Arkadaşlar eski bi oyun tomb raider underworld var elimde sistemim 2.2 core 2 duo çift çekirdek işlemci 2 gb ram ati x800 gto ekran kartı var elimde ''failed to initialize direct3d with current settings'' diye hata veriyor oyunun istediği ekran kartı Ati 1800XT acaba ekran kartımmı yetersiz tüm güncel sürücü ve direcktX i falan kurdum
underworld o kadar eski bir oyun değil demekki. minimum 1800xt istiyorsa zaten x800gto ile pek randımanlı oynayamazsın. min 1800xt istiyorsa sağlam oyundur bi zamanlar 1800xl ile 3-4 sene önce o zamanın sağlam oyunlarını açabiliyordum ki 1800xt ten de zayıftı.
X800 shader model 2.0,SM 3 isteyen bir ayar açık sanırım oyun açılmadan önce çıkan menüde optionsdan kıs bazı ayarları,HDR falan gibi.
walla X800 GTO oyunu hiç açmıyo :) X800 1800xt den düşükmü yani , 1800XT mi almam lazım? oyunu oynamamamın nedeni ekran kartımı acaba? sen ne tavsiye edersin hangi ekran kartını almam lazım?
hiç bi ayarı değiştirmeme izin vermiyo options, 5. kattan aşağı atcam ekran kartını az kaldı sıyırdım :)