Şimdi Ara

athlon 200GE CS-GO performansı vs r7 250 karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sadece CS-GO oynuyorum mevcut Pc'im yakında gümleyeceği sinyallerini veriyor özellikleri;

-E8400 - 4GB DDR2 ram -r7 250 128 bit 1gb GPU

Bu pc ile CS-GO orta ayarda 1080p rahat oynuyorum ve bu bana yetiyor

Pc patladığında tam bu performansı en ucuz Pc ile almaya çalışacağım

Size sorum aşağıdaki APU pc benim yukardaki sistemimle aynı performansı verir mi ? 1700 tl aşağıdaki Pc

"https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-athlon-200ge-3-2ghz-8gb-ram-1tb-hdd-oyuncu-bilgisayari.html#!prettyPhoto"

Anladığım kadarıyla ekran kartı ünitesinin vazifesini athlon 200ge ve 8 gb ram veriyor..diğer bir soru da APU pclerde CPU GPU yerine geçtiği için ömrü az mı olur ?

Daha özetle r250 sistemim mi daha kuvvetli yukardaki athlon 200ge mi ?

Şimdiden çok teşekkürler..

• Ekran kartı elinde kalsın anakart işlemci ram 3'lüsünü sat.
  • yani athlon 200ge pc al r7 250 tak diyosun hocam güzel fikir sağol

Bu şekilde yaparsam athlon 200ge yi GPU olarak kullanmasından daha iyi performans alırım yani anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyalçın

yani athlon 200ge pc al r7 250 tak diyosun hocam güzel fikir sağol

Bu şekilde yaparsam athlon 200ge yi GPU olarak kullanmasından daha iyi performans alırım yani anladığım kadarıyla
    Performansları aynı bile olsa, işlemcinin belleği diğer işlerde kullanılabilecek şekilde rahatlamış olur. Atıyorum hem oyun hem video kayıt veya hem oyun hem CPU physx gibi.

Ama grafik performansı düşer mi düşmez mi bilmiyorum. Sonuçta en yeni gpular çok yavaş olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2018; 15:41:6 >
  • aynen hocam r7 250 nin 1000 mhz işlemci gücü var haklısınız bu şekilde kullanmak çok daha verimli olacaktır, 2nize de destekleriniz için teşekkür ederim

• Almışken 2200g alırsan rahat edersin.

Ömür olarak apular gpulardan çok daha fazla ömürlüdür ne ses derdi var nede tozlanma ne şişme olur,ne de fan kırılma vs.

• "ryzen 3 ssd'li 8gb ddr4" 2.250 TL hocam aslında haklısın insanı çok tahrik ediyor :)

Bi de ssd cs'yi çok daha hızlı yüklüyor

"https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-tm-5-2200g-3-5ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-mini-oyun-bilgisayari.html"

Yukardaki linkten daha uygun ryzen 3 stan var mı bildiğin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.