Şimdi Ara

ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oray

fark ettiniz mi :) Kartlardan biri VIVO biri değil

Neden acaba?

Özel bi nedeni olduunu sanmıyorum..Yada farklı model 2 kartında birlikte çalışabiliceini belirtmek istemişlerdir
  • evet arkadaşlar nvidia nın slı çözümü ne karşılık
    ati den crossfire çözümü bu yaz şenlencek ortalık
    ama ati geriden geliyo ama sağlam geliyooooooo
  • eet zaten amrde en onemli ozellik birbirinden farkli iki kart ile calisabilecek olmasi yani bitanesinde x850xt pe takiliyken dierine onun yaninda dandik kalan x800(duz) takılabiliyor olmasi yanniz biz ramleri hangi slotlara takınca ddr calisacak ramler ben anlamadim butun slotlar aynı renk

• quote:

Neden acaba?

bence o beyaz kablolar deliği kapamış gibime geliyor?
    ama kapamamış da olabilir, du bi daha bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

eet zaten amrde en onemli ozellik birbirinden farkli iki kart ile calisabilecek olmasi yani bitanesinde x850xt pe takiliyken dierine onun yaninda dandik kalan x800(duz) takılabiliyor olmasi yanniz biz ramleri hangi slotlara takınca ddr calisacak ramler ben anlamadim butun slotlar aynı renk

Anakart engineering sample olduğu için öyledir.Retail versiyonda öyle birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe_Bryant -- 30 Mayıs 2005, 21:00:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Neden acaba?

bence o beyaz kablolar deliği kapamış gibime geliyor?
    ama kapamamış da olabilir, du bi daha bakalım

En üstte resimde tek bir tane crossfire X850XT'de açıkça olmadığını görebilirsin.

• ya ona bile gerek yok, kartın üzerindeki sarı giriş yok Kartların mainboard'ları bile farklı
  • hocalar baktım ama anakartla ilgili kimse bişey dememiş sanırım.yada ben göremedim...
    şimdi SLI anakartlar üzerine takılabilecekmi bu kartlar yoksa ATI yeni bi chipset falan çıkarıp anakartta mı dayıcak millete
  • yeni teknoloji yeni masraf yeni sistem
    nese testlerini beklemek lazım
  • ben bu saatten sonra pc ye para vermeyi düşünmüyorum. oyun için konsollara takılıcam.
  • geçti babam geçti.nvidia sattı satıcagı kadar.atı daha yenimi uyanıyo
  • bence chipset olayı zaten kolay kolay olmaz, bir kere dediğiniz gibi o amr miymiş neymiş, sli başka amr başkadır bence. hem nvidia ati ye kıllık olsun diye sli sistemlere amr desteği getirmez, nvidia sli chipsetli bir anakartta ati kartlar... biraz garip olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabesantrata

ben bu saatten sonra pc ye para vermeyi düşünmüyorum. oyun için konsollara takılıcam.

+1
  • Bide dikkatinizi çektimi bilmiyorum ilk anakart resminde 8sata portu var yanda 4tane alt alta en alttada 4tane yan yana..ama ekran kartlarının takılı olduğunda 6tane var altta 2tane yanyana var sadece...Bunlar fake değil değilmi? Resmi haberler?? Çünkü sata portları eklenmemişte olsa aynı pcb kullanıldığından DFİ ultra-d lerdeki gibi yada bisürü anakarttaki gibi eklencek yeri olmalı..2. resimde o portlara dair hiçbir iz yok..yani ya fake..Yada spefisikasyonlarını sürekli değiştiriyor adamlar...
  • Bence de 300$ gibi bi fiyatla playstation 3 çıkarsa hele, (bırak 300'ü 600 700$'a bile N/A görünür) gidip ekran kartlarına para vermenin hiç bi anlamı kalmayacak, tak projektöre oyna valla
  • ATI Radeon Xpress Yazan Pasif Soutucunun ( Sanırım Kuzey Köprüsü ) Yeri Farklı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

Bide dikkatinizi çektimi bilmiyorum ilk anakart resminde 8sata portu var yanda 4tane alt alta en alttada 4tane yan yana..ama ekran kartlarının takılı olduğunda 6tane var altta 2tane yanyana var sadece...Bunlar fake değil değilmi? Resmi haberler?? Çünkü sata portları eklenmemişte olsa aynı pcb kullanıldığından DFİ ultra-d lerdeki gibi yada bisürü anakarttaki gibi eklencek yeri olmalı..2. resimde o portlara dair hiçbir iz yok..yani ya fake..Yada spefisikasyonlarını sürekli değiştiriyor adamlar...

Anakartların aynı olmadığı kesin zaten :)
  • Yemişim AMR'yi SLI'yı alırım PS3 bakarım keyfime
  • 2 sene sonra bende alırım bu atiden bitane
    Şimdi GTASA yı bekliom
  • Bir de fark ettiniz mi bilmiyorum, anakartın tasarımı eğer buysa çok kötü, çünkü resimde fark edeceksiniz ki 2 tane ekran kartını takınca PCI Slot diye bi şey kalmıyor Çok komik bi tasarım olmuş eğer gerçekse bu haber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.