Şimdi Ara

ATI Catalyst Control Center Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hd 5770 ekran kartım var.Catalyst control center ayarlarını nasıl yapmalıyım.Suan ki ayarlar şöyle

Standart Ayarlar: En uygun Kalite
    AA : 8X BOX
    AA Kipi : Kalite(Süper Örnekleme AA)
    AF : 16X
    AL : Gelişmiş
    Mipmap : Yüksek Kalite

Bu ayarlarda bir değişiklik yapmam lazım mı bide Shifde grafikler Highda anti-alasing 8xaa yaptıgımda fps 30 a dusuo 0xaa yaptıgımda 75 civarında oynuyorum.acaba bunun catalyst control centerla bir ilgisi war mı

• CCC den ayarları default yap aa af yi oyunda aç
  • ccc deki ayarlar ole kalıp oyunda 0xaa yapsam mı daha kaliteli goruntu olur yoksa ccc dekileri default yapıp oyunda aa ve af yi acsam daha kaliteli goruntu olur
  • sen ccc deki ayarları 8x aa 16xaf yap,oyunda 0x yapsan bile yine 8x aa ve 16xaf olarak çalışır oyun.Mesela bazı oyunlarda aa ve af açılmas onlarda bile aa ve af açmana imkan tanır.Ama bana sorarsan default kullanman en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpergs1

ccc deki ayarlar ole kalıp oyunda 0xaa yapsam mı daha kaliteli goruntu olur yoksa ccc dekileri default yapıp oyunda aa ve af yi acsam daha kaliteli goruntu olur

Default CCC güzeldir. Hatta CCC kullanmamak daha güzeldir
  • catalyst A.I diye birşey var gelişmiş yapınca gozle gorulur faydası oluyor hıza
  • Tum ayarları fabrika ayarına dondurdum catalyst A.I yı gelişmişte bıraktım.Bundan sonra oyundan aa ve af yi acim.Bazı oyunlarda aa ve af acılmıyor o zamanlarda ccc den mi acmalıyım
  • ben catalystte profil olusturdum mesela masaustunde counter strikeye gırınce ayarlar otomatik fullenıo. Cod a gırınce otomatık default oluo yanı zirt bırt catalyste gırmıom. Profıl olusturmak karısık gelebılır ama super bisey.
  • profili nasıl oluşturcam kısaca anlatır mısın profili oluşturdum ama cs hangi ayarlar cod da hangi ayarlar olacagını nasıl yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpergs1
    profili nasıl oluşturcam kısaca anlatır mısın profili oluşturdum ama cs hangi ayarlar cod da hangi ayarlar olacagını nasıl yapıcam

suan teldeyım anlatmam zor olur daha sonra resımlı anlatım konu acarım cunku cok kullanıslı bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.