Bildirim
Atatürk'ün fransız film arşivinden çıkan sesli ve renkli yeni görüntüleri (kültür ve asalet)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok güzel, orası neresi?
Güzel çalışmalar yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel lan -
Daha önce izlemiştim Atatürk'ün şimdiye kadar ki en net görüntüleri sanırım. -
Harika -
sarayın yapıldığı yer :( Atatürk Orman Çiftliğiquote:
Orijinalden alıntı: Merkur
Çok güzel, orası neresi?
Güzel çalışmalar yapmışlar. -
şimdikiler de "horolop şorolop" işte! -
Dünyanın en iyi et ırklarından kabul edilen Merinos çeşitleri ve Kıvırcık ırkı bu çiftliklerde beş ila sekiz senede üretilmiş.
Hakikaten cumhuriyet kuranlarda ileri görüşlülük var, vizyonları açık. Çoğu şeyin, çok sağlam temelleri atılmış. Bakın bu gün bile sağlam ayakta durabiliyor.
Yorumlara bakar mısınız... Hiç bir bölümde eski kalite kalmadı artık.
Burası donanım forumu ınstagram hikaye kısımı değil. İşin boş beleş popülizm tarafını rica ediyorum bırakın.
EDİT: Yönetim, kast ettiğim yorumları silmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubbed -- 21 Kasım 2019; 13:17:38 > -
Karizmatik adam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Atam 100 yıl önce şimdikilerden bir milyon kat iyiydi. Şimdikiler sayesinde 500 yıl geriye gittik maşallah
sarayın yapıldığı yer :( Atatürk Orman Çiftliği
|
Kötü olan hayatında bir kitap açıp okumamış adamların Atatürk haindi demesi.
|
Atatürk ile alakalı bir konu görünce artık çekine çekine giriyorum, altında hemen siyasi atışmalar birilerine laf sokmalar, ya güzel kardeşim Atatürk gibi bir lideri öyle bir siyasi malzemeye dönüştürdünüz ki insanlar artık sevdiğini söyleyemez hale geldi.
Atatürk maalesef günümüzün siyasi objelerinden birine dönüştürülmüş durumda, neredeyse ölümünün ardından bir asır geçecek hala kendisi üzerinden prim yapmaya çalışılıyor, kendisi üzerinden siyasi tartışmalar yürütülüyor. Yahu Atatürk'ü sevmeyi saymayı sadece şeklen yapanlarında bunda payı büyük, eminim Atatürk bugün hayatta olsa o şekilci ve her şeyi lafta yaşayan kitleyi eleştirirdi. Atatürk bir düşünce ve vizyondur, Türk halkına bunu gösteren liderden biridir. Günümüzde ise insanlar hoşuna gitmeyen partileri eleştirirken, hakaret ederken Atatürk'ü arada kalkan niyetine kullanıyor. Atatürk'ün şekline değil düşüncelerine önem veren bir toplum olsak bugün çok daha farklı bir noktada olurduk... Videoya gelecek olursak, ne zaman Atatürk ile alakalı bir video izlesem; Sanki zamanda yolculuk yapmış bir adam gibi görüyorum kendisini, gelecekten gelen bir adam gibi duruyor. Hareketleri, duruşu, çevresine olan hakimiyeti gerçekten özel bir lider... |
İşte Osmanlı'nın yetiştirdiği bir Osmanlı Paşası, adam gibi adam.
Sadece Atatürk değil tüm Osmanlı subaylarının eğitimleri çok iyiydi dönemine göre ve Türkiye'de hiçbir okulda verilmeyen kalitede, şuan bile, eğitimleri alıyorlardı dönemlerine göre. Bir de sonraki dönemlerdeki eğitimlere, sadece askeriye değil üniversiteler de dahil, verilen eğitime ve kalitesine bakın. |
şimdikiler de "horolop şorolop" işte!
|
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- c40 beton
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- togg 800 bin kredi
- apple yüz tanıma davası sonucu
- türkiye"deki gsm operatörleri
- kara kutu nedir
- reeder nerede üretiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X