Şimdi Ara

Ati 5650 & Ati 5850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer Ethos 8943G almayı düşünüyorum ama Türkiye'ye gelen modellerinde Ati 5650 ekran kartlı seçenekler mevcut. Alacağım sistem 8943G'nin Türkiye'ye gelen I5'li modeli olacak. Ama yurtdışında Acer Ethos 8943G'nin yine I5'li 5850'li modelleride mevcut. Sorum şu:

Ben şimdi 5650'li Acer'ı alırsam daha sonradan bu makineye Ati 5850 ekran kartı taktırabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Ghost -- 19 Eylül 2010; 2:14:20 >

• Bildiğim tek birşey var. O da çok masraflı olacağı.
  • Ati 5850'nin fiyatını araştırdım yaklaşık 300-350 $ arası yani 500 tl civarı olur en fazla. Ama işin para yönünde değilim böyle birşey olabilir mi onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Ghost -- 19 Eylül 2010; 2:31:44 >
  • Servis'de mümkün olabilir belki.

Ama oyun için neden laptop ? İyi bir masaüstü PC toplamak varken.
    Hem yurt dışından aldığın zaman garanti sıkıntı olmayacak mı ?
  • Neden laptop çünkü alacağım bilgisayarı yaşadağım şehir dışındaki üniversite okuduğum şehire götürücem. Okuduğum şehirle yaşadığım şehir arasında her ay 2-3 kere git gel yapıyorum. Taşınabilir olsun istiyorum o yüzden laptop. Ayrıca bu ekran kartı değişikliğini bundan 1-2 ay sonra yapmayı planlıyorum. 5850'nin gddr5'li modelleri daha gelmedi Türkiye'ye öyle biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Ghost -- 19 Eylül 2010; 3:05:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.