Şimdi Ara

Atesleme sorunu acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var !!!
    2007 lpg li ford fiesta sahibiyim. 3 gundur aracim mars basinca calismiyor. En iyi ihtimallle uzun uzun 2-3 defa basinca aliyor. Bazen bu 5~6 oluyor. Ben aku degismeyeli yaklasik 3,5-4 yil oldu. Ondan suphelendim 2gun icinde iki kere olcturduk. Aku de sikinti yok dediler. Buji olabilir mi dedim ( 3yildan fazla oldu degiseli) o yapmaz dedi usta. Bilgisayara bagladi krank ... biseyi arizali gozukuyor bi onu degistirelim dedi. Sifayen onu degistirelim bunu degistirelimle olmaz bu is. Sorunun sebebi ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskooo -- 20 Temmuz 2016; 20:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseler yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var.aracım 2010 model fiesta.çark şeklindeki arıza ışığı da yanıyor.ustalar yok beyin sorunu yok gem modülü sorunu diye tahmin de bulunup durdular ama hiç birisi arızalı değilmiş.ustaların çoğu iyice sök-tak çalışırsa sorun budur diye kolaya kacar olmuş.tabi taktıkları her parcada bize maddi külfet oluyor.arıza hala devam ediyor bakalım sorun anlaşılacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.