Şimdi Ara

ATATÜRK ARBORETUMU na GİDEN VAR MI FOTO İÇİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEVGİLİMLE GİDİP FOTO ÇEKMEK İSTİYORUZ GİRİŞ ÜCRETLİ FALAN DEĞİL DİMİ YA DA FOTOĞRAF MAKİNESİ GETİRMEK FALAN

• Fotoğraf makinesi tripod kullanmamak şartıyla serbest.
    2015 yılına ait ama sanırım giriş ücretleri değişmedi.
    http://istanbulobm.ogm.gov.tr/SitePages/OGM/OGMDuyurular.aspx?l=825f1ea3-24d2-4ad5-9f57-f995857f4d1d&i=67
  • çekim için çok güzel bir yer..haftasonları çok kalabalık oluyor yalnız mümkünse hafta içi gitmeye çalışın..haftasonu gidicekseniz eğer erken saatlerde gitmeye çalışın sakin oluyor
  • Gidin gidin güzel yerdir. Çantalarınızda yiyecek olmasın ve tripod almayın yanınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • can87 kullanıcısına yanıt
    hafta içi seviglimle gidecem de acaba memnun olurmu istanbulu hiç bilmiyo zaten
  • coldasice kullanıcısına yanıt
    poloraid makine var yasak mı oda
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    poloraid makine yasak mı
  • makineye bakmazlar. tripod götürme yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketin parkında tripod yasak !.. Gerçi yakında yeşil yer iyice azalınca ben bahçemi güzel bir dizayn edeceğim ücretli "yeşil alan" diye reklam vereceğim. Halk gelsin, bir çay içsin, biraz şöyle bir dolansın ve foto çeksin. Gerçi pek büyük olamadığından rezervasyon ile müşteri alırım. Portre ve makro çekimler için ancak uygun olabilir bizim bahçe. Tabi girişte "Çimlere basmayın, meyva ağaçlarına dalmayın" şeklinde uyarılar yazmak gerekir.
  • hafta sonu giriş ücreti pahalı hafta içi daha uygun
    bende sevgilinle sakin bir zaman geçirebileceğin bir yer.
    kuğular su kaplumbağaları hatta şanslıysan sincaplar birçok kuş var
    baharda daha güzel oluyor ama her zaman güzel bir yer göl çevresinde ve ağaçlı yollarda güzel fotoğraflar çekebilirsiniz
  • Güncel bilgilere ulaşabilirsiniz:https://www.gezipedia.net/139-ataturk-arboretumu.html
  • Giriş ücreti ödemek istemiyorsan emirgana'da gidebilirsin sıkılırsanız direk deniz kenarında yürüyüş'de yapabilirsiniz, Ücretten ziyade su dışında yiyecek içecek alınmıyor diye biliyorum o yüzden sıkıntı olabilir.
  • Ben ailemle 3 yıl önce gittim. Çok güzel bir yer.
    Yiyecek kabul etmiyorlar.
    Fotoğraf makinamla çok rahat girdim.
    Öğrenci indirimi var.

ATATÜRK ARBORETUMU na GİDEN VAR MI FOTO İÇİN?

Çektiğim görsellerden biri.
  • eğer tripod filan sokmayacaksan girişte sadece 20 lira gibi bir ücret ödüyorsun, içeride fotoğraf serbest tabii ki yalnızca ekipmanlara takılıyorlar onlar olunca paralı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.