senin ardından 5 6 7 üye de daha aynı düşünce ile yazmış durmuş neredeler niye cevap yazamıyorlar şu bu apaçık milleti galeyana getirme emelleri ile yaşamaya devam edin. Karın ağrısı görmek istiyorsan aynaya bakacaksın. Ben konu açmıyorum ben kin nefret kusmuyorum anlayanlara. :)

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaberin-10-sene-omru-kaldi--143174673

Bu konuda herkesin ortak şikayeti belli.
    Herkesin ortak şikayeti ama nedense muhaliflerin açtığı konuya. Bu kadar yanlı bakılmaz olaya. Katıla katıla gülüyorum sana. Muhalifleri kışkırtmak için 50 tane konu var gelip buraya yazmandan belli oluyor karın ağrın.

• 57. Alayın cevabı verilmiş.
    Samsun meselesi de şöyle: Atatürk’ün görevi İngilizlere ordumuzun tüfeklerinin teslimatını sağlamak. Yani Mondros mütarekesine attığımız felaket imza ile ilgili.
    Padişahın verdiği görev doğal olarak İngilizlere yaranmaya çalışma görevi. Tabii hayaller hayatlar.

He he sen yazmana devam et. Çaresizliğine de.

Bak birkaç mesaj yukarıda dead adlı üyenin nefreti ve kini

ataturk u sevmeyenlerle iliskim yok
    'ataturk u sevmiyorum diyen' birisiyle diyaloga bile girmem hatta sikinti bile cikartirim ortamda falan
    turkiye cumhuriyetinin basina gelmis gecmis en erdemli, en akilli ve en karakteristik ozelliklere sahip bi insandir kendisi
    o zamanin yillarinda ulkesine ve tum dunyaya kendini kanitlamis, gitmeden evvel herkese kiyagini yapmis ve iyi anilmistir
    tum sagci kafa yapisini toplasan, bi ataturk kafasi etmez moruk

Resmen kusmaktır bunlar çaresizliktir ve sizin gibiler hep bunu yaparak nefes alacak, hep derim neden 20 yıldır akp iktidar oluyor işte bunu kendinize sorabilseniz cevabını da öğrenip ders alacaksınız ama ama işteee. :)

Şu ülke ve siyaset gündemi kapanırsa bilin ki sizin bu yazdıklarınız yüzünden olacak.

Çünkü konu açan ben değilim, milleti galeyana getirenlerde ben değilim ve senin gibi yazanda ben değilim. :)

• quote:

He he sen yazmana devam et. Çaresizliğine de.

Bak birkaç mesaj yukarıda dead adlı üyenin nefreti ve kini

ataturk u sevmeyenlerle iliskim yok
    'ataturk u sevmiyorum diyen' birisiyle diyaloga bile girmem hatta sikinti bile cikartirim ortamda falan
    turkiye cumhuriyetinin basina gelmis gecmis en erdemli, en akilli ve en karakteristik ozelliklere sahip bi insandir kendisi
    o zamanin yillarinda ulkesine ve tum dunyaya kendini kanitlamis, gitmeden evvel herkese kiyagini yapmis ve iyi anilmistir

Resmen kusmaktır bunlar çaresizliktir ve sizin gibiler hep bunu yaparak nefes alacak, hep derim neden 20 yıldır akp iktidar oluyor işte bunu kendinize sorabilseniz cevabını da öğrenip ders alacaksınız ama ama işteee. :)

Şu ülke ve siyaset gündemi kapanırsa bilin ki sizin bu yazdıklarınız yüzünden olacak.

Çünkü konu açan ben değilim, milleti galeyana getirenlerde ben değilim ve senin gibi yazanda ben değilim. :)
    Başkalarının mesajlarıyla genel yargı çıkarma, her kişi kendi yazdığından sorumludur, ben de sizin tayfadan yazan kişilerin mesajını mı paylaşayım burada.

Bak çok basit birşey diyorum, 3 mesajımda aynı şeyden bahsediyorum ve tekrar soruyorum. Neden diğer konularda aynı duyarı kasmıyorsun sen onu söyle...Neden kendi görüşündeki kişilerin burada ayrımcı mesajlarına karşı çıkmıyorsun, ondan bahset. Bunların hiç birini yapmayıp burada yaparsan, ben şunu anlarım: Demek ki burada canını sıkan, karnını ağrıtan bir mevzu var. O zaman da derim ki konu yerini bulmuş, cuk oturmuş.

Bana sizin tayfası demogojisi yapıp durma, kendi kendine konuşmuş olursun benim tayfam yok ama senin zihniyetin gösteriyor yazdıklarınla, ben burada akp sinin de chp sinin de aynı olduğunu söylüyorum hiçbirinin bir halta yaramadığını söylüyorum ama sana göre benim tayfam var geç bu işleri, nefret ile kin ile yazan sensin, bak konu şikayet edilmiş ve konu tarih bölümünde siyaset yapmak amaçlı milleti galeyana getirmek amaçlı açılmış ve bu konu büyük ihtimal kapanacak neden çünkü konu açan üye insanları tahrik etmek için uğraştığı için yoksa Atatürk ile ilgili bilgiler verilsin unuttuğumuz şeyler tazelensin hatırlamadığımız şeylerle yad ettirilsin fotoğraf varsa görmediğimiz daha önce görelim de anmış olalım fikirlerini okuyalım düşüncelerini kendimize empoze edelim buna kimse bir şey diyemez, diyen varsa da iplemeyiz olur biter adam yerine koymayız olur biter kendi kendine içinde bombası patlar olur biter amaaaa böyle güzel konu açayım derken bir taraflar bir kesimler bir durumlar hedef alınıyorsa ve o bu şu gelip kin nefret kusuluyorsa o ülke de hiçbir zaman o kusanların edenlerin emelleri gerçek olmaz bunu da 20 yıl da gördük öğrendik ama hala akıllanmadık.

