Şimdi Ara

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
25.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
864 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iddialain gercek olsa bile akp tayfasini yuzde 1 bir bile aklar mi?

Fetoyla ayni yolda yurumediler mi?
    Devlet icinde en genis yayilimi kimin zamaninda sagladi?
    Fetoya hic dokunulmadiysa neden yurtidisina kacti?
    Fetonun tehlikesi eskiden beri belirtilirkem hepiniz hocaefendi diye aglamiyor muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataturk u sevmeyenlerle iliskim yok
    'ataturk u sevmiyorum diyen' birisiyle diyaloga bile girmem hatta sikinti bile cikartirim ortamda falan
    turkiye cumhuriyetinin basina gelmis gecmis en erdemli, en akilli ve en karakteristik ozelliklere sahip bi insandir kendisi
    o zamanin yillarinda ulkesine ve tum dunyaya kendini kanitlamis, gitmeden evvel herkese kiyagini yapmis ve iyi anilmistir
    tum sagci kafa yapisini toplasan, bi ataturk kafasi etmez moruk

• Dedemin deyişiyle “patates hırzısı koyun hırsızı orman yakan ermeniler” sert taşa çarpmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Bu mesaj silindi.
    Adamı uzaklaştırmışlar. Böyle olmaz.

• Bunlara kaynak gösterebilir misiniz?

• kaan457 kullanıcısına yanıt
    Atatürkün annesine iftira atıldığında belgelerlembuna karşı çıkan kendisiydi. Belge koymadan 1 cümle kurmam bu yüzden benimle kimse tartışmaz diyordu.

Adam ittihat ve terrakiyi kast ederek “yunanlılar bizim bir vilayetimizdi, kazanamazlardı da kani kazansalar yine islam’a sizin kadar zarar veremezdi” dedi onu “keşke yunan kazansaydı” diye çevirdiler.

Ayrıca sayın ortaylı stv’de program yaparken, fetöyü överken o “deli” “ ben fethullahla karşı karşıya gelsem jiletle doğrarım” diyordu.

Şu da ekte dursun

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1

• Konunun Arap milliyetçiliği ile ne gibi bir bağlantısı var anlamlandıramadım. Böyle bir yerde kullanmayı bekliyormuşsunuz da ilişkili bir konu gördüğünüzde "Oh, kullandım ve rahatladım." der gibi geldiniz bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adam haklı ağzını bozma. hepinizi zamanı gelince .......
  • Eline sağlık @elonardo
  • Biraz muhakeme yeteneği olan olayları her zaman sorgulayarak çürütebilir çoğu kişi Atamızı sevmediği için ingiliz ajanı olduğunu anlatır ama Atamız kendisine ve vatanına yapılan kalleşlikleri krizleri fırsata dönüşmüştür Atatürk düşmanı kendi silahıyla vurmuştur bakın burası çok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeatifuLL1fe -- 3 Mayıs 2020; 16:29:25 >
  • boşuna uğraşmayın adamlar nasıl beyinlerine kazıdı ise maalesef anlamak istemiyorlar,, benimde cevabını veremediğim biriki soru sordular

1 madem ülke veya İstanbul işgal altında Atatürk'ü neden işgalcilerden kimse İstanbul dan samsun a gidişinde dur demedi

2 57ci alayın başında Atatürk varken nasıl alay dan bir kimse kalmadı ise Atatürk nasıl kurtuldu

bunlara cevap veremedim,, Atatürk ün bu halkı toplayıp düşmana karşı koymak için padişah tarafından gönderildiğini duymuştum,, 57ci alay işini bilmiyorum

artı olarak,, bu işi Atatürk olmasa, ismet yapardı, o yapmasa Ahmet yapardı vs cevapları var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba Atatürk Osmanlı Devleti nin adını alfabesini değiştirmeyip padişahın görevine devam etmesini saglasaydi en büyük Atatürk hayranı bugün onlar olacaktı diye bir izlenim gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavurların yine Atatürk'ü kullandığı bir konu daha.

• Biraz tarih okusan hepsini bilirdin oturduğun yerden bi şeyleri bilmen Zira gökten inmiyor bilgiler

• 👏🙈

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DF22259B6

kazım karabekir iyi paşaydı. kurtuluş savaşından sonra atatürkün halkın kendi kendine yönetmesi fikirine karşı olmuştur. kazım karabekir savaşı biz kazandık artık tahtta biz oturmalıyız fikrindeydi. kazım karabekir ile atatürkün arası buradan sonra açıklık girmişti. atatürk bunu isteseydi çok kolayda yapardı. ona karşı gelecek bir halk yoktu. adam savaşı kazanmıştı. ama kazım karabekir hiç bir zaman atatürke saygızlık etmemiştir. her zaman yanında olmuştur. birisi padişahlığın devamını istemiştir diğer halkın kendisini yönetmesini. burada kimin tarafını tutalım şimd? tek adamcı olanın mı? şu anda ülkenin düştüğü durumu iyi izliyoruz işte tek adam rejimleri kaybetmeye hep mahkumdur.

kardeş bizim kimsenin dininde gözümüz yoktur. ister taşa tap istersen başka şeylere ama vatana ihanet noktasına duracaksın. bu ülkede ateist bir vatansever ile müslüman bir arap karşı karşıya gelirse yumruğumuzu sıkar o arabı buradan def ederiz!

bu ülkenin değerlerine saygısızlık yapmayacaksın ki ancak o zaman kaale alınırsın. öyle siz bunlara zafer mi diyorsunuz diyerek küçümsemeyeceksin milleti. o zaman kaale alınrsın.

iyi forumlar!
    Kazım paşa"nın fanatiği değilimdir. Toprağım sayılır. Karamanoğlu Türkü"dür Atatürk gibi. Balkan Türklerinden dir Atatürk, Enver paşa, Fevzi Çakmak gibi.

ama çok şişiriliyor. Bu ülke için savaşmış. Allah razı olsun, rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. ama yaptıkları çok başkaydı.

Atatürk"ün Çanakkalede önüne geçicem diye 14.000 askeri 30 dakikada harcamıştı fransızların çıkarmasına karşı koyamayıp. bunu yazmazlar mesela. bu büyük bir başarısızlıktır. 14.000 askeri birkaç dakikada kurşunların önüne atmak...

bu okulda tarih kitaplarında gösterilmez.

Kazım paşa mevki istedi. Atatürk vermeyince ters düştü. İsmet paşa ile de ters düşmüştü Atatürk. çünkü Halk adamı idi. Atatürk ile ters düşmeyen bir tek Fevzi Çakmak vardı. Atatürk"ün içkisine çok kızardı rahmetli mareşal paşa. bu yüzden köşke gitmez. Atatürk, fevzi paşanın ayağına giderdi. He ramazanda bir tek köşke çıkardı Fevzi paşa. Atatürk o zamanlar içki içmezdi çünkü. Saygısından dolayı. Atatürk değistti ama o bile askerlerinin oruçlarına saygı göstermek için içmezdi ramazanda. Köşk imamına ve ayrıca ilk müftüdür , ramazanlarda ölen şehitler için yasin okuturdu.

Atatürk çok başka adam. yobaz cahil toplumla bu konuda tartışmaya girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 3 Mayıs 2020; 16:47:47 >

• ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1

Atatürk"e hakaret edenler ingilizlerin tohumlamaları dır. boş yere yormayın kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.