Şimdi Ara

ATHLON II X2 240 - BİOSTAR GF8100 M2+ SE - İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=4710 - 111 TL

BİOSTAR GF8100 M2+ SE

http://www.sanalmarketim.com/urun/4e8991b99889d45ac504e83af50e11fa/BIOSTAR-GF8100-M2+SE-GF8100-DDR2-VGA+LAN+SATA2-16X - 86 TL

TOPLAM 200 TL

GELELİM YAPABİLDİKLERİNE

Anakart Oldukça Hesaplı ve Cılız Duruyor. Nforce 720a Çipsetine Sahip ve Üzerinde GF 8100 Onboard Ekran Kartını Barındırıyor.

Aynı Anakartı Daha önce x2 4200+ İşlemci İle Günlük 3,0 Ghz Hızında Sorunsuz Kullanmıştım. Ve Tekrar Ucuz Amd Sistem Kurmak İstedim Aklıma Yine Bu Anakart ve Oc Potansiyeli Geldi. Athlon II X2 240 İle Süper Bir Performans veriyor. Şuanda Sistemde XP Kullanıyorum ve Diyebilirim ki İnanılmaz Atak ve Performanslı. İyi Bir Ekran Kartı İle Oldukça Ekonomik ve Performanslı Bir Oyun Sistemi Yapılabilir.

MAX MHZ DENEMESİ - ALABİLDİĞİM EN YÜKSEK VALİDATE

STABİLİTE

EVEREST BENCHMARK

SÜPER Pİ - 1 MB TEST

Test Sisteminde Single Kanal Ram Olduğunu ve AMD İşlemcilerinin Bu Testlerde İNTEL İşlemcilere Göre Daha Kötü Sonuçlar Aldığını Düşünerek Değerlendirmek Gerekir.

Şimdilik Yapabileceğim Testler Bu Kadar. Elimde Ekran Kartı Olmadığı İçin Oyun Testi Ekleyemiyorum. Yalnız Onboard Ekran Kartı İle 1080p Çözünürlüğündeki MKV Formatlı Filmleri Kesintisiz Seyredebiliyorsunuz.

Bu İncelemedeki Amacım Benim Gibi Ucuz Ama Performanslı Sistem Kurmak İsteyen Arkadaşlara Yardmcı Olmaktır. Her Zaman İyi Performans İçin Listelerde İlk Sıralarda Yeralan Donanımları Almak Zorunda Değiliz. Sınıfına ve Fiyatına Göre Oldukça Makul ve Performanslı Bir Sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeVeN -- 21 Ekim 2009; 21:46:41 >

• Biostar f/p olarak birinci sırada. Özellikle Mascom gibi iyi bir ithalatçısı oldukça gönüllerde tahtını kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
    Güzel inceleme, özellikle anakarta bayıldım.
    Güle güle kullanman dileği ile.
  • Murat Hocam Teşekkür Ederim. Saygılar
  • Hayırlı olsun. Gerçekten güzel ikili olmuş..Ucuz ve performanslı..Merak ettiğim bikaç şey var cevaplarsan sevinirim;
    Soğutucu stok değil heralde değil mi? bir de film için hangi video oynatıcıyı kullanıyorsunuz. Anakartın o/b ses performansı nasıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 575m

Hayırlı olsun. Gerçekten güzel ikili olmuş..Ucuz ve performanslı..Merak ettiğim bikaç şey var cevaplarsan sevinirim;
    Soğutucu stok değil heralde değil mi? bir de film için hangi video oynatıcıyı kullanıyorsunuz. Anakartın o/b ses performansı nasıl..

Stock Soğutucu Dışında Bir Soğutmaya Sahip Değilim. Değerler Tamamen Stock Soğutucu İle Alınan Değerlerdir.

Hd Film Konusunda Pek Profesyonel Sayılmam Yani Size Bir Sürü Codec Ve Player Tavsiye Edemem Ama ben K-lite Codec Kullanıyorum. Daima Codecleri Güncel Tutuyorum ve Media Player Classic İle Gayet İyi Performans Alıyorum. Onboard Ekran Kartında Donanımsal Hd Video desteği Mevcut ve Doğru Codecler İle Her Player da Tatmin Edici Diyebilirim.

Onboard Ses Performansı Derken Bahsettiğiniz Günlük Kullanım Müzik Video Seslerindeki Kalite İse Zaten Realtek HD in Malum Kalitesi Ve Tatmin Edici. Ama Sonuçta Maliyet Odaklı Bir Anakart ve Tabiki Üst Düzey Ses Kalitesi Beklememelisiniz.

• Sağol .Beklediğim cevaplar bunlar..Anakart maliyet odaklı olmakla birlikte temel ihtiyaçları çok rahat karşılayabilecek seviyede..Buna sevindim..Ses konusunda düşündüğün gibi basit işlemleri kastetmiştim,film-müzik gibi..PII ve Athlon II serisi çıktığından beri artık oc konusunda da çok esnek Amd işlemciler.Umarım uzun süre memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 575m

Sağol .Beklediğim cevaplar bunlar..Anakart maliyet odaklı olmakla birlikte temel ihtiyaçları çok rahat karşılayabilecek seviyede..Buna sevindim..Ses konusunda düşündüğün gibi basit işlemleri kastetmiştim,film-müzik gibi..PII ve Athlon II serisi çıktığından beri artık oc konusunda da çok esnek Amd işlemciler.Umarım uzun süre memnun kalırsın.

Güzel Dileklerinize Teşekkür Ederim. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginç olan ben anakartı hızlıal. dan 82 ytl den 2 tane aldım 6 ay ı geçti hemde.

işlemciler zaten ucuz ben imzaki ile gayet memnunum. DVI I YOK + RAM SLOT LARI az belki ama çok çok stabil.
  • Gerçekten fiyatına göre çok güzel anakart. GF8100 çipseti de o kadar eski sayılmaz. gigabyte ın 8100 çipsetli anakart modellerinin 80 dolar civarında olduğu düşünülürse fiyatının uygunluğu daha bir göze çarpıyor. Katı kapasitör kullanılmamış olması ve 95W TDp yi aşan işlemcilerle kullanılmamasın önerilmesi gibi bazı dezavantajları olmakla birlikte , bu fiyata normal bir kullanıcının beklentilerini karşılayabilecek fiyatına göre güzel bir anakart.
    Piyasada Biostar GF8200 çipsetli olanları da var.

www.exa.com.tr ya dawww.hepsiburada.com.tr den temin edilebilir

• 8200 olan modelde 1-2 aydır HIZLI.AL da net ten satışta ve zaman zaman 45-80tl arası gidip geliyor. ben halen 8100vga lı ürünü x2 5000+ 3,2 oc likullanıyorum 1 gün takılma olmadı. şimdi ise 785g ( hd 4200 vga ya geçcem ) sempron 140 ile yoluma devam edeceğim. BİOSTAR 8200 modeli KESİNLİKLE tavsiye ederim , olmazsa düşün donanımlı olsada ( yonga seti + çekirdek açma özelliği ile ) 785g en iyisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.