Şimdi Ara

Athlon II X3 Vs Phenom II X2 550 Black Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ArkadaşLar İşlemci Alıcağım Sizinde GörüşLerinizi ALmak İstiyorum.. Bana hangisini Önerirsiniz.. Athlon II X3 435 AM3 2.9GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemcimi? Yoksa Phenom II X2 550 Black Edition AM3 3.1GHz 7MB Cache 45nm İşlemcimi? Sizin Tavsiyeniz Nedir.. TEşşkkurler.

• Kullanım amacı?
    Oyun,internet,download?
  • VaLLa Abi İşte Ne bileyim Biraz hızLı oLsun Felan Dedim Yani Bencmark testlerini 16 saniye x3 bitiriyor 550 23 saniyede bitiriyor kafam karıştı biraz ama bilmiyorum sizlere sorayım dedim mesala benim yerimde olsam siz hangisini tercih ederdiniz ve neden
  • ben olsam yerinde amd x3 425 alırdım . 150 liradır kendisi . şansın varsa amd x3 425 in l3 cachesini ve 4. çekirdeğini açmış kullanıcı arkadaşlar var forumda . biraz kurcalarsan böyle de bir sonuç yakalayabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trap_Seller

ben olsam yerinde amd x3 425 alırdım . 150 liradır kendisi . şansın varsa amd x3 425 in l3 cachesini ve 4. çekirdeğini açmış kullanıcı arkadaşlar var forumda . biraz kurcalarsan böyle de bir sonuç yakalayabilirsin .

Bende Biraz Öyle düşünüyorumda Genede Size Sormak istedim BiLgi Almak istedim 1.5 chachesi Sadece Beni İşkilendiriyor biraz O yüzden Biraz Tereddüt Ettim ama Amd Lerde Pek Sorun değil galiba Ya Chache ?
  • x4 620 Amd için çok başarılı bir işlemci oldu. Önbelleği olmamasına rağmen l3 seviyesinde, işlemci fiyatına göre en sağlam performansı sunan işlemci, yougamers sitesinde fiyatına göre 2 çekirdekli işlemcilerle kıyaslamışlar yanlışlıktan. Ancak cpumarktan fiyatına göre $ başına aldığı skor 124, 2. en yüksek değeri olan x4 965 96 almış.
    Aynı işlemcinin 3 çekirdeklisi x3 425-435 almanı öneririm ben de. Her bakımdan fiyatına göre daha çok iş yapıyor propuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 23 Kasım 2009; 4:08:03 >
  • Hepinize Cok teşekkur Ederim Saolun Yardımlarınız İçin Bende x3 435 tercih Etmeye Karar Verdim umarım Pişman olmam :)
  • x3@x4 olma ihtimali kadar x2@x4 olma ihtimali de var çünkü 2 işlemcide yeni üretim bu nedenle x4 üretim bandından çıkmış olmaları muhtemel

tercih yaparken temel unsur kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak modeller arasında F/P oranına göre karar vermesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

x3@x4 olma ihtimali kadar x2@x4 olma ihtimali de var çünkü 2 işlemcide yeni üretim bu nedenle x4 üretim bandından çıkmış olmaları muhtemel

tercih yaparken temel unsur kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak modeller arasında F/P oranına göre karar vermesidir.

Sen olsan hanginisi seçerdin abi?
  • ben olsam 550 alırdım
  • hızlı olmasını istiyorum dedin ozmn Phenom II X2 550 Black Edition AM3 3.1GHz 7MB Cache 45nm İşlemci
  • iki işlemcidede şansın varsa 4 çekirdek açılırsa kullanabilirsin 550 alma 435 al işini garantiye almış olursun 550 daha pahalı ama dahada yavaş bu saatten sonra çift çekirdekli işlemciler yavaş yavaş demode olmaya başladı şansını denersin şimdi şöyle anlatayım 550 aldın işin ters gitti çekirdekler stabil olmadı açılmadı mecbur çift çekirdek olarak kullanacaksın 435 aldın diyelim ondada işler ters gitti 4.çekirdek açılmadı ancak en azından fazladan bir çekirdeği var anlamışsındır umarım anlatmak istediğimi 1.5Mb ön belleği olmasına rağmen 550 yi geçiyor hatta x3 720 ye kafa tutuyor bazı testlerde o.c potansiyelide iyi.
  • 2-3 çekirdek iş gücü olarak size fark etmeyecekse

fiyatı uygun olanı seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

2-3 çekirdek iş gücü olarak size fark etmeyecekse

fiyatı uygun olanı seçin

Tamam. Saolasın x3 435 alacağım. Bencmark 32m Testlerindede baya fark var 550 23 saniye x3 16 saniye fark ortada tabikide 435 iyi anladım teşşkkurler hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK1P60! RequeM

iki işlemcidede şansın varsa 4 çekirdek açılırsa kullanabilirsin 550 alma 435 al işini garantiye almış olursun 550 daha pahalı ama dahada yavaş bu saatten sonra çift çekirdekli işlemciler yavaş yavaş demode olmaya başladı şansını denersin şimdi şöyle anlatayım 550 aldın işin ters gitti çekirdekler stabil olmadı açılmadı mecbur çift çekirdek olarak kullanacaksın 435 aldın diyelim ondada işler ters gitti 4.çekirdek açılmadı ancak en azından fazladan bir çekirdeği var anlamışsındır umarım anlatmak istediğimi 1.5Mb ön belleği olmasına rağmen 550 yi geçiyor hatta x3 720 ye kafa tutuyor bazı testlerde o.c potansiyelide iyi.

NEYE DAYANARAK DAHA YAVAŞ 550 ACABA?
    http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3572&p=5

• Phenom II X2 550 Black Edition
  • http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3663&p=2
    x3 425 153 skor almış, x2 550be'nin 167 skoruna karşılık. Ama 3 çekirdek olduğu gerçeğini değiştirmez, canın isterse bunu da 3.1ghze hız aşırtabilirsin ondan sonra paylaşırlar kozlarını.
  • Ben aldım athlon 2 425 phenom 2 oldu ve stabil ocsiz olarak kullanıyorum kesinlikle 425 al açarsın.Phenom x2 lerde açılıyo diyolar ama athlon 2 hem daha ucuz hemde daha fazla ihtimali var fakat 435 alma 425 ler daha garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Ben aldım athlon 2 425 phenom 2 oldu ve stabil ocsiz olarak kullanıyorum kesinlikle 425 al açarsın.Phenom x2 lerde açılıyo diyolar ama athlon 2 hem daha ucuz hemde daha fazla ihtimali var fakat 435 alma 425 ler daha garanti.

Geberit arkadaşın dediği gibi x3 425 almalısın, ben de var x4 b25 phenom II 4 çekirdek olarak kullanıyorum. x3 435 e 200mhz fark için fazla para vermek gereksiz.
  • Bende 550 BE mi alsam acaba diyorum ya ?öncelik olarka ucuz olmasını istiyorum
    kullanım amacı:
    bluray kopyalamak yazmak
    netten download firefox vs
    Media player classic ile 1080p film izlemek skystar 2 HD bağlamak 1080i Tv kaydı yapmak (sanırım ekran kartı mutlaka gerekli bunun için)
    HTPC gibi kullanıcam yani makineyi HDMI çıkışlı Dolby destekli bir anakartla..
    Ne önerirsiniz ucuz olarak?
    Oyun oynamıyorum hiç Xbox var zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 19 Aralık 2009; 19:43:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.