Şimdi Ara

ATATÜRK EVET DİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersin’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hayranı şair Oktay Avcu tarafından asılan “Atatürk de evet diyor” pankartına CHP tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hayranı olarak kendisini tanıtan şair Oktay Avcı tarafından Mersin’de Metropol İş Merkezi’ne tartışma yaratacak bir pankart asıldı. Asılan pankartta Erdoğan ile tokalaşan Mustafa Kemal Atatürk kolajının üzerine şu ifadelere yer verildi: “Atatürk de evet diyor. Aferin çocuk. Aferin uzun adam. Çalışkansın. Zekisin. Başarılısın. Ülkeyi seviyorsun. İnsanı seviyorsun. Üretimi seviyorsun. Hizmeti seviyorsun. Daha dinamik daha hızlı büyüyen bir Türkiye için ben de ‘Evet’ diyorum. Cumhuriyete ve devrimlerime sahip çık. Benim izimde yürüyen ve beni en çok anlayan sensin.

ATATÜRK EVET DİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözün bittiği yer. Bu kadar bayağı ve çocukça bir propaganda görmedim. Propagandayı ilkokul çocuğuna yaptırmışlar sanki. Komik.

Edit: Şimdi hatırladım bu haber daha önce paylaşılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Mart 2017; 2:37:13 >
  • güzeldi tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 11 Mart 2017; 2:45:31 >
  • Neyi kullanacaklarına şaşırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağara. konu kilit, üye ban.
  • saçma olmuş gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Atatürk'ten B.H. Ne demek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.