Şimdi Ara

Ati 4850 Problemi ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana sıcaklık değerleri fazla olduğundan vpu recover hatası gibi geliyor.x1950prodada bu sorun vardı.bana kalırsa kartın vmr leri çok ısınıyor.zaten videodada fanın yanındaki soğutmaya değmeyin yakıyor falan demiştiya galiba ondan.eyvahlar olsun sakın kimsa stok soğutma almasın valla çok uğraşır.

gelelim senin soruna dediğim yere doğru üfleyen bi kasa fanı montelersen sanırım sorunun çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Ekran kartıyla alakası yok vista sorunlu. Hangi kartı takarsan tak vista orijinal değilse bir süre sonra aynı naneyi yiyor.

Valla işin aslı 3850 yi vistada yaklaşık 6 ay kadar kullandım ve inan problem yaşamadım....(64bit ultimate)
  • Arkadaşım sorunun çözümü aslında ekran kartının bios ayarlarında yatıyor. Muhtemelen oynadığın oyun eski bir oyun ve grafik kartı zorlanmadığından low 3d clocks olarak çalışıyor ve onun voltajı normal 3d voltajına göre düşük. Bios editor çıkınca lower 3d voltajını 3d voltajı ile aynı yap sorun kalmayacak. Ben bunu yaptım hiçbir oyundan hata almadım. İlk başlarda çok sinir olmuştum ama şimdi gayet memnunum.

Tabi biosla oynarken ne yaptığını iyi bilmen lazım!!!
  • Ya kafayı yiycem xp de denedim oyunu VPU recovery hatası verdi fakat bu sefer 1 saate yakın oynadıktan sonra verdi bu hatayı. GÜç kaynağından desem fsp 600 watt, çok ısınıyo desek herkesinki hemen hemen öyle ne yapcizz şimdi peki bu vpu recovery nin garanti kapsamında olduğunu sanmıyorum:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: caynes

Ya kafayı yiycem xp de denedim oyunu VPU recovery hatası verdi fakat bu sefer 1 saate yakın oynadıktan sonra verdi bu hatayı. GÜç kaynağından desem fsp 600 watt, çok ısınıyo desek herkesinki hemen hemen öyle ne yapcizz şimdi peki bu vpu recovery nin garanti kapsamında olduğunu sanmıyorum:(

Hacı VPU Recover Hatasının çıktısını al, kullandığın sistemi özellikle PSU büyük harflerle yazarak hiç vakit kaybetmeden aldığın firmaya geri yolla. VPU Recover kapı gibi garanti kapsamında anında değişim iste kartın. Benim 3870dede aynısı oldu,hemen değiştirdiler.

Ayrıca üste bir arkadaş Sapphire markasına hemen çamur atmış normal demiş.Hayır arkadaşım hiçte normal değil,bırakın artık şu Sapphire'e çamur atmayı.

• Sapphire oldugu için birşey diyemiycem nasıl başarıyorlarsa her kartlarında arza cıkma ihtimali çok yüksek oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

Sapphire oldugu için birşey diyemiycem nasıl başarıyorlarsa her kartlarında arza cıkma ihtimali çok yüksek oluyor

Aynen arkadaşım ben buralarda çok şikayet okudum ve bende olsam haklı olarak uzak dururum bu birazda sapphire'nin atiden yüksek adetli gpu alımından olabilir fazla iredelemiyorlar üretim süreçlerini bence ayrıca ben buradakilerin yerinde olsam buradaki şikayetleri kulak arkası etmezdim çünkü bende 1 2 kez burnumun dikine giderek yok canım ne olacak tarzı yaklaşım yaptım ve şikayet edenlerin şikayetleri benimde başıma geldi o yüzden kulak arkası etmeyin.
  • quote:

Ekran kartıyla alakası yok vista sorunlu. Hangi kartı takarsan tak vista orijinal değilse bir süre sonra aynı naneyi yiyor.

ne ilgisi var? bide senden duyuyorum olmadı hacı olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Bendeki vista sürümü öyle hacım valla. Elli sefer format attım naaptımsa ııh bir süre sonra ya oyundan atıyor ya mavi ekran reset ya da renkler alacalı bulacalı olup kitleniyor. Oyun oynamazsan mesele yok o zaman tıkır tıkır çalışıyor. Xp de sorun sıfır.
  • ben de de vista inanılmaz stabil çalışıyor bence sorun kart ile ilgili olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bendeki vista sürümü öyle hacım valla. Elli sefer format attım naaptımsa ııh bir süre sonra ya oyundan atıyor ya mavi ekran reset ya da renkler alacalı bulacalı olup kitleniyor. Oyun oynamazsan mesele yok o zaman tıkır tıkır çalışıyor. Xp de sorun sıfır.

