Şimdi Ara

ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oray

Bir de fark ettiniz mi bilmiyorum, anakartın tasarımı eğer buysa çok kötü, çünkü resimde fark edeceksiniz ki 2 tane ekran kartını takınca PCI Slot diye bi şey kalmıyor Çok komik bi tasarım olmuş eğer gerçekse bu haber

yaw tama kardeşim git işine yaw..Beğenmiyosan almazsın biz alcaz yaw..sen alamıyorsun tabi kudurdun tabe..

• Sli Amr istemeyiz Dualcore isteriz bak yoksa PS3 alırız ona göre
    bu arada ben pcıe 2x16 olayına takmış durumdayım crossfire da 2x8 kanal destekliyor olmadı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 31 Mayıs 2005, 0:01:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

Ya Nedir bu SLİ, AMR ?????
    benim hiç hoşuma gitmedi bu teknolojiler...

Ya voodoo yada sinir olurdum.... 1 ekran kartına koyarlardı 4 tane GPU (VOODOO 6000)
    hatta bazi mühendislik örneklerinde 16 tane gpu olan vardı... Galiba gpu nun adı VSA100 işlemcisi...

Yani ne gerek ki bunlara?
    Doğru düzgün yeni bir gpu daha üretirsin olur biter... Veya pipeline sayılarını 4 e katlarsın olur biter...
    Sırf bizim keseye oluyor olan

Varmı benim gibi düşünen ????

+1 Bu SLI muhabbetini ATI'a yetişemeyen nVidia çıkardı sağolsun. 3Dfx'in SLI yüzünden battığını unuttular hemen. Yeni kart geliştirene kadar tembelliklerinden böyle şeylerle uğraşıyorlar. ATI da geri kalmamak için AMR'yi çıkarmak zorunda kaldı. nVidia'ya

• quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

quote:

Ya Nedir bu SLİ, AMR ?????
    benim hiç hoşuma gitmedi bu teknolojiler...

Ya voodoo yada sinir olurdum.... 1 ekran kartına koyarlardı 4 tane GPU (VOODOO 6000)
    hatta bazi mühendislik örneklerinde 16 tane gpu olan vardı... Galiba gpu nun adı VSA100 işlemcisi...

Yani ne gerek ki bunlara?
    Doğru düzgün yeni bir gpu daha üretirsin olur biter... Veya pipeline sayılarını 4 e katlarsın olur biter...
    Sırf bizim keseye oluyor olan

Varmı benim gibi düşünen ????

+1 Bu SLI muhabbetini ATI'a yetişemeyen nVidia çıkardı sağolsun. 3Dfx'in SLI yüzünden battığını unuttular hemen. Yeni kart geliştirene kadar tembelliklerinden böyle şeylerle uğraşıyorlar. ATI da geri kalmamak için AMR'yi çıkarmak zorunda kaldı. nVidia'ya

Katılmıyorum her türlü teknolojik gelişmenin arkasındayım eğer slii çıkmasadı belkide halen r365-r375 veya r426-r466 vs vs..gibi kartlarla uğraşıyor olurduk

• Fenoya katılıom..SLI yi desteklıom
  • Valla ben sizlere katılmıyorum......

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Katılmıyorum her türlü teknolojik gelişmenin arkasındayım eğer slii çıkmasadı belkide halen r365-r375 veya r426-r466 vs vs..gibi kartlarla uğraşıyor olurduk

bence tam tersi @fenomenhaa
    Sli çıkmasaydı Yüksek performans isteyen kullanıcı kitlesinin taleplerini karşılamak için Yeni bir Seri Gpu üretilebilirdi
    Belki Şu anda GF7 yi kullanıyorduk...

Dikkat ettiyseniz 3dfx in yolunda gidiyorlar... Umarım sonları öyle olmaz
    yok çift işlemcili ekran kartıymış, yok sli miş
    bunları tasuf edmiyoruz

Valla arkadaşlar benim hoşuma gitmiyor...
    ve şöyle bir örnek vereyim 2 tane p4 2000 mi yoksa 1 tane 3600 EE mi?
    tabiki 3600EE
    p4 2000 i nasıl ikili çalıştıracam diye düşünceğine p4 3600 EE yi yapmaya çalışsın daha iyi bence...

