Şimdi Ara

ATI 3870x2 İÇİN 28 OCAĞA YENİ SÜRÜCÜLER HAZIRLIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ATI 3870x2 İÇİN 28 OCAĞA YENİ SÜRÜCÜLER HAZIRLIYOR.

Merhabalar,

Fudzilla'nın haberine göre, Ati'nin inceleme sitelerine gönderdiği 3870x2 sürücülerinden daha hızlı ve sorunsuz sürücüler hazırladığı ve özellikle Crysis için iyileştirmeler yapacağı belirtiliyor.

3870x2'nin de bu sürücülerle birlikte 28 Ocak itibarıyla çıkması bekleniyor.

Aynı sitede 3870x2'lerin yeterli sayıda üretileceği ve çıktığı gün tükenmeyecek kadar çok sayıda stoklarda bulunacağı, kartın zaten uzun zamandan beri hazır olduğu, gecikmenin sürücülerin tam olarak olgunlaşmasının beklenmesinden kaynaklandığı belirtilmiş.

Özellikle 9800gx2'nin 8800 gt ve g92 8800 gts'ler gibi sınırlı sayıda üretilmesi durumunda, Hd38xx'lerin satışlarındaki gibi Ati üretim avantajını kullanarak satış rakamlarını, (ve fiyatını) yüksek tutabilir.

Yeni sürücülerle yapılacak testleri bekliyoruz..

Kaynak:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5299&Itemid=1
    http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5298&Itemid=1

• iyi crysis bahaneside kalmaz böylece
  • walla ben sabırsızlıkla bekliyorumda kartı benim kasaya sığmayacak galiba 2900xt den ne kadar uzun acaba bu kart , asus ta250 kasama 2900xt sığıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinolampx

walla ben sabırsızlıkla bekliyorumda kartı benim kasaya sığmayacak galiba 2900xt den ne kadar uzun acaba bu kart , asus ta250 kasama 2900xt sığıyordu

Kartın uzunluğu 26,5 cm, sabah kaldırılan tomshardware.com'daki makaleye göre.
  • haber eski ama söylemeden geçemeyeceğim. bu kartı almayın. adam gibi sürücüsü yok.. kartı kullanıyorum. berbat ötesi birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

haber eski ama söylemeden geçemeyeceğim. bu kartı almayın. adam gibi sürücüsü yok.. kartı kullanıyorum. berbat ötesi birşey.

7 ay geçmiş haberden hala düzelme yok mu?
    Peki ati sürücülerine nvidiacılar laf atınca züğürt tesellisi oluyo dendi.Sizin bir kullanıcı olarak yorumlarınız "berbat ötesi" oldu.sizce nvidiacılar için bu züğürt tesellisimi hakkaten?
  • buraları mezarcılar basmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

buraları mezarcılar basmış

O zaman mezarlıkta gezeceğine git çarşıda gez.

Konuya gelince...Ati için
    hotfixsi kur, Driverı kur, CCCyi kur, ati flashı kur.... kur allah kur.. Halime ağlayyımmı güleyimmi. Bi de çalışsa gam yemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 21 Temmuz 2008; 15:27:18 >
  • 1 yıl sonra surucu mu cıkcak ya bu kadar saçmalık olmaz 3870x2 aldın cıkar cıkmaz..bide baktın 1 sene sonra sürücü cikiyor
  • quote:

quote:

hotfixsi kur, Driverı kur, CCCyi kur, ati flashı kur.... kur allah kur.. Halime ağlayyımmı güleyimmi. Bi de çalışsa gam yemeyeceğim.

kardeşim zaten çarşıyı bastınız ne mezarlığı
    konuya gelince sen çorba etmişsin kartı ne performansı bekliyosun

• Bu foruma yazık ediyorlar ya az araştırmadan sıplamayın yazılara ya yuh dıyorum bestercan az tarıhe bak kardeşim yazık ya
  • hort ben seneye sandım. bi an akklımdan 3ı870x2 almak geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: unixx

Bu foruma yazık ediyorlar ya az araştırmadan sıplamayın yazılara ya yuh dıyorum bestercan az tarıhe bak kardeşim yazık ya

sende benim yazdığım ilk mesaja bak. bende sana yuh diyorum. yazıklıktan bahsedeceğine adam gibi çözüm bul yardımcı ol.
  • Bu forumda ne konular hortlatılıyo çözüm bulmak için. Adamın bi sıkıntısı var ki araştırmış bulmuş çözüm bulmak için yazdıklarınıza bak ya.
  • quote:

quote:

Kartı kullanmıs bırı olarak sızın bu sankı yuzyıllar suren ugraslarınızın hıcbırını yapmadım.Sorunu once kendınızde sonra kartta arayın.Bu tur gereksız catısmalar hep var forumda zaten ustunden 6 ay gecmıs bır konuyu hortlatmak sıze ne kazandırdı merak ettım.Varsa sorununuzu tam olarak soyleyın yardımcı olmaya calısalım..

• Çıkacak sürücü ya adamlar hazırlıyor merak etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.