kendin demişsin oyun oynamazken sorun yok tıkır tıkır.. o zaman stabilite ile ilgili olmasın? xp ile vista da kullandığın donanımdaki hız aştırma aynımı? bellek miktarı ne? 2gb den az ise zaten vistayı geç gitsin. ama vista ile ilgili değil bu durum. kullandığın donanımlara ait yazılmlar sebep olabilir. ama vista orjinal değil diye kart mı kitlenir canım sende

arkadaşın durumu bana biraz GPU sıcaklığının oyunlarda dahada yükseldiğinden kitlenme yapıyor gibi geldi. 78c idle demiş bunun load değeri 95c yi aşar.
    şimdi başka arkadaş dicekki aynı sıcaklıkta bende sorun yok ama..

Allah yapısı değil sonuçta, kul yapısı. her Gpu çalıştığı değerde belli bir dereceden sonra aynı tepkiyi vermeye bilir. ( kitlenmek gibi)

• quote:

Orjinalden alıntı: cenova

ben de de vista inanılmaz stabil çalışıyor bence sorun kart ile ilgili olabilir.

Benim için söylüyorsan kartım his ıceq 3870 ve hiçbir sorunu yok.

@865pe

Değerler tamamen aynı. 2 gb ramim var. Masaüstü kullanım 540mb civarı. Mesela garip bir şekilde assasini masaüstüne indirip tekrar çalıştırmaya kalkarsan makina direkt reset atıyor. Anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 27 Haziran 2008; 15:54:27 >
  • artı gözlemlediğim kadarı ile vista64 (SP1), vista32 (SP1)den çok daha stabil. günlerdir kullanıyorum tık yok. yeminbillah Q6600@3.7 PC gece gündüz açık.
  • quote:

artı gözlemlediğim kadarı ile vista64 (SP1), vista32 (SP1)den çok daha stabil. günlerdir kullanıyorum tık yok. yeminbillah Q6600@3.7 PC gece gündüz açık.

Bir ara 64 bit vista alıp deneyim bari.
  • quote:

quote:

artı gözlemlediğim kadarı ile vista64 (SP1), vista32 (SP1)den çok daha stabil. günlerdir kullanıyorum tık yok. yeminbillah Q6600@3.7 PC gece gündüz açık.

Bir ara 64 bit vista alıp deneyim bari.

kesinlikle dene Vista64 bit dene sürücülerle ilgili kurmada vs en ufak sorun yaşamadım tıkır tıkır herşeyi tanıyor kelata.

Arkadaşın sorunu büyük oranda %80 GPU ısısı ile ilgili.. fan ayarı için sanırım asus smart doctor yazılımı oluyor diye duydum. yazılımı yükle fan ayarını %70 lere çıkar bidaha dene kitlenme olacakmı.

tecrübe ile sabittir..

• Ben 64bit vistada şuan COD4 deniyorum, hiç sorun yok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cenova

ben de de vista inanılmaz stabil çalışıyor bence sorun kart ile ilgili olabilir.

Benim için söylüyorsan kartım his ıceq 3870 ve hiçbir sorunu yok.

@865pe

Değerler tamamen aynı. 2 gb ramim var. Masaüstü kullanım 540mb civarı. Mesela garip bir şekilde assasini masaüstüne indirip tekrar çalıştırmaya kalkarsan makina direkt reset atıyor. Anlamadım gitti.

arkadaşın kartı için söylemiştim.
  • quote:

kesinlikle dene Vista64 bit dene sürücülerle ilgili kurmada vs en ufak sorun yaşamadım tıkır tıkır herşeyi tanıyor kelata.

Sen daha Atiyle tanışmadın tabii konuşması kolay. Yarın birgün 4870 i takınca görürüm ben seni tıkır tıkır tanıyo mu tanımıyo mu. Ati hdmi audio sürücüsünü tanıtana kadar anandan emdiğin sütü burnundan getiriyo bea.
  • ozaman 4870
  • quote:

quote:

Sen daha Atiyle tanışmadın tabii konuşması kolay. Yarın birgün 4870 i takınca görürüm ben seni tıkır tıkır tanıyo mu tanımıyo mu. Ati hdmi audio sürücüsünü tanıtana kadar anandan emdiğin sütü burnundan getiriyo bea.

Hem ATI hemde Vista64bit kullanıcısıyım.Sorun yok gayette güzel tanıyo valla.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.