|
Bildirim
|
Uzman görüşü paylaşayım o vakit.2 hastane şantiyesi bitirdim, şirketi de fom grup olarak netten aratabilirsin.medical park hastanelerini yapıyorduk.Medical park yönetimi m2 başına 550 dolar ödüyordu, hastaneler kompleks yapılardır tesisat işleri, mobilya, yalıtım ve birçok kalemde diğer binalardan çok çok daha maliyetlidir sadece mr cihazı 1 milyon dolar.linac filan girmiyorum bile.akm gibi işlevsel olarak basit bir binanın en iyimser tahmin ile 250 dolardan fazla tutacağını hiç düşünmek komik olur, 250 dolar bile çok abartı bir rakam.
Bu hesapla eğer yeni yapılacak kültür merkezi binası 644 bin m2 değilse büyük soygun var demektir. |
Merak ettim, Sizce ne kadar olmalı? Baya uzman görüşü yayınlamışsınız.
|
İsmi Atatürk Kültür Merkezi. Yeni binayı yapan mimar da, önceki Atatürk Kültür Merkezi'ni yapan Hayati Tabanlıoğlu'nun oğlu, Murat Tabanlıoğlu'dur. Bu kadar da ince düşünülmüş bir projedir. İstanbul'a hayırlı olsun.
Edit: Şimdiye kadar çoktan yapımı tamamlanacaktı. Her zamanki gibi yapan değil, köstek olan Atatürk'çü! Chp sayesinde, proje uzadı da uzadı. |
Hamdolsun iktidarımız proje üstüne proje yapıyor,adamların tartıştığı şeye bak.
Projenin ismi büyük ihtimal İskilipli atıf hoca kültür ve sergi sarayı olacak Selam ve dua ile |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Şubat 2019; 22:28:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 10 Şubat 2019; 22:37:49 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 10 Şubat 2019; 23:4:4 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 10 Şubat 2019; 23:46:11 > |
|