Şimdi Ara

Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA!
    Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA!x (formerly twitter)
    SONSUZ (@SONSUZASK____) on X
    https://x.com/SONSUZASK____/status/1825485643163595034

Atatürk, Ortadoğu petrolüne muhtaç olmamak için yakıt bitkisi ektirip ürettiği mazotu 1934’te köylüye ücretsiz dağıttı. Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA! Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA! Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA! 

------

Jelibon Rezervi bulduk diyen kafalardan gram farkları yok.

Bu tür saçma şahısların sırf kendi saçma fikirlerini desteklemek için Atatürk'ün şanlı adını kendi yalanlarına katmaları sinirimi bozuyor.

• Atatürk önüne arkasına ne koyarsan koy inanılacak kesim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu söylemi daha önce hiç duymamıştım. Ama Google da arattımı sadece CEM Seymen bu iddiada bulunuyor gibi başka kaynak göremedim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemedim.

Ama o tarihlerde biyoyakıt yapma ve bunu bedavaya çiftçilere dağıtma işi pek kafama yatmadı. O zamanlar Traktör mü var ki nereye dağıtıyon !

• İnternette sıkan sıkana. Sonra neden yapay zekâ halüsinasyonları oluyor.

• Bu lafı etse etse kerim eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Videoda belge konmuş

Sonuç ne olmuş bilmiyorum ama şimdi %1-2 konuyor sanırım yüksek oranda konulunca traktörler zarar görmüş olabilir. Ama o dönem traktör üretmeye de başlamıştık
    Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA! sanırım

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Atatürk doneminde böyle girişimler var. Bugün Doğu Karadeniz'i çay üretim merkezi haline getiren , Türkiye'yi de bir çay ülkesi yapan süreç 1930 - 50 arasıdır. Büyük başarı sağlanmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitkisel yağlarla çalışan araçlardan habersiz bir üye. Alkolle çalışan araç bile var.

• Hayır anlamıyorum bilginin doğru olma ihtimalinin olup olmadığını öğrenmek bu foruma konu açıp yorum yapmaktan daha kolay olmasına rağmen bunu yapamayan baya büyük bir kesim var. Ve bu kesim öyle bir özgüvene sahip ki insan şu teknoloji çağında hayret ediyor. Demek bilgiye erişmek için ansiklopedilere bakılan 90lı yıllarda olsak vay halimize.

• Biodizel araçlar bitkiden elde edilen yaktıkla çalışıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum. Hatta atık sıvı yağları falan da kullanıyordu

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Hatta Sezgin Baran Korkmaz ülkeye yüklü miktarda döviz girişi sağlamıştı...

• Belki denemeler yapılmıştır, sonuçta her şey deneme ve yanılma ile oluyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Dostum videoyu izlemiyor musunuz ?

Bitki ektik, artık Kanlı petrole ihtiyacımız kalmadı falan deniyor?

Böyle bir şey ne Türkiye'de ne dünya üzerindeki her hangi bir başka ülkede hiç oldu mu?

Nasıl bir YALAN bu?

Dünya üzerinde PETROL KULLANMAYAN ÜLKE Mİ VAR?

Biodizel falan diye sayıklayanlar. Türkiyede satılan Biodizelin %80-90ı mazot zaten. Onu üretmek için bile petrole ihtiyacınız var.

• Anladığım kadarıyla öyle bir çalışma varmış ama başarılı olamamış.

Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA!
    Atatürk Köylüye Yakıt Bitkisi Ektirdi diyen Muhalif KAFA!yeşil ekonomi
    Biyoyakıtta 1934'ün gerisinde kalmak…
    https://yesilekonomi.com/biyoyakitta-1934un-gerisinde-kalmak/
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Sen Cem seymen'in söylemine takılmışsın. Oysa kararın gerekçesinde savaş ve ambargo gibi durumlarda muhtaçlıktan kurtulmak olarak gösterilmiş yani savaş çıkmış kimse sana petrol vermiyor ambargo yapılmış kısıtlı petrol veeiloyor ne yapacaksın ? . Bu nedenle bu çalışma başlatılmış

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Orası işin abartısı. 1934 yılında ülkenin petrol ihtiyacı bugünün ellide biri falandır. Zaten o yıllarda türkiyede petrol bulunmamıştı. Ayçiçek yağıyla çalışan arabalar olduğuna göre ve geçmişte değişik elektrikli ve farklı yakıtla değişen araçların yapıldığı biliniyor. Sonradan petrol endüstrisi piyasayı domine edip farklı yakıtlarla çalışan araçlar piyasadan silindi. Kullanılmış kızartma yağıyla çalışan araçları görmedin mi?

• "Cumhurbaşkanımız Ay'a 4 şeritli yol yapacağım dese inanacak seçmenimiz var" deki seçmen kitlesinden daha fazla mal değildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.