Ya ben sizler kadar bilmiyorum.... haklısınız belki ama ben sizle aynı fikirde değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanisali2001 -- 31 Mayıs 2005, 0:00:00 >

• Unu
    quote:

Valla ben sizlere katılmıyorum......

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

bence tam tersi @fenomenhaa
    Sli çıkmasaydı Yüksek performans isteyen kullanıcı kitlesinin taleplerini karşılamak için Yeni bir Seri Gpu üretilebilirdi
    Belki Şu anda GF7 yi kullanıyorduk...

Dikkat ettiyseniz 3dfx in yolunda gidiyorlar... Umarım sonları öyle olmaz
    yok çift işlemcili ekran kartıymış, yok sli miş
    bunları tasuf edmiyoruz

Valla arkadaşlar benim hoşuma gitmiyor...
    ve şöyle bir örnek vereyim 2 tane p4 2000 mi yoksa 1 tane 3600 EE mi?
    tabiki 3600EE
    p4 2000 i nasıl ikili çalıştıracam diye düşünceğine p4 3600 EE yi yapmaya çalışsın daha iyi bence...

Ya ben sizler kadar bilmiyorum.... haklısınız belki ama ben sizle aynı fikirde değilim

unutmayın ki teknolojinin de sınırları var, bu sınırlara yaklaşıldığı sürece, "bi elin nesi var iki elin sesi var" olayına girmek zorundalar...

Sonuçta hiperbilgisayar dediğimiz kavramda bir çok işlemci ve bilgisayarların birleşmesiyle çıkıyor. Bi anakartın 2 ekran kartını birleştirip 100% yakın performans artışını sağlaması büyük bi olay kesinlikle!

Teknolojiyi arttırmaktansa bu şekilde bi çalışma belki daha çok güç harcayabilir ama verimlilik olarak küçümsenemez...

• Evet o konuda haklısı ama şu anda teknolojinin o noktaya ulaşmadığından eminim

Peki Voodoo? O zaman ulaşmışmıyıdıda Gittiler SLi yaptılar... Gittiler 2-4-8-16 gpu lu kartlar çıkarmaya başladılar
    Hayır Nvidia Tnt ler filan çıkardı....
    demekki o zaman teknoloji son noktalarına ulaşmamış ki şimdiki kartlar var... mesela x850xt pe

Ve eminim şimdide teknoloji kilit noktasına ulaşmadı
    ama şöyle birşey dersen olabilir...
    Verimililik hesabı yani...
    Belki şu anda Yeni bir gpu üretmek ekran kartlarını SLİ yaptırmakdan Daha Pahalıya mal oluyor derseniz tamam.....
    ama zaten bu da benim düşünceme göre sonun başlangıcı
    Umarım yanlış düşünüyorumdur... yada biraz abartıyorum galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanisali2001 -- 31 Mayıs 2005, 0:16:25 >

• anakartların aynı olmadığı pasif soğutucudan daha net anlaşılıyor.
    artık oyun için ps3.
  • hazir konu acilmisken ana kartida cikardi ati asagidaki linkte
    ati radion xpress 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kane -- 31 Mayıs 2005, 0:40:12 >
  • Bu atinin beyaz kablosu 3dfx imin siyah kablosuna benziyor hehe. Bunlar abuk subuk kafayı yorsunlar Cell ortalığı yalan etsin. Bana az ısınan, az güç harcayan stabil hızlı bir ekonomik kart yapın kardeşim. Crossfire nedir sanane.com da ilk haritam haha. Half Life çözüm ortağı diye mi böle isim verdi ATI Double Cross ta olurdu gerçi.
  • ati nin amr atağı geç kalmış bir atak zaten nv sli pazarını ele geçirmiş durumda ayrıca nf4 kolayına terkedilecek bir platform değil
    ati r520 yi çıkarmak yerine x8 serisi kartlara amr özelliği ekliyor buda saçma r520 için zaman kazanmaya çalışıyorlar diye umuyorum ve süper bir kart olmasını diliyorum
  • bu ps3 ün iç arabiriminde bdrom u söküp yerine dvdrw mizi bağlayabiliyor muyuz ? ve Xbox taki RISC için derlenmiş Windows ps3 te sorunsuz çalışıyor mu ? Ha bir de library ler zaten yürütme işini üstlenmişken cdleri karıştırırken bulduğum Windows exelerini de çalıştırmak isterim. Yoksa 720p de 30 fps için hiç mi hiç kasamam bu saatten sonra.. Yaş 8 iken Mac LC III de çoktaan yedip yalayıp yuttuyduk o herzeyi....

