Şimdi Ara

ATEŞLİ SAATLER SERVİSİ KEPAZELİĞİ!! TURKCELL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzinlerden kapatın ve Google Play'den uygulama satın alırken,o "izinler" şeysini dolgunluk olsun diye koyulmuyor okuyun ve alın bence :)

Geçmiş olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasargan

kardeşim bu durumlara düşmemek için hattınızı özel ücretli servislere kapatın olsun bitsin istesenizde böyle bir fatura yansıtamazlar.Geçmiş olsun.

Bu kadar...
  • tikka T kullanıcısına yanıt
    bu olay nasıl oluyor bir tarif etseniz
    Turkcell bizle alakası yok diyormuş arkadaş sms atmamış ama abone olmuş

bu işin içinde kesinlikle operatörler var senin log tutma imkanın olmadığı için adamlar ne derse kabul etmek zorunda kalıyorsun.

duvar kağıdı müzik lazımsa ZEDGE kullanın gerisine karışmayın
  • sırf bu virüslü uygulamaların yüzünden Windows Phone yada ios kullanılmalı.
    Devlet devlet değil ki bu tuzaklara karşı bir yaptırım yapamıyor.
    Al işte kocaman kaya, nerene dayarsan daya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell mi allah korusun....

ver 10 lira al her yöne 200 dk veya ver 23 lira al her yöne 500dk,5000sms,2gb interent.....6 yıldır avealıyım 1 kere internet veya konuşmada zorluk cıkarmadı...çatır çatır çalışıyor
  • Denildiği gibi google playde varsa böyle saçma uygulamalar dikkat edilmeli.

Gecmis olsun.

• Bana da azdırıcı büyütücü reklam mesajları geliyodu
  • +18 e cok takilma uye yaparlar

• Geçmiş olsun hocam cidden kötü bi durum olmuş en azından bundan sonra herkes bilinçli olarak davransınlar

• Turkcell ile alakası yok bu sorunun. Tamamen indirdiğiniz uygulamalar yüzünden.
  • Aynısı vf benim başıma geldi 15 tl konforun gitti.aradım vf ağzıma ne geldiyse saydirdim.konforunu geri yukleyin dedim.olmaz abone olmuşsunuz dediler.bende ben biryere abone olmadım varmı bir sms onaylamismiyim dedim.
    Işte onlar direk cekiyolarmis tlyi bişey yapamazlarmis.
    Ben tlyi vf yükledik karsi tarafa değil dedim.kim benim hesabıma erişim yetkisi verdi dedim siz necisiniz

10 dakika sonra hem tl hemde abonelik iptal mesajı geldi.
    Anlayın ışte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı servis yoluyla Turkcell benden 350 TL tahsil etmiş Mart ayından beridir. Ben konuyu araştırdım ve gerekli tüm mercilere şikayetlerime başladım. Size detaylı bilgi vereyim.

KONTRA6955 servisini araştırdığınızda servisinwww.hotgirl*.c*m.t* adlı siteden yönetildiğini gördüm. Sonra bu siteye servislerine hangi gün saat kaçta hangi IP ve cihaz ile üye olduğumu sordum. Tabi hemen cevabını detaylı olarak ilettiler.

Cevapta önce şunu diyordu :" Üyelik işlemi 3g Operatör interneti kullanarak Mobil tanıtım sayfası:http://hotgirl*.com.t*/Landing/test?t=alm4 sayfasına girilmiş ve kullanım şartlarının altında bulunan "onaylıyorum" kutusunu işaretleyip "tamam" tuşuna basılmasıyla gerçekleştirilmiştir."

Şimdi kandırmaca burada başlıyor. Öncelik verilen link bir kullanıcının adres satırına direkt yazamayacağı ve komut içeren bir link direkt girilmediği açık.
    Bu sayfaya girdiğinizde simsiyah bir sayfa ortada ne buton ne kullanım şartları ne de onay kutusu var. Daha sonra sayfanın kaynağını yani kodlarını incelediğinizde sayfanın tek işlevinin mobil bir cihazla girdiğinizde telefon kimliğinizi numaranızı giriş saat ve tarihinizi kayıt ederek sisteme otomatik üye yapması için bu bilgiyi bir başka kaynağa iletmek.

