Şimdi Ara

Atatürk'ün fransız film arşivinden çıkan sesli ve renkli yeni görüntüleri (kültür ve asalet) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
16.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen kimsin la sana yalvarıcam? Kim kime yalvarıcak görmek istiyorsan, buyur suç duyurusunda bulun. Sana kimse durup dururken küfür etmedi. Aklınca dalga geçmeye çalışmışsın, 10 yaşındaki çocuk mantığıylada "hakaret etmedim kiehehee" diyorsun. Azıcık hukuk bilsen zaten neyin ne olduğunu bilirsin.

Atatürk'ün fransız film arşivinden çıkan sesli ve renkli yeni görüntüleri (kültür ve asalet)

Ha birde Atatürk'ü sevmeyen ..dır demekle, PKKlılar ...dır demek arasında bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 22 Kasım 2019; 10:7:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Sen kimsin la sana yalvarıcam? Kim kime yalvarıcak görmek istiyorsan, buyur suç duyurusunda bulun. Sana kimse durup dururken küfür etmedi. Aklınca dalga geçmeye çalışmışsın, 10 yaşındaki çocuk mantığıylada "hakaret etmedim kiehehee" diyorsun. Azıcık hukuk bilsen zaten neyin ne olduğunu bilirsin.

Ha birde Atatürk'ü sevmeyen ..dır demekle, PKKlılar ...dır demek arasında bir fark yok.
    Benim yazdıklarımda hakaret içeren tek kelime dahi yok. Ha sen muhteşem hukuk bilginle var diyorsan buyur sen suç duyurusunda bulun!
    Çok seviyorsun ya kemali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 22 Kasım 2019; 10:8:18 >

• Güzel görüntüler ,insan ister istemez duygulanıyor. Video sonlarina doğru bir demir atölyesini geziyorlar , orda el arabası mi yapıyorlar yoksa saban mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Sonrasında ben uğraştığım için artık kimseyle ilgili suç duyurusunda bulunmuyorum. Kamu davası olsa bile zırt pırt aranıp ek bilgi isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Sonrasında ben uğraştığım için artık kimseyle ilgili suç duyurusunda bulunmuyorum. Kamu davası olsa bile zırt pırt aranıp ek bilgi isteniyor.
    Sana ben işleyişi anlatayım genç arkadaşım
    Dilekçeni müracaat savcısına veriyorsun, katip okuyor akabinde savcıya havaleye götürüyor.
    Daha sonra savcı kısaca ifadeni alıyor (en fazla 10 dakikanı alır)
    Savcılık soruşturma aşamasında, suç unsuruna rastlarsa iddianame düzenleyip dosyayı ilgili mahkemeye gönderiyor.
    Suç unsuru yoksa kovuşturmaya yer olmadığına dair karar veriyor ve sana kararı tebliğ ediyor (1 dakikalık iş), tebliğden sonra itiraz hakkın var.
    Savcı dava açılmasına gerek yok derse dahi itiraz edebilirsin.

Dava açılırsa ilk duruşmaya gidersin, en fazla 10 dakika sürer ve hakim davaya katılma talebin olup olmadığını sorar.
    Katılma talebim yok dersen bir daha seninle muhatap olmaz. Hepi topu 15 dakikanı ayıramayacak mısın

• fofer kullanıcısına yanıt
    Bak birde ben anlatayım; Daha oraya gelmeden telefonla önce siber suçlar arar, şikayetteki bilgileri tekrar alır, sonra aradan 2-3 ay geçer, alakasız bir ildeki polis arar (urfa terörle mücadeleydi sanırım) yine aynı bilgileri ister. Adamın nickini, mesajın geçtiği konuyu vs. Sonra 1 sene geçer arayan soran yok. Öyle basit değil o işler yani. komşuyla kavga eder gider şikayet edersen öyle işler evet. hatta orda bile olurda şehir dışında olursan, haberin olmazsa, müşteki dahi olsan sana zorla getirme çıkabilir. Polisi darp etmeye çalışıp, polis tutuklayınca şikayet eden, polisin izinde haberi olmadığından polis hakkında zorla getirilme çıkarılan olay biliyorum. Ve polis şikayetini geri almak zorunda kaldı. Ki polise mukavemet, polise yumrukla saldırı vs. kamu suçu olması gerektiği halde. Yani özetle bu ülkede sanki çok güzel işliyormuş gibi sistem yazmışsın. Dediğim gibi git komşunla halı yüzünden kavga et o zaman güzel işliyor tıkır tıkır... iddianamede "berkin elvan cenazesine katılmak" yazan ve tutuklu yargılanan adamlar gördü bu gözler...

• Konunun neden gösterimden kaldırıldığı ile ilgili "emin olamamakla" birlikte, ilk mesajdaki videonun youtubedan silinmiş olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz. Konu sahibi arkadaş videoyu bir kaç farklı kaynaktan daha ekleyebilirse güzel olur.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.