Bildirim
Athlon x4 950 overclock
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam öncelikle default olarak konuya cpu-z benchmark eklermiisniz ? fazlaca merak edilen bir işlemci. önerilerde bulunuruz yaparız bişeler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
stok fanla yüksek değerlere ulaşamazsın su soğutma kullanıyor nette yaptık diyenler.3.9 üzeri zor diyorlar burada 4.2 yapmış biri bios ayarı da gösteriyor asus anakartta fakat cpu-z sonucu çok kötü.
https://www.youtube.com/watch?v=TjynC0NOlfc -
-
https://forum.donanimhaber.com/cpu-z-benchmark-sadece-1-79-ve-validasyon--109123609
bu basliktan 1.79 ve sonrasi dedigim yerde fx islemcilere bakabilirsin.tek cekirdek demissin ama oc yapsan kac olacak x4 islemcide kurtarmaz bence diyelim 300 bile yapsan.8300 serisi olsa biraz cekirdekten kurtarirdin.ben ve forumdan bir arkadas 8320'ye 1060 taktik kullaniyoruz.islemcinin gorevi ekran kartina yetmesi degil midir?ekran kartin ne bu arada? -
Ekran kartım gt 1030 . Oynadığım oyunlar cs go ve lol gibi tek çekirdek performansı isteyen oyunlar . Ben çok garip bir sorun yasıyorum cs go ve lol de işlemci kullanımım %50 %70 arası geziniyor ama ekran kartı kullanımım %30 %40 larda takılı kalıyor . Sadece bu iki oyunda . Ne yaptıysam düzelmedi bende son çare bunu denemek istedim . Sizce stabil kaç ghz e sabitlemeliyim şuan stock 3.5 boost ile 3.8 oluyor . -
boost 3.8 demek butun cekirdekleri degil yarisini kapsiyor biliyorsun.cs go cok sıkıntılı bir oyun iyi sistemi olanlar da sorun yasiyor bence bosuna ugrasiyorsun sistemle tek cekirdek artsin su olsun bu olsun diye.hic ugrasma oyunun ariza oldugunu kabul et ve yazilimsal cozumler dene format at sil bastan kur aklina yazilimsal cozum ne geliyorsa.gelmiyorsa google'da kesin vardir o oyunlarda sorun yasayanlar.gt1030'a elindeki islemci yeter.yetmeyen sey oyunsa oyunda arayacaksin hatayi.boost 3.8 olan islemciyi 3.9 diyorlar bak yapinca gozle gorulur bir tek cekirdek artisi olmaz eline bir sey gecmez bosver ugrasma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lipton78
Ekran kartım gt 1030 . Oynadığım oyunlar cs go ve lol gibi tek çekirdek performansı isteyen oyunlar . Ben çok garip bir sorun yasıyorum cs go ve lol de işlemci kullanımım %50 %70 arası geziniyor ama ekran kartı kullanımım %30 %40 larda takılı kalıyor . Sadece bu iki oyunda . Ne yaptıysam düzelmedi bende son çare bunu denemek istedim . Sizce stabil kaç ghz e sabitlemeliyim şuan stock 3.5 boost ile 3.8 oluyor .
4.2 ghz de stock fanla kullanılabilir diye düşünüyorum ama cpu-z bench sonucuna göre gerçekten x4 860k ile aynı mimariyi taşıyor gibi görünüyor. performans anlamında beğendiğim bir işlemci olmayacak sanırım.
gt1030 = gtx 750 desek işlemcinin şu hali ile bile sorunsuz kullanılması lazım. cs go zaten sabıkalı çok bişey beklemeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman hiç uğraşmıyayım yani öylemi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X