Şimdi Ara

Ati 4850 Problemi ACİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

kesinlikle dene Vista64 bit dene sürücülerle ilgili kurmada vs en ufak sorun yaşamadım tıkır tıkır herşeyi tanıyor kelata.

Sen daha Atiyle tanışmadın tabii konuşması kolay. Yarın birgün 4870 i takınca görürüm ben seni tıkır tıkır tanıyo mu tanımıyo mu. Ati hdmi audio sürücüsünü tanıtana kadar anandan emdiğin sütü burnundan getiriyo bea.

ben onu aygıt yöneticisinden kaldırıyordum

• ati ekran kartlarının ses driver çözümü

http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

I accept to the above. kısmına işaret koyup devam ettikten sonra ATI HDMI Audio Device kısmındaki driver indirin ve kurun hepsi bu kadar
  • kartda sorun olan arkadaş nerde? yaktınmı ne yaptın kartı yoksa?
  • valla bendede crysis oynarken x1950pro oyundan atıyordu.ama şimdiye kadar 8800gt birkere bile oyundan atmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenova

ben de de vista inanılmaz stabil çalışıyor bence sorun kart ile ilgili olabilir.

bir kaç aydır ati ve vista 64 bit ultimate kullanıyorum hiçbi sorun yaşamadım hatta xp de 44 derece olan kartım vista da 38 - 39 derece ayarlar aynı sürücüler aynı sistem aynı ve mass effect hariç hiçbi oyunda sorun yaşamadım mass effect te ise crack bulamadım başka sorun yok
  • YA bu sorunun ısıyla uzaktan yakından alakası yok atı bilerek fanını düşük hızda tutuyorki ses yapmasın ama fazla ısınıyo demekki karta zararı yokki atı böyle bi yol bulmuş..Kardeş kart bozuk git değiştir şapır alma hıs al gb al palit al gecube al ama sakın şapır alma ben şu an x1950 gt agp şapır var bu kartın Allah belasını versin tam 3 kere bozuk halada tekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 27 Haziran 2008; 17:20:15 >
  • ya korkutmayın beni.bendede 4850 saphire var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

YA bu sorunun ısıyla uzaktan yakından alakası yok atı bilerek fanını düşük hızda tutuyorki ses yapmasın ama fazla ısınıyo demekki karta zararı yokki atı böyle bi yol bulmuş..Kardeş kart bozuk git değiştir şapır alma hıs al gb al palit al gecube al ama sakın şapır alma ben şu an x1950 gt agp şapır var bu kartın Allah belasını versin tam 3 kere bozuk halada tekliyo

ŞAPIR
  • "vistada görüntü sürücüsü görüntü vermeyi kesti"

ati catalyst 8.6yı kurduktan sonra battlefield 2142yi açamamıştım sürekli ekran kartı sürücüsü görüntü vermeyi kesti, catalysti açıp varsayılan ayarlara getirdim ve sorun yok. Bunu bir dene. Bir de arkadaşlar hemen iade et falan diyorsunuz, anladınız mı neresi bozuk. iş çıkarmayın...
    ayrıca verdiğin sıcvaklık değerleri normal geldi. ati öyle diyor en azından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 27 Haziran 2008; 17:49:18 >
  • ya sapphire o kadar kötümü?
    kötüyse geri vereyim başka marka alayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selambaba

ya sapphire o kadar kötümü?

İlk çıkan kartların hepsi birbirinin aynı zaten sadece çıkartma yapıştırıp gönderiyorlar rahat ol.
  • sapphire nerden kötü ya, en köklü markalardan, herkes tutturmuş sapphire sıcak sapphire şöyle. Çoğu da birbirinden duyduğunu yazıyor. sırf yazmak için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: selambaba

ya sapphire o kadar kötümü?

İlk çıkan kartların hepsi birbirinin aynı zaten sadece çıkartma yapıştırıp gönderiyorlar rahat ol.

ne bileyim bu kadar kötülemişler 15 gün olmadı alalı kötüyse hemen geri vereyim yani de ...

ama bir şey var bende fıstık gibi çalışıyor sıcaklıkta fanın hızından kaynaklanıyor...
  • az öncee crysis ten çıktım kart yanı sanki ama hiiç kafaya takmaya değmez
    daha önce de dedim bu sıcaklıklar makul ki buşekilde piyasaya çıkmış....

tek olumsuz etkisi karttan kasa içine çok sıcak hava üflenio buda diğer parçaları olumsuz etkilio ama çokta mühim değil bence
  • R.I.P.

Servise ver.
  • Ya ben 9 ay boyunca sabah akşam oyunlarda Sapphire 1950GT kullandım,ilk 6 ayı FEEL kasasının kıcı kırık 400W'lık rezik PSU ile. Tek bir kere ne ısınmadan dolayı hata verdi ne de oyundan atma vs gibi problemlerle karşılaştım.
  • Arkadaşlar servise götürdüm orda takır takır çalıştı her türlü testi yapttık bende yanlarındaydım crysis,3d mark felan 1.5 saate yakın cayır cayır yanıyodu kart zaten fakat sıcaklık değeri 81-82 gösteriyordu. 600 watt PSU yetmemiş olabilir çünkü benim ayrıca xtrame gamer ses kartımda var oda gücü çekiyosa ki deniycemm o zaman belli olucak her şey.PSU yuda hemen yarın getir değiştirelim dediler bakciiz artık bios update de yaptım şimdi hadi bakalım yani olayın ekran kartıyla alakalı olmadığını anlamış olduk
  • Ses kartını felanda çıkartıp denedim yemedi VPU recory hatası zaten güç eksikliğinden dalayı veriliyosaki açıklamasında öyle okumuştum
    600 watt yetersiz geliyoki çok saçma. Bİde servisteki 1000wattlık power la bi deneriz artık...
  • yahu anakartında problem var daha önce 8600 gt de de olmaya başladı demişsin ama kimse okumamış mı anlamıyorum ki :)
    2 farklı ekran kartından da aynı problem olması mucize.. anakarta servis yollarını göster.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

YA bu sorunun ısıyla uzaktan yakından alakası yok atı bilerek fanını düşük hızda tutuyorki ses yapmasın ama fazla ısınıyo demekki karta zararı yokki atı böyle bi yol bulmuş..Kardeş kart bozuk git değiştir şapır alma hıs al gb al palit al gecube al ama sakın şapır alma ben şu an x1950 gt agp şapır var bu kartın Allah belasını versin tam 3 kere bozuk halada tekliyo

ŞAPIR

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.