Şimdi Ara

ATI Catalyst Yüklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
10.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün elime geçen bilgisayarım için güncelleme yüklemeleri yapıyordum, bios güncellemesinden sonra yeni catalyst'i yükleyeyim dedim ama laptop'ın donanımhaber forumlarındaki başlığında söylendiği gibi buradan (http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#1 ) verification tool'u yüklediğimde hata alıyorum. "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun" yazıyor. Bu sebeple güncelleştirme yapamıyorum, nedeni nedir acaba?

• laptop un markası modeli nedir? acer 5100 gibi yani
  • kardeşim buraya gireceksin sırasıyla sistemini ekran kartının modelini fln yaz sonra indir
    http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
  • 64 bit mi işletim sistemin? ekran kartı driverini kaldır. şu netframeleri de kaldır istersen. ati bazen özürlü hareket edebiliyor anlamadım gitti. mevcut yazılım üzerine başka bir yazılım kurmaya ya da güncelleştirme yapmaya kalkıştın mı hata iletisi alınabiliyor. unutulmaması gereken br konu da mevcut pci slotlardaki donanımlar. ekran kartını rahatsız eden bir donanımın anakart üzerinde yanlış slot üzerinde takılı olabilir. bu durumda irq çakışması meydana geleceği için yine aynı sorunlar yani sisteminizde ...ati donanımı bulunmamaktadır hata iletisini almak mümkündür.
  • Beyler aynı sorun bende de var fakat burda kimse açıklamamış Acer aspire 7750g laptopum var ekran kartı 7670M, Amd nin sitesinden catalyst mobilitiy i indirdim fakat kuramıyor '' Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım yada yazılım bulunduğundan Amd Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsünün güncelleştirmesi için lütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun.'' uyarısı alıyorum .
  • Arkadaşlar bu sorunu çözdünüz mü aynı sorun bendede var ekran kartımı güncelleyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driver scanner programıyla otamatik olarak dene.
  • aynı sorun bendede var çözümünü bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen.
    sabahtan beri kafayı yedim....
  • Aynı sorun bende de var. Bütün bilgiler doğru olduğu halde ne indirince kurabiliyorum ne de driver detect tool ile. Yok mu yardım edebilecek birisi? :(
  • Arkadaşlar AMD Mobility Radeon Driver Verification Tool driverin bilgisayar ile uyumluluğunu denetler.
    Şuana kadar gördüğüm tüm laptolarda uyumsuz diyor fakat siz yönergeleri doğru takip edip ekran kartınızla ilgili driverin sayfasının altında driver yazan yaklaşık 230 mb olan dosyayı kurun. Sisteminizde .NET framework 4.0 ve üzeri yüklü olmasına dikkat edin ve driver sayfasına giderken kartınızın modelini doğru seçerseniz sorun çıkmayacaktır.
    Driver desteği konusunda en iyisi nvidia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3t3r4n

Beyler aynı sorun bende de var fakat burda kimse açıklamamış Acer aspire 7750g laptopum var ekran kartı 7670M, Amd nin sitesinden catalyst mobilitiy i indirdim fakat kuramıyor '' Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım yada yazılım bulunduğundan Amd Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsünün güncelleştirmesi için lütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun.'' uyarısı alıyorum .

arkadaşlar laptoplar için önce markanın sitesine bakın çipset üreticisinin driveri tutmayabilir

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

• Arkadaşlar eski sürücüyü kaldırıp deneyebilir bendede eski sürücü yüklü iken kaldırma ve kurma sorunları oluyordu AMD ekran kartında.Güvenli modda başlatarak sürücüyü kaldırırsan bide aygıt yöneticisinden yazılımı sili işaretlersen yeni sürücü yüklemeyi deneyebilirsin. Eğer olmazsa yine kaldırma yap DriverPack, Driver Magician ile bulmayı dene sürücüleri. Buda olmadıysa Windows update ile bulmaya çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.