Şimdi Ara

Atatürk süz bir TL buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayıştayın 150. yılı diyor üzerinde Atatürk resminin yerinde internette baktım bayaa paraya satanlar var 100 150 TL gibi madeni bir TL ye bak sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 lira vereyim kargo senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 17 Mayıs 2015; 20:17:18 >
  • fokof kullanıcısına yanıt
    Nerede oturuyorsun adresi yolla göndereyim karlı alışverişleri severim

• Hatıra parası onlar,Türkçe olimpiyatlarında falan da basılmıştı.Hiçbir değeri yok parayı eritsen daha değerli
  • 2 buçuk veriyim kargosunu ödemek şartıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende internette gördüm demek ne kadar mal insan var ki satışa çıkarmışlar hatıra parası diye 600 TL satan vardı

• Kucukken bende yamulmuyorsa hakan sukurlu para vardi. Yamuluyords olabilirimm dunya kupasi yada uefa ule ilgiliydi sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tane var benim koleksiyonda.neden bu kadar heyecan yaptınkine?

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Kucukken bende yamulmuyorsa hakan sukurlu para vardi. Yamuluyords olabilirimm dunya kupasi yada uefa ule ilgiliydi sanirim.

Ne

• burak.t001 kullanıcısına yanıt
    Heyecan değil bakkaldan bir şeyler aldım şimdi para üstünde gördüm dedim sahte mıdır nedir dalga geçmişler resmen dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: melihumu

Heyecan değil bakkaldan bir şeyler aldım şimdi para üstünde gördüm dedim sahte mıdır nedir dalga geçmişler resmen dedim

yok sahte değil.hatıra parası arkadaşların dediği gibi.

• Benim koleksiyonumda da 2 1/2 Lira vardı arkasında Ataturk'un traktöre bindiği bir resim vardı.

• quote:

Bende internette gördüm demek ne kadar mal insan var ki satışa çıkarmışlar hatıra parası diye 600 TL satan vardı

Sahibinden'e baktıysan doğrudur,bizim 2..el bölümünden daha beter.Her şeyi nasıl paraya çeviririm kafasındalar,adamlar yakında dışkısını kaba saklayıp satar.

Bu paranın ticarette de hiçbir kullanımı yok,normal 1 lira yerine bile geçmez alışverişlerde.Bazı çakal esnaflar kitlemeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

quote:

Bende internette gördüm demek ne kadar mal insan var ki satışa çıkarmışlar hatıra parası diye 600 TL satan vardı

Sahibinden'e baktıysan doğrudur,bizim 2..el bölümünden daha beter.Her şeyi nasıl paraya çeviririm kafasındalar,adamlar yakında dışkısını kaba saklayıp satar.

Bu paranın ticarette de hiçbir kullanımı yok,normal 1 lira yerine bile geçmez alışverişlerde.Bazı çakal esnaflar kitlemeye çalışıyor

Bence satılır dışkı niye satılmasın?

Atatürk süz bir TL buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.