Sonrasında size reklam gibi görünen ama aslında kendilerini hukuki bakımda sıkıntıda bırakmayacak bir SMS gönderiyorlar o da şu. : "En keyifli ve en yeni videolari dilediginiz zaman cebinizden izleyebileceginiz ATESLI SAATLER video paketine hosgeldiniz. Videolari indirmek icin hotgirl*.co*.t* yi ziyaret edebilirsiniz. Paket aylik tum vergiler dahil 56 TLdir. Aylik servis ucreti haftalik 14 TL, yeterli bakiyeniz olmamasi durumunda gunluk 2 TL olarak tahsil edilecektir. Abone olmak icin ABONE, iptal icin IPTAL yazip 6955 e gonderebilirsiniz. Iptal edilen hafta icin ucret iadesi yapilmamaktadir. Yardim: 2129873012"

Şimdi SMS'e bakınca "Hoşgeldiniz" diyor ancak abone olduğunuzu farketmemeniz için "ABONE olmak için..." diyorlar. Siz de bunu bir reklam SMS'i zannedip üstünde durmuyorsunuz halbuki ilk o sayfaya girdiğinizde üye oldunuz bile. Sonrasında ancak faturanızı detaylı incelediğinizde bunu görebiliyorsunuz o da Turkcell2in sitesinden.

Şimdi Turkcell bu kandırmacaya dayalı bir servise aracılık yaptığı için ikinci derecede suçlu. Bu servis ile sadece Turkcell abonelerinden şikayet var. Ben konuyu BTK'ya şikayet ederek başladım. Sonrasında ilçe tüketici hakem heyetine oradan da savcılığa bu servisin kapatılması ve ücretin iadesi için suç duyurusunda bulunacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artworks -- 13 Eylül 2014; 15:14:01 >

• artworks A kullanıcısına yanıt
    Bunu da haklı bir şeye bağlarlar. Ve sizi mağdur bırakırlar. Tvlerde 3 kuruş etmeyen telefon satışları, bal satışları ıvır zıvır kalitesiz tablet satışları az mı.. Hepsi yasal.
  • Bu tip tuzak servis çok sahiden de ve özel servise kapatmayı öneren arkadaşlara katılmakla birlikte bir de mobil ödeme iptali de güvenlik açısından önemli. Şu linkte ayrıntılı olarak bize olumsuzluk yaratıcak durumlardan korunmanın yolu üç basit adımdan ibaret olarak anlatılıyor:

http://www.xn--7ca6i3b.com/2014/08/2222-ile-turkcellde-guvenlik-ve.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 14 Eylül 2014; 21:28:05 >
  • Tongaya düşmemek gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şikayetlerime BTK ile başladım. Size anlattığım şekilde anlattım ve adresin Whois yani host ve domain kaydını, bana atılan mailler ekte sundum. Gelen cevapları buradan paylaşırım. Eğer iş savcılığa giderse size dosya numarası vs de iletirim ki olumlu bir karar çıkarsa mağdur arkadaşlar emsal karar gösterip dava açabilsinler. Ben gidebildiğim noktaya kadar gitmek istiyorum. Benden kesilen 350 TL nin peşinde değilim. Hatta işi abartıp eğer davayı kazanırsam evliliğimin zarar gördüğünü belirterek tazminat davası bile açmayı düşünüyorum. Çünkü eşimin böyle bir durumun gerçek olduğundan yola çıkarak yani benim bu servisten faydalandığımı düşünerek bana tepki vermeye hakkı var. "Kullanıcı hiçbir içerik indirmemiştir." ifadesi onlara aittir nasıl bir servis ki ben istemişim üyeliği, onaylamışım ama Mart ayından beridir bir şeye bakmamışım ne resim ne video bir de 350 TL ödemişim!

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Bu iyi bilgi teşekkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Bu tip tuzak servis çok sahiden de ve özel servise kapatmayı öneren arkadaşlara katılmakla birlikte bir de mobil ödeme iptali de güvenlik açısından önemli. Şu linkte ayrıntılı olarak bize olumsuzluk yaratıcak durumlardan korunmanın yolu üç basit adımdan ibaret olarak anlatılıyor:

http://www.xn--7ca6i3b.com/2014/08/2222-ile-turkcellde-guvenlik-ve.html

Teşekkür ederim.

• Bu aradahttp://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx adresine de şikayetimi yaptım. Cevapları size ileteceğim.
  • 50 liralık servis nasıl 350 tl oldu ve bu kısıtlama olayı nasıl yapılır tüm operatörler için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.