Şimdi Ara

Atatürk Heykeline Saldıran Çarşaflının İtlaf Edilmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olası maddi ve manevi zararı bertaraf ediyorlar

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Mustafa Kemal ingiliz ordusunun başkomutanıydı da biz mi bilmiyoruz hayırdır? Abdülhamit ile Mustafa Kemal'i karşılaştırmanız bile tarihle zerre alakanız olmadığını gösteriyor. Eğip bükülemeyecek bir gerçek var ve o da Mustafa Kemal'in Türkiye'yi ve Türk halkını batmış yok olmuş bir vaziyetten çıkarması, ingilizlerin kucağında belki bir iki gün daha yaşarım ümidiyle hayatta kalmaya çalışan üç beş basiretsizin elinden kurtarmasıdır. 2024 oldu hala şu zihniyetle muhatap oluyoruz ya yazıklar olsun.

• Kırklarelinde birisinin görüp de göz yumması zor, çok Atatürkçü bir il. Kahvehanelerdeki dayılar bile Atatürkçü.

• eriemiva kullanıcısına yanıt

Bak kimin askeriysen ona itaat etmeye mecbursun derken, itaat edilmesi gerekeni de söylüyor ancak ima ediyor..

Yani bu adamın zihniyetine göre, eğer itaat edilmesi gerekenin askerleriyiz deseydi sorun yoktu..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 11:37:1 >

Ben askerde yedek subaydım ve terhis olmadan önce, teğmen rütbesi alıp, teğmen oldum.. Üstelik KKK bünyesinde direkt askerle ugrastım ve takım komutanlıgı yaptım. Sen muhtemelen, bedelli er olarak askerlik yaptın, gelmissin, millete askeri disiplinden konusuyorsun.. Bize askerlik öğretiyorsun..

Bir önceki mesajında, askerler disiplini bozmuslar buyurmussun.. Askeri tören bitmis ve subaylar serbest kalmıslar.. Istedikleri gibi konusurlar ve davranırlar.. Bu tören disiplinini bozmaz.. Ülkenin kurucusunun askerleriyiz demek ise hic bozmaz..

Senin derdin baska ve derdini bir önceki mesajında zaten anlatmıssın diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 12:8:5 >
  • Müdahale eden çok temiz girmiş, pozisyonda faul yok temiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 11 Eylül 2024; 12:29:12 >
  • Önce Atgm oluyorsun sonra Teğmen rütbesi alıyorsun.. Bunu bile bilmeyen adamsın, gelmissin disiplin misiplin konusuyorsun.. Disiplini askere gidince sana öğretiyorlar diyorum..

Atatürkcü olursun pamuk gibi olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 12:31:41 >
  • Ellerine sağlık bu tiplerin anlayacağı tek dil budur
    Sağlam bir sopa çekeceksin bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten orada böyle seyler söylerse askerligi bitmez.. Bedelli falan demezler.. Bedelli olur sana bedelsiz ve süresiz..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 12:32:30 >

Yedek subay yani ATĞM olarak baslayan, terhis olmadan önce rütbe alır ve teğmen olur.. Sen askere gidince sana güzel sınav yaparlar sen kafanı yorma simdiden..  

Sen calısmaya basla.. Atatürkcülük, altı ok, nasıl vatandas olunur, ülke kurucusuna nasıl saygı duyulur simdiden hepsini calıs orada sınavın kolay gecsin..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 12:38:11 >

İşi yokuşa sürüyor gibisin.

Mustafa Kemal bu ülkenin kurucu lideridir. Sıradan bir görüşün önderi değil. Bu ülkenin bir askerinin Atatürke bağlılığını belirtmesi disiplinsizlik olarak görülemez, bundan rahatsız olunmaz. Bu da manevi bir bağlılıktır, yoksa Atatürkün öbür taraftan emir vermesi söz konusu değil. Ordu Atatürke bağlıyız derken, cumhuriyete ve ilkelerine bağlıyız demek istiyor.

Eğer sultan abdülhamidin kurduğu bir devlette yaşıyor olsaydık, abdulhamidin askerleriyiz de denebilirdi. Kimse tuhaf görmezdi.

Bu kadar büyütülecek, rahatsız olunacak bir mevzu değil. Aralarında gizli bir örgütlenme vs varsa anlarım ama görünen haliyle sorun yok. Cumhuriyeti reklam arası olarak gören ve tekrar osmanlı diriliyor diyenler için sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir yedek subayın ne oldugunu bile bilmeyen, askere atğm olarak giden adamın, terhis olmadan önce, teğmen rütbesine yükseltiginden haberi dahi olmayan adam, muhtemelen henüz 15 yasında olan adam, bir subayın nasıl yetistirildiginden bahsediyor. Ben senin yerinde olsaydım, bu baslığa bir daha yazmazdım. Cünkü askeri konudaki cehaletin tescillendi..

• Navi kullanıcısına yanıt

Ülke kendini bilmeyenlerin yüzünden bu halde.. Eskiden cahil cühela, "yav biz cahiliz biz kimiz ki" derdi.. Simdi cahil, cahil olmakla övünüyor ve üste cıkmaya calısıyor..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Ben yedek subay olarak değil kısa dönem olarak gittim. Sırf benim uzun dönemim olarak gidiyor diye askerde kendini bi halt zanneden yedek subaya denk geldim. Bi tarafları oynamaya başlayınca erlerin yanında havasını indirdim. Gidip karakol komutanı olan albaya ağlayıp beni şikayet etmiş orda da havasını almıştı.  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.