Şimdi Ara

Atatürk'ün fransız film arşivinden çıkan sesli ve renkli yeni görüntüleri (kültür ve asalet) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
7
Favori
16.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesi daha gur olsaydi isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asalet!

• Duruşu hitap şekli kültürü bir başka! Atatürk 1900-2000 li yıllar arasında yaşamış en kalifiyeli liderdir duruşu bile heybetli hayran kalmamak elde değil...

• Hasret duymamak elde değil. Mekanı cennet olsun. Fikirleri ve düşüncelerini , Cumhuriyetimizle beraber ilelebet yaşatacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 20 Kasım 2019; 13:22:57 >
  • atamın boyu kısa diyorlardı inanmıyordum ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah. 4kymış 8kmış geçiniz efendim. bundan daha kaliteli bir görüntü yok...
  • select55 kullanıcısına yanıt
    sen olayları konuşmaları nasıl görmek istersen öyle görüyorsun senle tartışmaya çalışmak bile anlamsız ve zaman kaybı git ve şimdi o değişik kafanla bu saçmalıklarını başkalarına anlat öptüm seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hey gidi Mustafa Kemal Atatürk be, nasıl çatır çutur fransızca konuşmuş. Nereden nereye...
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Padişah ne zaman ne öğretmiş hangi mektepte Atatürk e eğitim vermiş.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Atatürk eğitimini nerde görmüş, kimden almış? Fransadan mı yoksa, İngiltere den mi? Burda çıkıp bazıları konuşuyor Arap hayranlığı vs. diye konuya yazanları görüyorum da batı hayranlığı üst seviyede. Siz kimsiniz nerden geliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişe bakınca insan ne kadar geride olduğunu görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Atatürk eğitimini nerde görmüş, kimden almış? Fransadan mı yoksa, İngiltere den mi? Burda çıkıp bazıları konuşuyor Arap hayranlığı vs. diye konuya yazanları görüyorum da batı hayranlığı üst seviyede. Siz kimsiniz nerden geliyorsunuz?
    bu tipler Atatürkün batıcılık görüşünü oturma organından anlayan tipler batının sömürgesi mandası olalımmı, çok zengin olucaz bizi paraya boğacaklar diye sorsan %70+ sı hiç düşünmeden evet der Atatürk gibi bağımsızlık meşalesi bir adamı 30.000 defa yerinde ters çevirir kemiklerini sızlatırlar hayattaki tek gayeleri para ve rahat yaşamdır çünkü...arap marap kısmı hikaye islam düşmanlığı yapıcam diye ne yapçaklarını şaşırıyorlar işte geri kalımlarını islama atıyorlar kuzey kore, küba gibi dinsiz bir ülke olarak dünyada zirvedeler zaten nedemezsin bayıldıkları batılı ülkelerin %80 ni bir dinin yobazı onu görmezler tabi işlerine gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Kasım 2019; 17:41:18 >

• Atamız inanılmaz bir vizyona sahipti. Bugünleri aslında kafasında yaşamış ve çözmüştü.

Türkiye Cumhuriyetinin temellerini arkadaşlarıyla o kadar sağlam atmış ki yıllardır uğraşıyorlar ve bir türlü yıkamadılar... Yıkamayacaklarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 20 Kasım 2019; 18:8:57 >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Desene cumhuriyet fikrinin tohumlarını demokrasiyi falanda demek ki abdulhamit öğretmiş Atatürk e.

Abdulhamit bu kadar şey öğretmişte neden koca ülkeyi yıkılmaktan kurtaramamış. Buradan çıkan sonuç Cumhuriyeti kuran abdulhamit osmanlıyı yıkanda abdulhamit.

Abdulhamit yada osmanlı arap değildi. Aç osmanlı tarihini oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 20 Kasım 2019; 18:46:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.