Şimdi Ara

Ati 4850 Problemi ACİL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSU problemi olamaz çünkü HD4850 kaliteli 450-500W ile sorunsuz çalışır. Çok güç tüketen bir kart değil yani.

Vista da yazılımsal da birçok sorun olabiliyor. Yani tekrar temiz sistem ve sürücüleri kurup dene bir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caynes

Bu arada Anakartım Asus m2npv-mx amd 5200+ işlemcim var üzerinde

arkadaşım daha önceki ekran kartındada olmuş demekki sorun sende önceden vardı ve anakartının modeli m2npv mx yani bu nvdia chipli bir anakart, inan benim elimden ne kadar nvidia chipli anakart geçtiyse hepsinde bir sorun çıkdı, acil olarak bir anakart deniyip sorunun düzelip düzelmediğine bakabilirisn, ve inan yüzde 90 anakarttan çıkacak, aldığın anakart nvidia chipli olmasın yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 27 Haziran 2008; 22:17:24 >
  • Tahminim anakarttan en son çare onu değiştiricem arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler son durumu bildiririm
  • şapır şupur demekle olmuyormuş demekki...
  • Anakarta karar veremedim bu seferde buraya başka bi konumu açsam ama fazla kalabalık yapmak istemiyorum. AMD x2 5200+ işlemcim var

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31313
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31271

Bunlardan benim sistem için hangisi mantıklı yada intelemi geçeyim be yaf:(((

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

quote:

YA bu sorunun ısıyla uzaktan yakından alakası yok atı bilerek fanını düşük hızda tutuyorki ses yapmasın ama fazla ısınıyo demekki karta zararı yokki atı böyle bi yol bulmuş..Kardeş kart bozuk git değiştir şapır alma hıs al gb al palit al gecube al ama sakın şapır alma ben şu an x1950 gt agp şapır var bu kartın Allah belasını versin tam 3 kere bozuk halada tekliyo

ŞAPIR

bence de reklama gerek yok

• stok fan değerlerini riva dan yükseltin % 60 70 lere getirmenizi öneririm ve tekar sıcaklık kontrolu yapıp durumu bildirin
  • Haydaa yeni anakartta denedim vistada gene hata verdi (atidxx32.dll) crysis oyununda aynı problem gibi görünüyor fakat assassin creed oyununu 2 saat oynadım çatır çatır bi halt olmadı anlamadım gitti ne olduğunu bilgisayarcılarda anlamadı:))xp de de GRİD de exe hatası veriyo bazen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caynes

Haydaa yeni anakartta denedim vistada gene hata verdi (atidxx32.dll) crysis oyununda aynı problem gibi görünüyor fakat assassin creed oyununu 2 saat oynadım çatır çatır bi halt olmadı anlamadım gitti ne olduğunu bilgisayarcılarda anlamadı:))xp de de GRİD de exe hatası veriyo bazen.

O zaman sorun hala vpu recover gibi duruyor. Ben de bir öneride bulunayım o zaman. Oyunları aa yı sonuna kadar açarak oyna. Eğer daha fazla atmaya başladıysa vpu recoverdir. Bir de Grid'in durumu Vista'ya özgü müdür bilmiyorum ama bende de oyundan atıyor nadir de olsa.(Neyseki yarışları bitirdikten sonra karşılaştım bu durumla.:) Onun kartla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimkim -- 2 Temmuz 2008; 5:03:16 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

quote:

YA bu sorunun ısıyla uzaktan yakından alakası yok atı bilerek fanını düşük hızda tutuyorki ses yapmasın ama fazla ısınıyo demekki karta zararı yokki atı böyle bi yol bulmuş..Kardeş kart bozuk git değiştir şapır alma hıs al gb al palit al gecube al ama sakın şapır alma ben şu an x1950 gt agp şapır var bu kartın Allah belasını versin tam 3 kere bozuk halada tekliyo

ŞAPIR

süpersin hocam adamlar bu ismi duysa firmayı kapatır

• sp1 yüklü deilse yükle bakalım bide öle dene
  • Aynı sorun bendede var, verdim garantiye, gecube le değiştirin dedim değiştirmediler bakalım garantiden donunce ne olacak. Her şeyi denedim bi çözüm bulamadım, bunlar referans tasarım olmasına rağmen sadece sapphire lerde olması biraz saçma değilmi ?
  • Yani bi anlam verebilmiş değilim bu işe sorun ya ekran kartında yada sürücülerde. En sonunda overdrive dan hızları düşürdüm biraz bu sefer ne crysis da nede başka bi oyunda hiç kapanmadı hatada vermedi. Sıcaklık probleminden kaynaklanıyor sanırsam ama herkes de çalışırken bende neden bööle bi problem oluyo onu anlamıyorum kasamda 3 fan var!
  • Ha bu arada vistada 3d vantage lada denemiştim 1 saate yakın çalıştı full ayarlarda ordada bi hata vermiyor ee haliyle bu test programı olduğu için ve hata vermediği için teknik servis de problem yok bunda deyip geri gönderdi 2 defa kafam iyice karıştı delireceeeeem
  • beyler bende de palit hd4850 sonic 512mb var d3d10core.dll ve atidxx32.dllhatalarını veriyor bende de sadece oyunun son bölğmlerinde gemideki canavarın karşısındayken veriyor sıcaklık değerleri 50 derece civarındayken üstelik
    işletim sistemim : vista enterprise sp1 sanırım oyunla ilgili birşey bundan önce öyle bişi yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo53y -- 27 Kasım 2008; 2:04:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.