bunların cevabı evet ise PS3 e seve seve geçerim.

Bu saatten sonra her ne kadar 54GB a kadar destek olduğu da söylense kullanım olarka o kadar şeye rağmen storaj özgürlüğü olarak 1993 yılına geri dönmek istemem.

Hele hele 10 dakika içinde gigabytelarca veriyi harici ortamlara taşıyıp saklama ve okutabildiğim her medyaya yazabilme özgürlüğüne 10 sene bekledikten sonra kavuşmuşken.....

.... Bu arada Ati nin sistemindeki mantık 3dfx in bağlantısıı çağrıştırıyor gibi.. Ancak standardlaşma hususunda nvidia çoktan aldı başını gitti. Ati nin köprü yapması bayağı gecikmişti zaten..

Ati express ile bir atak yapabilir de iyi bir alternatif olabilir ise ne ala..

• quote:

Orjinalden alıntı: kane

hazir konu acilmisken ana kartida cikardi ati asagidaki linkte
    ati radion xpress 200

Ama ama bu P4???! :(

http://www.ati.com/products/crossfire/index.html

alın size resmi açıklama geldi!! Hemen aliyim bi tane ben satılmaya başlanıyormuş bu hafta

Habere göre bi tane Crossfire Edition Kart kullanmanız gerekiyor en az, yani rasgele iki tane x800pro 'yu alıp birleştiremiyorsunuz

http://www.rage3d.com/previews/video/crossfire/ İnceleme

Nusret Erturan, PCNET.com.tr - Turkey
    "Crossfire: ATI’s courage under fire."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 31 Mayıs 2005, 9:42:33 >

•  ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K!

ATI CrossFire 3DMark05 World Record 15K!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe_Bryant -- 31 Mayıs 2005, 11:35:38 >

• Birkaç tanede G70 resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe_Bryant -- 31 Mayıs 2005, 11:51:13 >

• eğer testtekiler ciddi ciddi gerçekse, nVidia ayvayı yimiş gibi, 6800SLI'yi bilenem 1.2 kat fark atıyorsa nVidia'nın acil çözüme ihtiyacı var... ayrıca kanaatimce böyle SLI yapmak çoook gereksiz, bi kartın içine doğru düzgün bi gpu koysunlar, sonra pipeline'ı yüksek bi değerde yapsınlar aynı kartın gücüne denk gelsin, niye AMR'di SLI idi diye uğaşıyorlar, 2xgpu 'yu da gördük! bence çook gereksiz bi teknoloji

ama performansına doyum olmuyor
  • "http://www.guru3d.com/article/article/72/ "

Umut başka bahara mı kaldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONIONBUD -- 31 Mayıs 2005, 17:06:11 >
  • kartlari bosverinde kasa muhtesemmis yaa satarlarmi acaba bu kasalarida
  • Bide arakdaşlar,benim birşey daha dikkatimi çekti fazlasıyla..Nedendir bilmiyom şuanda piyasada olan bütün slı vga kartlarda boydan boya silencer tarzı bişi warr...Bunun başlıca nedeni tabiki manyak ısınması başlıca sebebi...Ama bilmiyorum yani...Siz ne diyosunuz??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.