Şimdi Ara

Ati catalyst 10.10 sürücü sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba , konuyu dogru yere açtım mı bilmiyorum ancak atinin son driveri ile başım dertte.
    3-4 ay önce aldıgım ASUS EAH5770 ekran kartımı kendi cdsinden çıkan driver ile kullanıyodum . Geçenlerde format attıgım icin , herşey yeni güncel olsun deyip de 10.10 sürücüsünü yükledim. Ancak bırakın performans artışını , oynadıgım tek oyun olan WoW da ortalama fps 100 lerden 50 lere kadar düştü . Bu olay grafik ayarları ve cözünürlükler aynı iken başıma geldi.Ayrıca masaüstünde renkler mor/kırmıza yakın bi hal aldı ki , bu gamma ve diger renk seçeenekleri default haldeyken meydana geldi. Tekrardan driverı temizleyip cd'den çıkan driverı kurunca sorunum geçti.

Şimdi yeni çıkan 10.11 sürücüsünü kurmalı mıyım aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım ? Format atmak o kadar uzun ve zahmetli geliyor ki şu anda :)

Donanım özelliklerim

Athlon x4 635
    4gb ddr3 1333 mhz kingstone hyperx ram
    m4a87td/usb 3 anakart
    Asus hd 5770 ekran kartı
    550 W aerocool vs-9 kasa

• Yeni sürücüyü veya en güzeli CD'den çıkan driver'ı deneyin...

Yeni driver'lar yeni ürünler için olduğundan şu saatten sonra performans kazanımı beklemeyin.
  • yeni ürün dediginiz 5770 in yeni driverla yarı yarıya perfromans kaybı yaşayacak kadar eski bi ürün oldugunu sanmıyorum. Ben performans kazanımı için yüklemedim yukarıda belirttigim gibi ,sadece format attıktan sonra yeni ve daha güncel driverlarla oynayamayacaksam bu karta zamanındad boşu boşuna mı 300 lira verdim ?
    Sonuçta bu kartı forumu takip ettigim 1 aylık sürecin sonucunda aldım . Bi tarafım gtx 260 da kalmıştı keşke paraya kıyıp onu alsaydım demek ki , ucuz etin yahnisi böyle oluyormuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KotoRr

yeni ürün dediginiz 5770 in yeni driverla yarı yarıya perfromans kaybı yaşayacak kadar eski bi ürün oldugunu sanmıyorum. Ben performans kazanımı için yüklemedim yukarıda belirttigim gibi ,sadece format attıktan sonra yeni ve daha güncel driverlarla oynayamayacaksam bu karta zamanındad boşu boşuna mı 300 lira verdim ?
    Sonuçta bu kartı forumu takip ettigim 1 aylık sürecin sonucunda aldım . Bi tarafım gtx 260 da kalmıştı keşke paraya kıyıp onu alsaydım demek ki , ucuz etin yahnisi böyle oluyormuş :)

Performans kaybı ile alakalı ''Yeni sürücüyü veya en güzeli CD'den çıkan driver'ı deneyin.'' dedim sadece, driver konusunda sıkıntı olmuş..

5770 iyi bir kart içiniz rahat olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Kasım 2010; 20:56:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.