Şimdi Ara

Atatürk ya da Fırat Üniversitesinde okuyanlar bi bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Atatürk ya da Fırat'ta veteriner fakültesi okumak istiyorum. Puanım da büyük ihtimal tutuyor. Eğitimi nasıldır? Orda aylık ne kadar harcarım? Doğma büyüme İstanbullu biri olarak benim için çok zor olur mu alışması? Yoksa İstanbul için 1 sene daha hazırlanayım mı? Valla yardımınıza çooookk ihtiyacım var.

• ben elazığlıyım elazığda 2 sene üniversite okudum. açıkcası işini bildikten sonra çok ucuz bir şehir . alışması biraz zor olabilir hatta baya bi zor olabilir küçük çünkü. ve insanların bakış açısı istanbulda karsılastığın bakış açısından çok farklı olur baştan uyarayım.
  • Teşekkürler cevabınız için. Eğitimi nasıl? İyi diye duydum ama. Genelde çabuk uyum sağlayan bir insanım ben pek sorun olacağını düşünmüyorum ama ailenin bakış açıcı farklı. Oralarda napıcaksın İstanbul'da okumak varken diyor hepsi. Açıkca gözüm korkuyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkmls

Teşekkürler cevabınız için. Eğitimi nasıl? İyi diye duydum ama. Genelde çabuk uyum sağlayan bir insanım ben pek sorun olacağını düşünmüyorum ama ailenin bakış açıcı farklı. Oralarda napıcaksın İstanbul'da okumak varken diyor hepsi. Açıkca gözüm korkuyor biraz.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.