Ha bu arada burası Tarih bölümü ve siyaset yapanlar sizler benim rahatsız olduğum bir şey yok ama sizin rahatsızlığınız Tarih bölümünde siyaset yapmaya kalkışmak. Önce kendinize bir bakın ondan sonra bana laf söylemeye kalk sen.

Konu kapandığı zaman ne diyeceksin biliyor musun, akp nin adminleri konuyu kapattı diye içinden yine nefret kusacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Mayıs 2020; 18:58:52 >

• quote:

Bana sizin tayfası demogojisi yapıp durma, kendi kendine konuşmuş olursun benim tayfam yok ama senin zihniyetin gösteriyor yazdıklarınla, ben burada akp sinin de chp sinin de aynı olduğunu söylüyorum hiçbirinin bir halta yaramadığını söylüyorum ama sana göre benim tayfam var geç bu işleri, nefret ile kin ile yazan sensin, bak konu şikayet edilmiş ve konu tarih bölümünde siyaset yapmak amaçlı milleti galeyana getirmek amaçlı açılmış ve bu konu büyük ihtimal kapanacak neden çünkü konu açan üye insanları tahrik etmek için uğraştığı için yoksa Atatürk ile ilgili bilgiler verilsin unuttuğumuz şeyler tazelensin hatırlamadığımız şeylerle yad ettirilsin fotoğraf varsa görmediğimiz daha önce görelim de anmış olalım fikirlerini okuyalım düşüncelerini kendimize empoze edelim buna kimse bir şey diyemez, diyen varsa da iplemeyiz olur biter adam yerine koymayız olur biter kendi kendine içinde bombası patlar olur biter amaaaa böyle güzel konu açayım derken bir taraflar bir kesimler bir durumlar hedef alınıyorsa ve o bu şu gelip kin nefret kusuluyorsa o ülke de hiçbir zaman o kusanların edenlerin emelleri gerçek olmaz bunu da 20 yıl da gördük öğrendik ama hala akıllanmadık.

Ha bu arada burası Tarih bölümü ve siyaset yapanlar sizler benim rahatsız olduğum bir şey yok ama sizin rahatsızlığınız Tarih bölümünde siyaset yapmaya kalkışmak. Önce kendinize bir bakın ondan sonra bana laf söylemeye kalk sen.

Konu kapandığı zaman ne diyeceksin biliyor musun, akp nin adminleri konuyu kapattı diye içinden yine nefret kusacaksın.
    "ben burada akp sinin de chp sinin de aynı olduğunu söylüyorum hiçbirinin bir halta yaramadığını söylüyorum" diyip sürekli muhaliflere sürekli muhaliflere. sonrada benim tayfam değil. Anlıyorum seni

İşine gelirse ideolojik nefretini kusmaya devam ettttttttttt. Bende sizin gibilerin çaresizliğini görmeye devam edeyim üstüne daha da senin başında da benim başımda da akp nin iktidar olmasını görmeye. İTÜ okumuş adam şu söylediklerimi anlayamıyorsa daha da kimse anlamaz. :) Hadi başkaları ile yazış sen şimdi.
  • Konu başlığındaki ünlemlerin arasında "1" yazınca ne oluyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atatürkün partisiyim diye geçinenlerin atatürkçü ve ermenici il başkanlarını buga sokmayın şimdi
  • iFruit kullanıcısına yanıt
    Kaynağın neresi? Dur tahmin edeyim "Atatürkü rüyamda gördüm bana müslüman olmadığını söyledi" veya "keşke yunan galip gelseydi" diyen deli fesli kadir mısıroğlu mu? Öyle laf cambazlığı yapmayacaksınız, elinizde herhangi bir kanıt varsa göstereceksiniz. Hiçbir delil olmadan bir kahramanın arkasından sallamayacaksınız. Varsa delilin çıkar göster. Öyle yaz internete demekle olmuyor. Delilin senin gibilerinin toplandığı facebook sayfası falan mı?

• Şu forumdaki Efsane başlıklar aday bir başlık.

Forumun az sayıdaki AKP lisi ve bol miktardaki aktrolleri çok alınmışlar.

Birde şu x2yk Denen arkadaşı ciddiye almayın derim. adam böyle başlıklar açılsan da geleyim saçmalayım . AKP li değilim ama her türlü o zihniyeti savunurum kafasında.
  • Vallla ataturk agziyla kus tutsa umrumda degil Siz seviyosunuz bunuda saygi duyarim ama ben sevmiyorum benim icin icki icerek olen kurana inanmayan bu durumda musluman olmuyo musluman olmayan bi kisiyi de sevcek degilim benim atam FATIH SULTAN MEHMETTIR OSMANLIDIR VE HZ ADEM DIR VE EFENDIMIZ HZ MUHAMMET SAV DIR

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.