Şimdi Ara

athlon II x3 425 @ phenom II x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım athlon II x3 425 biostaki çekirdek açmayla phenom II x4 oldu(yanılmıyorsam) ss ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum...Anakartım Asus 785g

athlon II x3 425 @ phenom II x4

• Hem cache hem çekirdek ha..Hayırlı olsun İlk parti alanlar şanslı olacak gibi hissediyorum..Prime 95 ile en az yarım saat stabilite testi yapmanızı tavsiye ederim.
    İşlemciyi nerden aldınız? Vatandan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 27 Ekim 2009; 21:12:27 >
  • Athlon, Deneb işlemcilerini kullanırsa olacağı bu.

Hayırlı olsun hocam yine iyisiniz.

575m pardon hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 27 Ekim 2009; 21:18:01 >
  • Propus mu? Deneb diyecektin heral..Propusler 0dan tasarım ne cache ne çekirdek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 575m

Propus mu? Deneb diyecektin heral..Propusler 0dan tasarım ne cache ne çekirdek var.

Pardon Deneb Phenom serisi için kullanıyordu karıştırdım. Propus aklıma takılmıştı doğru diyon benim hatam.
  • bios ayarlarını kurcalamak böyle birsey iste hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 27 Ekim 2009; 21:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

Orijinalden alıntı: 575m

Propus mu? Deneb diyecektin heral..Propusler 0dan tasarım ne cache ne çekirdek var.

Pardon Deneb Phenom serisi için kullanıyordu karıştırdım. Propus aklıma takılmıştı doğru diyon benim hatam.

Yok yahu, önemli değil hatırlattım sade..Şuraya bi link ekliyim de gözünüz parlasın.Athlon x3den Phenom II 965e kafa tutan işlemciyi görün çekirdek+cache açılmış yukardaki işlemci gibi..

http://www.insidehw.com/Reviews/CPU/AMD-Athlon-II-X3-435-and-AMD-X4-Athlon-II-630/Page-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 28 Ekim 2009; 1:17:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Revizyon numarısıda verseydiniz daha aydınlatıcı olurdu.
  • bu amd bunların olduğunu bilmiyo mu yaw nasıl böyle şeyler yapıyo.. bunu gören phenom II almaktan vazgeçip athlon II alır amd para kaybeder nasıl bunları göze alıyo... başka bi yönden de bilerek yapıyo müşteri çekmek için...

bu arada hayırlı olsun bi test yapsana bi çekirdek kapalıyken bi açıkken farka bakalım
  • Ben de x4 20 çalıştırabilirim arkadaşım önemli olan test Hayırlısıyla çalışır inşallah
  • İyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar, işlemcinin vid'i 1.2250 iyi mi bilemiyorum, ilk denemem yarım saat prime 95 stabil görünüyor hatta undervolt 1.10 denedim o da yarım saatte hata vermedi.Daha sonra daha uzun yapacağım.İşlemcinin revizyonu :CAYCY AC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 28 Ekim 2009; 16:46:15 >
  • Phenom II işlemci almayı planlıyordum ama şu haberlerden sonra pek niyetim kalmadı. Bu serilerde Deneb kullanan zihniyeti anlamıyorum. AMD her çıkardığı seride ilk parti işlemcileri Deneb kırması yapıyor. Ne mantık anlamadım...

maverick72 Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın işlemcinizi...
  • Öncelike hayırlı olsun. Müsadenizle birkaç sorum olacak. Anakartınızın modelini yazabilir misiniz? Bir de söylemenizin bir mahsuru yoksa işlemciyi nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
  • Sanirim anakart acc destekli olmalı.
    Baya iyi olms hayirli olsun.
  • tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

bu amd bunların olduğunu bilmiyo mu yaw nasıl böyle şeyler yapıyo.. bunu gören phenom II almaktan vazgeçip athlon II alır amd para kaybeder nasıl bunları göze alıyo... başka bi yönden de bilerek yapıyo müşteri çekmek için...

bu arada hayırlı olsun bi test yapsana bi çekirdek kapalıyken bi açıkken farka bakalım

işlemci phenom II x4 940 BE 'den kırma.. hal böyle olunca Amd bu işlemcileri elinden çıkarmayla uğraşıyor..
    Yani eğer DDR3 Destekli bi sistem kurmayı düşünüyorsanız bu işlemciyi kullanamazsınız diye düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 5 Kasım 2009; 9:29:41 >

• quote:

aRiSe*
    işlemci phenom II x4 940 BE 'den kırma.. hal böyle olunca Amd bu işlemcileri elinden çıkarmayla uğraşıyor..
    Yani eğer DDR3 Destekli bi sistem kurmayı düşünüyorsanız bu işlemciyi kullanamazsınız diye düşünüyorum :)

Sistemim ddr3.Birde x4 940'ın HT'si 1800 bu 2000.Başka birşeyin kırması olsa gerek.
  • nasıl çalıştırıyo anlamadım şimdi :S CPU-Z de 940 pin olduğunu yazıyo.. 940 pin olup da 4 çekirdekli Phenom II X4 940'dan başka hangi işlemci var hiç bir bilgim yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

nasıl çalıştırıyo anlamadım şimdi :S CPU-Z de 940 pin olduğunu yazıyo.. 940 pin olup da 4 çekirdekli Phenom II X4 940'dan başka hangi işlemci var hiç bir bilgim yok....

Arkadaşın anakartı 940 pin Cpu-z onu gösteriyor. İşlemci 938 pin. Phenom II 945 büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

İyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar, işlemcinin vid'i 1.2250 iyi mi bilemiyorum, ilk denemem yarım saat prime 95 stabil görünüyor hatta undervolt 1.10 denedim o da yarım saatte hata vermedi.Daha sonra daha uzun yapacağım.İşlemcinin revizyonu :CAYCY AC

arkadaşım işlemciyi hangi mağaza-int. sitesinden aldın?? Bize daha fazla bilgi verirmisin?? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.