Şimdi Ara

Ateist olmamın gerçek sebebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin gibi bir kaç tane daha Ateist geçinen dengesiz var forumda.
    Konun Ateist geçinenlerin zirvesine oturdu.

Ne demek temizlik nedeni ile dinden çıktım. Senin kafan iyimi arkadaş.
    Yada Ateist değilsiniz. Burada Ateizme çamur atmak için Ateist kılığında topik açıyorsunuz.

Varsa doğru dürüst nedenlerin yaz. Böyle saçma sapan topikler açıp durmayın.

Ben Ateist değilim.
    Materyalist,Marxist,Leninistim.Dini inancım yoktur.Din bir afyondur diyen insanım.
    Sizler gibi insanları gördükçe nerede ise (şaka bir yana. teşbihte hata olmaz.) dindar bir Materyalist olacağım.

Gerçek bir Ateistsen özür diler konunu editlersin.
    Boş konu.Sana fazlada yüklenmek istemiyorum.Yaşın kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi importpccar -- 2 Mayıs 2019; 9:45:50 >

• Sen ateist değilsin direk tembelsin
  • eksik argümanlarla doğru sonuca ulaşmış sayılırsın..
  • importpccar kullanıcısına yanıt
    Yahu ne var arkadaşım ya ille her ateist, "Atomu parçaladım içinden Tanrı parçacığı çıkmadı o yüzden ateist oluyorum" vs mi demek zorunda? Belki ben sıkıya gelemiyorum? Şimdi düşününce, belki de tek sebep bunlar değildi. Çok uzun zaman önce ateist olduğum için, ne için ateist olduğumu pek hatırlayamıyorum. Cidden hatırlayamıyorum ama iyi bir sebepti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Mayıs 2019; 2:14:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vesvese dinini elinden almış

Abdest vesvesesi
    Gusul vesvesesi
    Surekli namaz kilmak zor vesvesesi

Keske biraz relax olabilseydin mukemmelliyetcilik seni bitirmis bu kavramlari arastirirsan hak dine geri dönebilirsin kardesim bir bak istersen

• Milletin önüne kendini alay konusu edecek malzeme atarak yapılan kamu hizmetinin değişmez sponsoru antikorlardır.

• Erkek adamin cekmesi ne zamandan beri bir alay konusu oldu? Alay edeceksen ac kendininkiyle alay et. Herhalde biraz dusuk kultur seviyesindensiniz, biz bunlari akranlarimizla rahat rahat konusuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 5 Mayıs 2019; 1:57:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.